• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur okuyun :(

Değişeceğine hiç bir şekilde inanmıyorum zaten. Annemle bu konuda karşı karşıya gelmeye cesaretim yok söyleyemem böyle birşeyi. Çok utanıyorum ama diktirebilirim diye düşünüyorum ondan sonra tehditlerinin bi anlamı kalmaz :KK43:
İlişki esnasında sizi kameraya almadığına veya fotoğraf çekmediğine emin misiniz ? Çünkü bunu yapan çok psikopat var. Gizli gizli, bir çok bayanın hayatı yanıyor.

5 yıllık bir ilişkim vardı sevgilim çok baskıcı hiçbir yere gitmeme izin vermeyen aşırı kıskanç biriydi markete gitmeye kalksam bile laf ediyordu. Arkadaşlarım dışarı çıkarken ben gidemiyorum gitsem bile rahat vermiyordu. Bütün arkadaşlarım bana hayret ediyor şaşırıyordu bende garip bir şekilde tahammül ediyordum ona seviyorum diye. Bu 5 yıllik ciddi bir iliskiydi evliliği düşünüyorduk kendime ve ona çok güveniyordum ve ilişkiye girdik bütün aptallığımla. Kendisi şu an askerde geçtiğimiz ramazanda yaptıklarına tahammülüm kalmadı ve ayrıldım. Askerde terk edilir mi vicdansız diyenleriniz olacaktır ama canıma tak etmişti artık tahammülüm kalmadı ailemle bile gittiğim Yerlere kavga çıkarıyor burnumdan getiriyordu. Ayrılığı kabullenemedi izne geldi buluştuk yine kavgalar ve bana el kaldirdi kolumdan tutup arabaya doğru fırlattı kolumda parmaklarının izi çıktı ve mosmor oldu zaten şiddet eğilimli biriydi önceden de şiddet gösterdiği olmuştu. Gözüm şu an açıldı. Bana beddualar tehditler evi aramaya kalkmalar... Geçenlerde evi aradı ailene herşeyi anlatıcam benimle evlenmek zorunda kalacaksın diye neyse ki ben açtım telefonu. Ailemin kulağına giderse ben mahvolurum tutucu bir ailem var. Başka zamanda bu ikimizin arasında kimse bilmeyecek diyor yine başka zaman ben barismayi kabul etmeyince senin arkadaşlarınla sevgili olcam sakın laf etme sana inat onlarla gezip tozcam diye konuşuyor sonra da ben onları sinirle söyledim bana şans ver deyip ağlayıp yalvarıyor. Böyle tutarsız birine güvenilir mi? Ne dediysem ne yaptıysam kurtulamıyorum sırf vicdan yaptığım için barışmak istemiyorum ona karşı birşey kalmadı içimde Allahım kurtar beni. Gurursuz bir şekilde bırakmıyor peşimi gece gündüz dua ediyorum çok zordayim akıl verin nolur.
'askerde ayrilinir mi vicdansiz, diyenleriniz olacaktir'
bu 'asker psikolojisi' abartisina sinir olan bi ben miyim? sanki canakkale'de cephede.. (guneydoguda filan olanlara sozum yok asla ama adam deniz kenarinda şort tisort askerlik yapsa da var bu abarti)
konuya gelecek olursak, bu adamla biraraya gelme derim.. ailene soyler mi gercekten? taniyan sensin..

bu 'asker psikolojisi' abartisina sinir olan bi ben miyim? sanki canakkale'de cephede.. (guneydoguda filan olanlara sozum yok asla ama adam deniz kenarinda şort tisort askerlik yapsa da var bu abarti)
konuya gelecek olursak, bu adamla biraraya gelme derim.. ailene soyler mi gercekten? taniyan sensin..
Ben de anlamıyorum asker psikolojisini, tamam belki ruh hali sivil hayattan farklı olabilir. Ayrıca kızla bu kadar irtibata geçebildiğine göre, Suriye sınırında değil bu herif. Kendine bir şey yapar, başkasını vurur silah altında diyenler olacak ama emin ol bunu sivilde de rahatlıkla yapar yapacak olan. Bir adamın karakteri zayıfsa yapar her ortamda. Benimki duvara sürmüştü mesela. Bana ne oldu? Hiçbir şey, aylarca kırıklarla gezen o oldu.

Amînn.... Bn gereken ahlak edep verrm gerisi Allah a kalmış. Haramı helAli öğretrm. Zor olanın daha kıymetli olacağını öğretrm. Basit karakterli olmasın diyede duamı ederm onun içn. Yüzümü kara çıkarmaz eminm :KK59:

Allah'ım şu insanlığın geldiği son noktaya bakar mısın lütfen ?
Daha fazla bu tarz insan israfında yaşamaya katlanamıyorum. Ya sabır, ya selamet.

Ailesi de işin içine girdi zaten. Annesine gittim yalvardım nolur ikna edin aramasın evi diye ama o kadar dik kafalı anlayışsız biri ki annesini bile dinlemiyor.
Öyle yalvarır gibi konuşursan etkili olmaz acındırırsın kendini insaflarına kalır yaptırım gücü kullanacaktın dehdit edercesine

valla bekaretını vermen kötu olmus cok buyuk koz vermıssın elıne ya tahammul edıp evlenıceksın en ufak bıseyde dayak yıyceksın ya da cesaretlı olup hayatından çıkarıcaksın annesını arayabılırsın önce oglunuz benı tehdıt edıyor devam edersee bababamlara anlatmak zorunda kalıcam bu tehdıtlerı sag bırakmazlar falan fılan sen de onları tehdıt edeceksın

Kör kuşun kör alıcısı var da o işi nikahsız yapman kötü olmuş bir nevi zina olmuş.

