• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur okuyun :(

Amînn.... Bn gereken ahlak edep verrm gerisi Allah a kalmış. Haramı helAli öğretrm. Zor olanın daha kıymetli olacağını öğretrm. Basit karakterli olmasın diyede duamı ederm onun içn. Yüzümü kara çıkarmaz eminm :KK59:
evet aynen boyle sakız patlata patlata verın terbıyesını

Konu sahibii. Herkesn istedği cvbı verip gideyim. Sıkıldm.
İyiki yatmışın. Ya bz alışığz ztn. Tehdit eder sonra susarlar. Doğru yoldasın . Aferin. :KK54: Anneni babanı boşver burdaki ablalarnı dinle. Onlar tecrübelii. Ha unutmadan. Aynısını bida yap. İyisin iyi :KK49: pişmanlık herşeyi telafi edio nede olsa. Süperr ( NOKTA)

Konu sahibii. Herkesn istedği cvbı verip gideyim. Sıkıldm.
İyiki yatmışın. Ya bz alışığz ztn. Tehdit eder sonra susarlar. Doğru yoldasın . Aferin. :KK54: Anneni babanı boşver burdaki ablalarnı dinle. Onlar tecrübelii. Ha unutmadan. Aynısını bida yap. İyisin iyi :KK49: pişmanlık herşeyi telafi edio nede olsa. Süperr

allah esirgesin seni :KK57:

Bence ailenle paylasmalisin.
Çünkü yanlış yanlısı doğurur. Evet zor, sıkıntılı ama tek başına is yapma derim.
Onlar mutlaka senden daha iyi bir çözüm yolu bulurlar.
Sen sakladikca bu adam senin zayif noktanı bildigi icin üstüne gelecek. Daha çok bunaltacak.
Annem rahatsızlanir demişsin ama başına bişey gelse (allah esirgesin) daha kotu olur yazik .
Söylemek zor biliyorum ama esaretten Kurtulmuş olacaksın.
Rabbim hakkinda hayırlısıni versin inşallah.

Yaw he he :KK51: biz burda doğruyu yanlışı tartışıyoruz. Olayı çok yanlış yerden anlamışın sen cicim. Neden mi boşanmadım. Çünkü o kadınların El kiri olduğunun onlarla ciddi düşünülmeyecek kadar basit insanlara kafamı niye takayım ki dedim. Sen ve senin gbilerde onlardan biri.. Bide burdaki konuyu savunacak lafn yok bnm konuma mı getrmeye çalışıyosun olayı :KK14:Biliyomusun . Senin gibi ... Olduğu sürece ne aldatmalar biter ne 2. Kadın olmalar. Senin gbiler halinden memnunsa sorun yok.
Ne salak karısın sen ya sen nerenin itisin de bana dil uzatıyosun? O dilini kopartır bi taraflarına sokarım senin dangoz! Hiç bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum mahalle karısı kılıklı embesil

Ne salak karısın sen ya sen nerenin itisin de bana dil uzatıyosun? O dilini kopartır bi taraflarına sokarım senin dangoz! Hiç bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum mahalle karısı kılıklı embesil
Bırak boşver bozma sinirini hiç muhattap olma ben takmıyorum onun dediklerini sende takma zaten yaşının insanı olsa kesinlikle böyle konuşmaydı. Konuşma tarzından kalitesi belli oluyor zaten

