nolur kızlar bana yardım edin:(

çok dengesizleştim( bitiricem diyorumyüzüne, sonra zatenayrılık gelicek ben şehrime dönücem(( sarılmadan ayrılmıyorum yetmiyor, bi daha sarılıyorum, ayrılsam kopamıyorum (( şimdi yalnızım işte, başka şehir b urda deil, bitirsem bitirirmiyim, hatıralar, sevgiler, yaşananlar, öle bi boşluk oluyorki dayanılmaz bişey bu(((((

zaten söledim guvenim bitti, ki ben asla karışmazdımki ona , deli gibi güvenirdim, geceleri o kızla konuştugu aklıma geldikçe deli oluyorum deli oluyorum inanamıyorum,

kimse ilgi duymadığı biri için sabahlara kadar bilg.başında oturmaz.o kıza karşı bi şeyler hissettiğinden eminim.oyundu demiş ama saatlerce oyun olsun diye kimse bu kadar zaman harcamaz.ben inanmadım.kusura bakma ama bence yalan söylüyor.ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum ama benim düşüncem bu

yalvardı deligibi ağladı günlerce, yalvarıyo bi daha olmucak die, oyundu diyor bi sürü, güvenini kazanmama izin ver diyor , ama benim canım yanıyor, affetsem de canım yanıcak unutamıcam uzun bi süre((

nolur elimi tutun, benim çok ihtiyacım var(((((((((((((((((((((((((((((

bir yil boyunca gece 3lere 4 lere kadar oyunmu olurmus
resmen asikmis kiza
neden biraraya gelemediklerini bi tahmin diyorum belkide kiz evlidir
ama bukadar üzülme iyiki evlenmeden yakaladin
nisanliyken aldatan evliyken önüne hic gecilmez
üzüldüm senin adina

Çok üzülmüşsün gerçekten yazılarından anlaşılıyor....ama hayatta hiç kimse kendinden değerli değildir....bu kadar sevgi, onsuz ölürüm yaşayamam tarzındaki davranışlar bana çok aşırı geliyor.....Hepimiz eşimizi, nişanlımızı seviyoruz....tabiki onların kılına zarar gelsin istemeyiz...ama sana bunları yapan adam için bile hala onsuz ölürüm demen çok yanlış...nişanlının yaptığı çok büyük saygısızlık...size büyük haksızlık yapmış...aynı şeyi siz yapsaydınız ne olurdu acaba?...o sizi affetmek için çaba sarfedermiydi ?....o insan senin hayatında daha 2 senedir var...2 sene öncesine kadar nasıl yaşıyorduysanız, yine yaşarsınız....Ayrılmamaya kararlıyım derseniz....Evliliğinizi askıya alın ve öyle bir burnunu sürtün ki..bi daha tövbe billah yapamasın....affedecekseniz...bu meseleyi kapatın ama gözünüz ona çaktırmadan üzerinde olsun...tekrarı durumunda da sorgusuz sualsiz verin yolu gitsin....

bence onunla birkezdaha ciddi ciddi konuş nekadar ciddi oldugunu ona göster ben olsam ayrılırdım benle sevgliyken nşanlıyken başkalarına koşan bi adam olmaz olsun yani sevgisi tam olsa bunu neden yapsınkii gecenin bi vakti kalkıp pc açıyoo .bu bnce basit bişi diill sabah işe gtcek butun gece kızla konuşuyo uzgunum cnm ilerde daha mutsuz olacagın bi ilişki olablr bu çok seviyosan onu uzun bi müddet denetle

1 aylık nişanlsıın bide ya çiçeği burnundaa birbirinizin gözünüzün içine bakmanız lazım birbirinz için deli olmanız lazım nebiliiyim yani normali böledirr 1 ay nedirki insanın sevdgnden başkasını görmezz

kıza aşık oldugunu sanmıyorum
kız da hani derler ya aranıyor diye bence öyle tip, nişanlısı da fırsattan istifade kızdan yararlanmaya çalışıyor hoşuna gidiyor bir nevi
ama doğru mu tabiki hayır
evlendikten sonra da karşısına böyle bir kız daha çıkarsa karşılık vermeyceği ne malum

evet canım öyleydik zaten hiç bi sorunumuz yoktu ama ben geçmişi bilmiyordum benleyken başka bi kızla msnlerde konuştugunu. son zamanlarda böyle şeyler yaşanmamış çok kısa konuşmalar ameliyatın nası geçti gibi , zaten hep kendi çıkmış msnden ama, üzerine düşmüş yine beyin ameliyatı olmuş, üstüne düşmüş kendine şöle bak böle bak vs..

