Nolur herkes baksın

Demedim diyemedim kadın o kadar yüzsüzji yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış misali resmen sen kocana güvenmiyorsun deyp durdu kocasıyla ayrılmış zaten bu ikinci evliliğydi bana kocasını anlatmaya durdu banane senın kocadan dedim tek aldığım cevap 2 sene dir konuştukları ve benım hakkımda takıntılı diye bahsetmiş eşim ona

Kadını aradım amakahretsin ki kaydetemedim konuşmayı neyse. 2 sene dir konuşuyorlarmış sözde takıntılı paranoyak lafını kardeşim söylemiş ablam böyle böyledir diye. Sadece selam kelam dedik diyor.bende dedim başka adammı kalmadı da sana selam kelam ediyor diye başkalarına demediğini nereden biliyorsun diyor yakaladığın öbür kadınlarla da konuştun mu böyle diyor ben onu sevmiyorum ben mesaj atmıyorum diyor en son dedim ki şimdi ara o konuştuğun adamı Ayşe aramızdaki herşeyi öğrenmiş beni aradı de dedim ve kapattım telefonu

tek atımlık kurşununuz var, nasıl kaydetmediniz?
gerçekten çok şaşırtıcı. bence aksiyon alamayacaksanız bir daha bu noktaya kadar kurcalamayın bu işleri.
bırakın ne hali varsa görsün.
böyle iyice yüz göz olacaksınız.

yoooggg öyle bir şey.
Olabilir ama olacak illaki diye bir şey yoogggg öyle bir şey.
Herkesi aynı kefeye koymaktan vazgeçin.
Şu zihniyetiniz erkek veya kadın arkadaşı olan insanlara harakettir. İçinizde saklayın lütfen.
Erkekler sadece eğlenebildikleriyle arkadaş olmaz. Sizin eşiniz için geçerli olsun kurallarınız genele yaymayın.

Erkek arkadaşı olan bir kadın olarak fıttırıcam bu zihniyetten.
Konu sahibinin eşi zaten aklı uçkurunda. Kadına arkadaş gibi yaklaşsa ne olur yaklaşmasa ne olur. Uçan kaçan adamdan kurtulmaz. Eee evdeki kadın da zaten "buyur kocişim yap, benden sana sonsuz izin" diyor adamda kükremiş sel gibi ortamlara akıyor. Biri yaptı diye tüm erkekleri veya kadınları suçlamaz yanlış.
Esininde varmi kiz arkadasi yoksa yapsin genis genis

işin sonunu getirebileceksen düş peşine
ha yok sadece bulup bulup ortaya cikarip sonucu sinir krizi ve affetmekse bosuna kendini yipratma üç maymunu oynayacaksn.
bu şekilde devam ederse zaten en sonu kocan seni boşayacak.
hakliyken haksiz duruma düşeceksin

Back
X