1 aylık nişanlsıın bide ya çiçeği burnundaa birbirinizin gözünüzün içine bakmanız lazım birbirinz için deli olmanız lazım nebiliiyim yani normali böledirr 1 ay nedirki insanın sevdgnden başkasını görmezz
Çok üzülmüşsün gerçekten yazılarından anlaşılıyor....ama hayatta hiç kimse kendinden değerli değildir....bu kadar sevgi, onsuz ölürüm yaşayamam tarzındaki davranışlar bana çok aşırı geliyor.....Hepimiz eşimizi, nişanlımızı seviyoruz....tabiki onların kılına zarar gelsin istemeyiz...ama sana bunları yapan adam için bile hala onsuz ölürüm demen çok yanlış...nişanlının yaptığı çok büyük saygısızlık...size büyük haksızlık yapmış...aynı şeyi siz yapsaydınız ne olurdu acaba?...o sizi affetmek için çaba sarfedermiydi ?....o insan senin hayatında daha 2 senedir var...2 sene öncesine kadar nasıl yaşıyorduysanız, yine yaşarsınız....Ayrılmamaya kararlıyım derseniz....Evliliğinizi askıya alın ve öyle bir burnunu sürtün ki..bi daha tövbe billah yapamasın....affedecekseniz...bu meseleyi kapatın ama gözünüz ona çaktırmadan üzerinde olsun...tekrarı durumunda da sorgusuz sualsiz verin yolu gitsin....
Çok üzülmüşsün gerçekten yazılarından anlaşılıyor....ama hayatta hiç kimse kendinden değerli değildir....bu kadar sevgi, onsuz ölürüm yaşayamam tarzındaki davranışlar bana çok aşırı geliyor.....Hepimiz eşimizi, nişanlımızı seviyoruz....tabiki onların kılına zarar gelsin istemeyiz...ama sana bunları yapan adam için bile hala onsuz ölürüm demen çok yanlış...nişanlının yaptığı çok büyük saygısızlık...size büyük haksızlık yapmış...aynı şeyi siz yapsaydınız ne olurdu acaba?...o sizi affetmek için çaba sarfedermiydi ?....o insan senin hayatında daha 2 senedir var...2 sene öncesine kadar nasıl yaşıyorduysanız, yine yaşarsınız....Ayrılmamaya kararlıyım derseniz....Evliliğinizi askıya alın ve öyle bir burnunu sürtün ki..bi daha tövbe billah yapamasın....affedecekseniz...bu meseleyi kapatın ama gözünüz ona çaktırmadan üzerinde olsun...tekrarı durumunda da sorgusuz sualsiz verin yolu gitsin....
yazılarını az çok okuyordum. inan ki çok üzüldüm. ama ileride problem olmasındansa şimdi olması daha iyidir, herşeyde vardır hayır.
iyi düşün taşın bence. güven gerçekten çok önemli. eğer bundan sonra o sana bir şey dediğinde içinde şüphe oluşmayacaksa affet. ama yok yapamam dersen fazla da yapacak bir şey yok.
ama ilk önce sakinleş. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.
bir şans ver bakalım ama evliliği de erteleyin sakın acele etme bu sefer geri dönüşü olmaz
çünkü karşısına bu tip bir kız çıktıgında karşılık verip vermeyeceği muallak
senin adına çok üzüldüm gerçekten bitir demek dile kolay ortada bi emek ver en önemliside geçen zman bitirmek imkansız zor bence nişanlınla otur konuş ne yapmak istediğini daha doğrusu ne istediğini sor bu arada yyaşı kaç nişanlının?olgun bi insan yapmaz böle şeyler.hrşyin hayırlısını dilerim senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?