Öfff konu kızın biriyle sevişmesi falan değil, konu tehdit edilip, istemediği bir şeye zorlanması ya.
Biri de çıkmış ahlak polisi gibi yargılamış da yargılamış, sana ne be sana ne! Milletin derdi seni mi gerdi? Kimsin de oh iyi olmuş falan deyip, üzerine de cennetlik cehennemlik diye karara varıyorsun?
Ne fesat, ne cinsellik takıntısı olan bireymişsin de konunun acı tarafını bırakıp da direkt oraya yönelmişsin. Bizim burada kişi kendinden bilir işi derler biliyor musun? Demek ki senin aklın da o tarafa çalışıyor ki saplanıp kalmışsın ama hala olayın aslıyla alakalı tek bir cümlen dahi yok. Aklın fikrin seks hangi durumda meşrudurda kalmış ya! Senin gibi dindar geçinenlerden bir tanesi de ölü karıyla 6 saat içinde ilişkiye girilebileceğini savunmuştu. Bir hatırlatayım dedim.
Konuya daha evvel yazıp bırakmışım, tekrar okuyunca devamını, içim şişti vallahi. İnsan düşmanına söylemez şu lafları ya, başkasının mutsuzluğundan nasıl da beslenmişsin, vampir gibisin valla. O kadar Allah adı anıp, cennet cehennem demişsin ya ben de şunu söyleyeyim Allah senin gibilerin hasetinden, zehrinden korusun milleti valla.
Konu bir kızcağızın bir eşkiya tarafından bir şeylere zorlanması iken bunu nasıl o taraflara çekip de o kadar kişinin ban almasına sebep oldun şaşkınım. Rahat mısın şimdi? Ne elde ettin acaba? Kendini kanıtladığını düşünüyorsan yanılıyorsun, aksine ne kadar boş biri olduğunu gözler önüne sermişsin o kadar. Gövde gösterin boşa gitti, üzgünüm.
Daha neler yazardım da sana değmez.

Aahaha şimdi çözdüm olayı, kocası da zina etmiş bunun! Onun kuyruk acısını çıkarıyor, bir de aştık biz onları diyor ya:KK70:
Millete ortalık malı diyor, buna göre evindeki de öyle:KK56:
Bir de doğru düzgün alıntılamayı becerse tam olacak, forum kullanamıyor millete giydirmeye çalışıyor. Üzerine Türkçe de konuşamıyor, güzelim dilimizi mahvetmekte kendisi. Z yerine s kullanmalar, harf yutmalar, noktalama işaretleri hak getire zaten, devrik cümleler... Öff ana dilini konuşamıyorsun, fetva veriyorsun. Hiç ciddiye alınacak bir hava yok, üzgünüm. :KK14:

Bırak koalin sinirlenme
Kocasının hırsını alamamış banı kalkınca hemen gelmiş saldırmış haha
Zavallı aslında. Kocasından boşanacak cesareti yok bize saldırıyor
Biz ondan ve zina yapan eşinden daha namusluyuz belkide ama namussuz diyerek kul hakkına girdi haberi yok
Madem zinayı ayıplıyorsun, evlilik dışı ikişki yapan biriyle de evlenme o zaman
Ama yok durur mu koca bu kaçar mı
Neymiş basit kadınlar yüzünden kocişini bırakamazmış
İki kişi isteyerek ilişkiye giriyor,kadın basit oluyor da erkek çok mu matah oluyor?
Kadını erkeğin elinin kiri olarak gören zihniyetten korkarım ben asıl
Bir de kız evlat yetiştirecekmiş
Be diyecek kızına? Yavrum biz kadınlar erkeklerin ellerinin kiriyiz ona göre mi dicek :D
Adalete inanırım kesin bu laflar büyüklükler çıkacak ondan. At fava bekle

Allah bilir ziyareçi olarak okuyordur :D
Hadi ikinci üyelik al da cevap yaz. İçinde kalmasın. Gerçi bir çok şeyi hazmetmişain bunları da edersin Sen

Bırak koalin sinirlenme
Kocasının hırsını alamamış banı kalkınca hemen gelmiş saldırmış haha
Zavallı aslında. Kocasından boşanacak cesareti yok bize saldırıyor
Biz ondan ve zina yapan eşinden daha namusluyuz belkide ama namussuz diyerek kul hakkına girdi haberi yok
Madem zinayı ayıplıyorsun, evlilik dışı ikişki yapan biriyle de evlenme o zaman
Ama yok durur mu koca bu kaçar mı
Neymiş basit kadınlar yüzünden kocişini bırakamazmış
İki kişi isteyerek ilişkiye giriyor,kadın basit oluyor da erkek çok mu matah oluyor?
Kadını erkeğin elinin kiri olarak gören zihniyetten korkarım ben asıl
Bir de kız evlat yetiştirecekmiş
Be diyecek kızına? Yavrum biz kadınlar erkeklerin ellerinin kiriyiz ona göre mi dicek :KK70:
Adalete inanırım kesin bu laflar büyüklükler çıkacak ondan. At fava bekle