ama geçen yıl eylül ekim kasım aralık vs ya da önceleri konuşulmuş daha cok canım. onlar canımı cok acıttı

yazılarını az çok okuyordum. inan ki çok üzüldüm. ama ileride problem olmasındansa şimdi olması daha iyidir, herşeyde vardır hayır.

iyi düşün taşın bence. güven gerçekten çok önemli. eğer bundan sonra o sana bir şey dediğinde içinde şüphe oluşmayacaksa affet. ama yok yapamam dersen fazla da yapacak bir şey yok.

ama ilk önce sakinleş. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

vereliniortak

Şoktayım inanın şoktayım, benden önce olsaydı ordaki tarihler keşke, ben uyurken geceleri pc yi açıp onunla konuşmalar. kabullenmek çok zor gercekten.

zaten burnundan geleceği kesin, böyle bişeyi sevgiyle karşılayamam, unutamam, bilmiyorum çok garip bi durumdayım( ne diyeceğimi bilmiyorum artık. naparım bilmiyorum. şans istiyor tek bi şans. verirmiyim((

of canım acıyo benim onsuz bi saniyem geçmezdi hep yanımdaydı uzakta olsada, hep aklımd akalbimde. alahım nası sevdim nasıl sevdim..

evet canım, son bi ans , bilmiyorum , güçsüzüm bitirmeye, bitirmeye cesaretim olursa tamamen bitiricem, ama gücüm yok, şans versem dahi dediğiniz gibi olucak

onun her dediğine inanırdım her dediğine. o derece guven vermişti bana, hiç şüphem yoktu oy uzden bu şoktayım o yuzden , bekleseydim belki bu derece delicesine üzülürmüydüm bilmiyorum ama hiç beklemiyordum.

bir şans ver bakalım ama evliliği de erteleyin sakın acele etme bu sefer geri dönüşü olmaz
çünkü karşısına bu tip bir kız çıktıgında karşılık verip vermeyeceği muallak

senin adına çok üzüldüm gerçekten bitir demek dile kolay ortada bi emek ver en önemliside geçen zman bitirmek imkansız zor bence nişanlınla otur konuş ne yapmak istediğini daha doğrusu ne istediğini sor bu arada yyaşı kaç nişanlının?olgun bi insan yapmaz böle şeyler.hrşyin hayırlısını dilerim senin için

bir şans ver bakalım ama evliliği de erteleyin sakın acele etme bu sefer geri dönüşü olmaz
çünkü karşısına bu tip bir kız çıktıgında karşılık verip vermeyeceği muallak

evet haklısınız

haklısınız kızlar, ertelemeliyim. en gec bu ocakta düşünüyoruk, hep beklemiştik şimdide evimizin bitmesini bekliyorduk, daha beklemeye tahammulumuz yoktu, ama haklısınız, ertelemeliyim(((

tşk ederim hepinizze(((((((((

canım sakin ol ya
bize konuşmak kolay acıyı yaşayan bilir
ama inan senin açından düşünerek yazdım
sevmesen bu kadar bağlı olmasan boşver derdim sana ama
emek verilmiş bir ilişki bir aşk var o yüzden bir şans daha tanı bakalım yapacak mı yapmayacak mı
ocak tı en fazla gelecek yaza ertelenşir geç olsun güç olmasın

26 canım yaşı, küçük değil değiliz bende 26 yaşındayım evet cok zor, onca emek, onca sevgi, anı, bi sürü bi sürü şey allahım bi sürüşey( bi süre uzak durucam ondan sesini dahi duymak istemiyorum, en son konuşmamızda bişan ver dedi deli gibi ağlıyor hiç durmuyo, pişmanım diyor rezil bi oyundu diyor, ego oyunuydu diyor, konuşucam tekrar ama sonra sonra.Bi daha böyle şeyler olmucak diyor gercek değildi zaten diyor(( ama msn bile çok çirkinki bu çok çirkin, ben uyurken nettenn başka kızla çok çirkin( niyeki ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…