Kızlığının gitmesi buna önem verenler için kötü ikinci evlilik olarak bakarsın önündekilere ama hiç küçümseme kendini ailen affeder seni bir şekilde ama böyle bir koca ile ömür geçmez bir gün değil iki gün değil sen beş yıl nasıl bu adamla sevgili kaldın bence altında başka bir şey var

Yaw he he :KK51: biz burda doğruyu yanlışı tartışıyoruz. Olayı çok yanlış yerden anlamışın sen cicim. Neden mi boşanmadım. Çünkü o kadınların El kiri olduğunun onlarla ciddi düşünülmeyecek kadar basit insanlara kafamı niye takayım ki dedim. Sen ve senin gbilerde onlardan biri.. Bide burdaki konuyu savunacak lafn yok bnm konuma mı getrmeye çalışıyosun olayı :KK14:Biliyomusun . Senin gibi ... Olduğu sürece ne aldatmalar biter ne 2. Kadın olmalar. Senin gbiler halinden memnunsa sorun yok.

ne kadar ayıp bu söylediğiniz sözler. yorum yapan bayana ne biçim cümleler bunlar. kim kimin namusuna buradan laf edebilir. zina günahtır islamda evet konudaki bayanın yaptığı. ama pişman olmuş. tövbeye her kapı açık. ama siz benim de tanımadığım bu bayana resmen iftira attmışsınız. siz oturun da bunun vebalini düşünün. kan beynime sıçradı resmen.

Ben de sana kendi tecrübemi anlatayim. 2.5 yıllık bir iliskim vardı. Onunla askerlik dönüşü tanışmıştık. Bizimki 3 ay güya kendi isteğiyle Tekirdağ dan Şırnak Beytüşşebap a gönüllü olarak gitmişti. Uzun dönem askerliğini tank subayı olarak yapmıştı. Beytüşşebap ta çatışırken anaokulu arkadaşıyla aynı karakola düşmüş, zavallı arkadaşı şehit olmuştu. Ben de bu palavlara çok güzel inanmıştım. Facebooktan ortak arkadaşimiz çıktı, ne ilişkin var senin bununla, bırak bu dengesizi, Şırnakta olduğu yalan. Uzun dönem askerliğinin tamamını Tekirdağ da yapti, aynı bölükteydik demişti. Hakliymis. Ben hep kendimi kandırmışim aslında. Biliyor musun bu canavarın 1 senedir evli olduğunu öğrendim. Ailemle 4-5 defa bir araya gelmiştik, ailemle tanistirdim düşün. Nolur kendini kandırma, alttan alma. Seni tehdit etmeye devam ederse savcılığa ver. Burada mağdur olan sensin.

Ben de sana kendi tecrübemi anlatayim. 2.5 yıllık bir iliskim vardı. Onunla askerlik dönüşü tanışmıştık. Bizimki 3 ay güya kendi isteğiyle Tekirdağ dan Şırnak Beytüşşebap a gönüllü olarak gitmişti. Uzun dönem askerliğini tank subayı olarak yapmıştı. Beytüşşebap ta çatışırken anaokulu arkadaşıyla aynı karakola düşmüş, zavallı arkadaşı şehit olmuştu. Ben de bu palavlara çok güzel inanmıştım. Facebooktan ortak arkadaşimiz çıktı, ne ilişkin var senin bununla, bırak bu dengesizi, Şırnakta olduğu yalan. Uzun dönem askerliğinin tamamını Tekirdağ da yapti, aynı bölükteydik demişti. Hakliymis. Ben hep kendimi kandırmışim aslında. Biliyor musun bu canavarın 1 senedir evli olduğunu öğrendim. Ailemle 4-5 defa bir araya gelmiştik, ailemle tanistirdim düşün. Nolur kendini kandırma, alttan alma. Seni tehdit etmeye devam ederse savcılığa ver. Burada mağdur olan sensin.
iste millet 'asker psikolojisi' diye bsy uydurup abarttigi icin bazilari da bunu bi guzel kullaniyo.. dedigim gibi, skntili bolgelerde olanlara sozum asla yok, Allah hepsini esirgesin.. ama adam orduevinde paşalar gibi yata yata askerlik yapiyo, amaann sanirsin sarikamis'ta dusmanla carpisiyo gibi bi mubalaga.. ben asker kiziyim, o psikolojiyi biz kucucuk cocukken diclelerde sirnaklarda yasadik.. bize anlatmasinlar yani..

Ben de anlamıyorum asker psikolojisini, tamam belki ruh hali sivil hayattan farklı olabilir. Ayrıca kızla bu kadar irtibata geçebildiğine göre, Suriye sınırında değil bu herif. Kendine bir şey yapar, başkasını vurur silah altında diyenler olacak ama emin ol bunu sivilde de rahatlıkla yapar yapacak olan. Bir adamın karakteri zayıfsa yapar her ortamda. Benimki duvara sürmüştü mesela. Bana ne oldu? Hiçbir şey, aylarca kırıklarla gezen o oldu.
diger bi arkadasa da yazdim, dedigin gbi zorlu yerlerdekilere ne sozumuz olabilir, asker kiziyim, biz yasadik esas o psikolojiyi, Allahim esirgesin butun ana kuzularini, babalari, analari.. ama askeri deniz kamplarinda bile bunu yasiyormuscasina abartanlara kiziyorum.. kilif resmen bu, tum kaprislere.. aileden uzak kalmak kolay degildir elbet, illaki farkli bi psikolojisi olur insanin.. ama bu demek degil ki, ben kapris yapayim kotu davranayim, karsidaki ceksin..

Back
X