Allah bilir ziyareçi olarak okuyordur :KK70:
Hadi ikinci üyelik al da cevap yaz. İçinde kalmasın. Gerçi bir çok şeyi hazmetmişain bunları da edersin Sen
O değil de basit olan hep kadın oluyor niyeyse? Sanki kadın tek başına sevişiyor. Yooo, senin kocan da basbaya eşlik etmiş işte. O zaman kadın basitse, kocan da basit oluyor. Bir kadın nasıl olur da kendi hemcinsini böyle küçümser, ikinci sıraya iter ya! Erkeğin elinin kiriymiş bak bak, onun namusu asla bozulmaz, brezilya fönü gibi maşallah hep dümdüz :D
Ama kadınınki her an bozulmaya müsait, her ne işse artık. Milleti yanlışları yutmakla suçluyor esas kendisi en büyük yanlışı yutmuş haberi yok.
Ya bir de bu forumda şu var, sanki 70 milyonun komplesi aynı dini inançlara sahip gibi düşünüp ona göre yorum yapıyorlar. Hemen günah, cehennem, zina deyip giriyorlar işin içine. Ya ne biliyorsun belki o bu değerleri farklı olarak algılıyordur. Herkes bir dine mensup değil yani, bunu en son küçükken yapardım ben. Ben bir şeyi seviyorum diye herkesin sevdiğini sanırdım, benmerkezcilik o yaşta normaldi elbette. Ama kazık kadar olmuş kadında normal sayılmaz ki. 1-5 yaşın olayı bu çünkü :D
Böyle konularda kimse de erken yaşta cinselliğin, ruhsal boyuttaki zararlarından, erken hamileliğin risklerinden, bulaşıcı hastalıklardan bahsetmez. Sürekli ama sürekli zina da zina. :KK51:

O değil de basit olan hep kadın oluyor niyeyse? Sanki kadın tek başına sevişiyor. Yooo, senin kocan da basbaya eşlik etmiş işte. O zaman kadın basitse, kocan da basit oluyor. Bir kadın nasıl olur da kendi hemcinsini böyle küçümser, ikinci sıraya iter ya! Erkeğin elinin kiriymiş bak bak, onun namusu asla bozulmaz, brezilya fönü gibi maşallah hep dümdüz :KK70:
Ama kadınınki her an bozulmaya müsait, her ne işse artık. Milleti yanlışları yutmakla suçluyor esas kendisi en büyük yanlışı yutmuş haberi yok.
Ya bir de bu forumda şu var, sanki 70 milyonun komplesi aynı dini inançlara sahip gibi düşünüp ona göre yorum yapıyorlar. Hemen günah, cehennem, zina deyip giriyorlar işin içine. Ya ne biliyorsun belki o bu değerleri farklı olarak algılıyordur. Herkes bir dine mensup değil yani, bunu en son küçükken yapardım ben. Ben bir şeyi seviyorum diye herkesin sevdiğini sanırdım, benmerkezcilik o yaşta normaldi elbette. Ama kazık kadar olmuş kadında normal sayılmaz ki. 1-5 yaşın olayı bu çünkü :KK70:
Böyle konularda kimse de erken yaşta cinselliğin, ruhsal boyuttaki zararlarından, erken hamileliğin risklerinden, bulaşıcı hastalıklardan bahsetmez. Sürekli ama sürekli zina da zina. :KK51:

Düz mantık kuramayacak kadar mantık yoksunu
Evde yaşadığı kişiye bakmadan başkalarına ahkam kesiyor
Biz de buna kuyruk acısı diyoruz :)
Naparsa yapsın çatlasa da patlasa da evdeki durumunu değiştiremeyecek. Yaşamış bi kere eşi onları. Zina diye kendini parçalasada geçmiş geçmiştir. Yani naaapsın gariban böyle çıkarıyor acısını :) yazık ellemeyin

