nolur kızlar bana yardım edin:(

teşekkür ederim

bana destek oldunuz dinlediniz çokteşekkür ederim((

sakin olamıyorum ki biraz susuyorum sonra deligibi ağlama gelio duramıyorum canım yanıyo, onun ağlamasına bi göz yaşına bile tahammul edemezdim ki, nasıl oldu bunlar bilmiyorum, inanın o ağlayınca hala içim parçalanıyo, deli gibi canım yanıyo . ama bu yaptıgıda böle affedilcek türden deil, zaman lazım bana deilmi, zaman lazım. bundan sonra hiç bişey yapmıcam, herşey onun elinde, güven vermek vs vss.. son bikez konuşucam ama şimdi deil((

bence de tam ego oyunu
burada doğru söylüyor ama irdaesine yenik düşmemeliydi
inşallah bir daha yenik düşmez

öncelikle çok üzüldüğümü söyleyim, Allah dayanma gücü ve sabır versin.

arkadaşlara katılıyorum mutlaka erteleyin evliliği. snra bence sadece bekleyin.

ne yapacak sizi kazanmak için? nasıl davranacak?

benim sözlüm bazen beni kızdırmak için böle abuk sabuk şakalar yapar. ben de derim ki: sen öyle bişey yaparsan aynını benden bekle, hiç şüphen olmasın yapacağımdan.

duymaya tahammül edemez (tüm erkekler gbi) sonra bayana yakışırmı der.

bunun cinsiyetle alakası yok oysa.. ben bayanım amaesas olan bir birey olmam. burda bayanın - erkeğin değil bireyin onuru sözkonusu. lmaz:

asla taviz vermeyin ve bu konu kolay kapanmasın bence canım. bi msn yazışması deyip geçmeyin.

bi msn yazışmasının bedelini öyle zor ödesin ki.. hesabı kapatamasın

Allah yardımcınız olur inş.

çok teşekkür ederim canım, bende sizden yardımalmak istiyordum bu yuzden, görünüşte msn olayı gibi ama bu kadar kolay deildiyordu içimden biri, deil, 1 yılı aşkın zamandır hemde. çok teşekkür ederim verdiğin moral içim

tüm arkadaşlarım canlarım sizlere de çok teşekkür ederim(((

ego oyunu kız hastaymış beyin ameliyatı olmuş bu ne acımasızlık bu da bence eksi bir puan

canım kızın hastalıgı temmuzda cıkmış bu temmuzda. o zamanlar yokmuş. yazılarda da yok ameliyat o zamanlar hastalık yani.

zaten geçmişte bu yakın zamanlarda bu senede fazla konuşma yoktu, gecen yılkileri daha cok gördüm, offf((

zaten geçmişte vardı daha cok konuşmalar, bu yakın zamanlarda bu senede fazla konuşma yoktu, gecen yılkileri daha cok gördüm, offf((

ayrıca sevgi ayrı bişey, onu bırakmak sevmemek değildir, kızmak, bağırmak sevmemek değildir.

ihanet sevmek midir?

sevdiğinizi bliyorsunuz. şimdi bunu cep'e koyalım. affederseniz de bence sevgiden ziyade o 2 yıl 3 ayın emeği, fedakarlığı var
bu emek size devam gücü verir muhakkak..

serinkanlı görünün. peşine takıp ayrılamaz garantisi aldığı 'diğer' kızlardan olmayın sakın. şimdi gidecek diye dayanamadığınızı yazmıştınız. bırakın gidecekse gitsin.

isterse bi yol bulur defalaca yanınıza tekrar gelir. 1 saatliğine bile olsa.

güçlü durun lütfen

:enbuyukkk:

yani anlamiyorum yorumlarada sasmadim degil

konusahibi arkadas sen kendini kandirma bosuna bizdende iste gecer gider bidaha yapmaz desekte seni kandirmaktan baska bise degil

resmen 1 yil boyunca aldatilmissin iste lami cimi yok gercek bu

hala bu adamla evlenmeyi düsünüyorsan bile bile lades demektir

çok üzüldüm güzelim senin adına.. nişan resimlerini vs görmüştüm çeyizlerin konusunda falan baya hevesliydin böyle olmasına çok şaşırdım çok üzüldüm gerçekten.. bence o kızın hiç bi suçu yok kendin söylemişsin benden haberi yokmuş kızın diye.. ego tatmini demiş lmaz: işe uykusuz gitmiş bi kız için sen uyurken başka bi kızla konuşmuş bunun bence bi mazareti olamaz.. eski msninden orası kalabalık diye yeni msnine eklemiş kızı daha rahat sakin konuşmak için.. sırf ego tatmini sırf oyunsa bıraksın eski msninde kalsaydı.. hiç hoş değil.
ne yapman konusuna gelincede bence gayet sakin bi şekilde konuş şu an daha fazla konuşmak istemiyorum sadece düşünmek istiyorum o zamana kadar da görüşmek istemiyorum gibi bişeyler söyle..
bakalım o süre zarfında neler yapacak. düğün tarihi belliyse tarihi de değiştirmesini söyle. ayrılma korkusunu sal kafasına ki anlasın. sakın sakın ağlama konuşurken falan. seni kaybetme düşüncesini sok. eli ayağı birbirine bi dolaşsın bakalım.

arkadaşın söylediklerinede katılıyorum.. 1 yıl boyunca sen uyurken başkasıyla konuşması arkasında da ego tatmini gibi bi bahane bulması seni kandırmaktan başka bişey değil.
anladığım kadarıyla bitirme gibi bi durumu düşünmüyosun o zamanda dediğim gibi benim fikrim karşısında güçlü dur ve seni kaybedeceği düşüncesini kafasına sok.

nasıl affedebilirim diye sormussun sanırım ayrılmayı dusunmuyorsun ben olsam kaldıramazdım evlenincede devam edecektir eminim bana kalırsa ayrıl

evet emek var canım ve onca sevgi anı bi sürü şey.

o gitmiyor canım zaten, gidemiyor ben ayrılamam diyor vs vss..

güçlü olmaya çalışıcam, tabi ki kolay olmayacak onun i,çin hiç kolay olmayacak hem de

bitirmek kolay deil benim için, gercekten deil, onunl akonuşmuyorum zaten bitirdiğimi belirttim ona ama öyle kolay deilki içimde bitirmek. allahım nasıl zor bilemezsiniz. bunun üstesinden gelmesi gereken o artık. içime şüphe düştü bi kere, nasıl geçer ki, o düşünücek. bigün bitirirsem içimde zaten bitmiştir ama yapamıyorum şu an yapamıyorum kızlar.

bi erkek bi kadin gece 3 -4 e kadar ne konusur tabiki erotik birbirini tatmin edici seyler demi pinky onlarida okumussundur kamerada birbirlerinin biyerlerini göstermistirler, sen uyurken onlar kakara kikiri yaparken, ugrunda öldügün adam seni zerre kadar düsünmüsmü
nisanlin seni gercekten sevmemis, hayir bikac gün hafta ego tatmini yapti desem oda yok , 1 koca yil:1shok: acaba seninle hic konustumu sabahlara kadar msn de
daha ne düsünmesi ne sansi benim icin olay burda biterdi nokta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…