canım sakin ol ya
bize konuşmak kolay acıyı yaşayan bilir
ama inan senin açından düşünerek yazdım
sevmesen bu kadar bağlı olmasan boşver derdim sana ama
emek verilmiş bir ilişki bir aşk var o yüzden bir şans daha tanı bakalım yapacak mı yapmayacak mı
ocak tı en fazla gelecek yaza ertelenşir geç olsun güç olmasın
26 canım yaşı, küçük değil değiliz bende 26 yaşındayım evet cok zor, onca emek, onca sevgi, anı, bi sürü bi sürü şey allahım bi sürüşey( bi süre uzak durucam ondan sesini dahi duymak istemiyorum, en son konuşmamızda bişan ver dedi deli gibi ağlıyor hiç durmuyo, pişmanım diyor rezil bi oyundu diyor, ego oyunuydu diyor, konuşucam tekrar ama sonra sonra.Bi daha böyle şeyler olmucak diyor gercek değildi zaten diyor (( ama msn bile çok çirkinki bu çok çirkin, ben uyurken nettenn başka kızla çok çirkin ( niyeki ((
öncelikle çok üzüldüğümü söyleyim, Allah dayanma gücü ve sabır versin.
arkadaşlara katılıyorum mutlaka erteleyin evliliği. snra bence sadece bekleyin.
ne yapacak sizi kazanmak için? nasıl davranacak?
benim sözlüm bazen beni kızdırmak için böle abuk sabuk şakalar yapar. ben de derim ki: sen öyle bişey yaparsan aynını benden bekle, hiç şüphen olmasın yapacağımdan.
duymaya tahammül edemez (tüm erkekler gbi) sonra bayana yakışırmı der.
bunun cinsiyetle alakası yok oysa.. ben bayanım amaesas olan bir birey olmam. burda bayanın - erkeğin değil bireyin onuru sözkonusu.lmaz:
asla taviz vermeyin ve bu konu kolay kapanmasın bence canım. bi msn yazışması deyip geçmeyin.
bi msn yazışmasının bedelini öyle zor ödesin ki.. hesabı kapatamasın
Allah yardımcınız olur inş.
ego oyunu kız hastaymış beyin ameliyatı olmuş bu ne acımasızlık bu da bence eksi bir puan
yani anlamiyorum yorumlarada sasmadim degil
konusahibi arkadas sen kendini kandirma bosuna bizdende iste gecer gider bidaha yapmaz desekte seni kandirmaktan baska bise degil
resmen 1 yil boyunca aldatilmissin iste lami cimi yok gercek bu
hala bu adamla evlenmeyi düsünüyorsan bile bile lades demektir
ayrıca sevgi ayrı bişey, onu bırakmak sevmemek değildir, kızmak, bağırmak sevmemek değildir.
ihanet sevmek midir?
sevdiğinizi bliyorsunuz. şimdi bunu cep'e koyalım. affederseniz de bence sevgiden ziyade o 2 yıl 3 ayın emeği, fedakarlığı var
bu emek size devam gücü verir muhakkak..
serinkanlı görünün. peşine takıp ayrılamaz garantisi aldığı 'diğer' kızlardan olmayın sakın. şimdi gidecek diye dayanamadığınızı yazmıştınız. bırakın gidecekse gitsin.
isterse bi yol bulur defalaca yanınıza tekrar gelir. 1 saatliğine bile olsa.
güçlü durun lütfen
:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?