Aahaha şimdi çözdüm olayı, kocası da zina etmiş bunun! Onun kuyruk acısını çıkarıyor, bir de aştık biz onları diyor ya:KK70:
Millete ortalık malı diyor, buna göre evindeki de öyle:KK56:
Bir de doğru düzgün alıntılamayı becerse tam olacak, forum kullanamıyor millete giydirmeye çalışıyor. Üzerine Türkçe de konuşamıyor, güzelim dilimizi mahvetmekte kendisi. Z yerine s kullanmalar, harf yutmalar, noktalama işaretleri hak getire zaten, devrik cümleler... Öff ana dilini konuşamıyorsun, fetva veriyorsun. Hiç ciddiye alınacak bir hava yok, üzgünüm. :KK14:
bu namus bekçiliğini kocasına da yapabilseydi biraz anlardım ama bilmem kaç kadınla yatmış kocadan hiç tiksinme onunla beraber ol kadına gelince uvv
ayıca çocukları olursa bir gün onun bunun namusuna laf etmenin, çok büyük konuşmanın acısı onlardan çıkacak
ben liseden beri çok gördüm böyle aşırı namusçu herkese laf atanların kızlarının manken olmaya kaçıp bir daha haber alınamadığını, evli adamlarla beraber olan kızına ses çıkaramayıp kuma olarak imam nikahlı gönderenler genelde böyle büyük büyük konuşanlardı

bu namus bekçiliğini kocasına da yapabilseydi biraz anlardım ama bilmem kaç kadınla yatmış kocadan hiç tiksinme onunla beraber ol kadına gelince uvv
ayıca çocukları olursa bir gün onun bunun namusuna laf etmenin, çok büyük konuşmanın acısı onlardan çıkacak
ben liseden beri çok gördüm böyle aşırı namusçu herkese laf atanların kızlarının manken olmaya kaçıp bir daha haber alınamayanlardan, evli adamlarla beraber olan kızına ses çıkaramayıp kuma olarak imam nikahlı gönderenler genelde böyle büyük büyük konuşanlardı
İşte dinime küfreden Müslüman olsa derler, psikolojik bir vaka bu. İnkar ediyor savunma mekanizması işte, aştığını söylüyor ama hala bir cm ilerleyememiş, acısını başkalarından çıkarıyor. Ama buna hakkı yok bunu o kafasına soksun.

Can skıntısından diyenlere söylüyorumm...
Aynı şeyi kocanız szden duysa size tepkisi ne olurdu???? Ben söyleyim affetmezdi.
Pki durum kadına olunca ne değişiyor. Namus sadece kadınlara mı özgü??

Bunu yaptığım için banlanabilirim. Ama yine de yapmak istiyorum. Kendi konusundaki mesajı. Kendisi de sormuş. Kadın olunca ne değişiyor eflinammm ? Sende sorgulamışsın namus sadece kadınlara özgü mü diye ? O zaman önce değişime kendi evinden başla. Başkalarının namusuna dil uzatacağına...

Sen bir hata yapıp onunla beraber olmuşsun ama bunun bedelini bu şekilde ödememelisin.Duyulursa duyulsun senden kıymetli mi?Tehtidle evlenecek halin yok birde şiddete meyilli.Eğer gönlün yoksa uzak dur ne olursa olsun boyun eğme

5 yıllık bir ilişkim vardı sevgilim çok baskıcı hiçbir yere gitmeme izin vermeyen aşırı kıskanç biriydi markete gitmeye kalksam bile laf ediyordu. Arkadaşlarım dışarı çıkarken ben gidemiyorum gitsem bile rahat vermiyordu. Bütün arkadaşlarım bana hayret ediyor şaşırıyordu bende garip bir şekilde tahammül ediyordum ona seviyorum diye. Bu 5 yıllik ciddi bir iliskiydi evliliği düşünüyorduk kendime ve ona çok güveniyordum ve ilişkiye girdik bütün aptallığımla. Kendisi şu an askerde geçtiğimiz ramazanda yaptıklarına tahammülüm kalmadı ve ayrıldım. Askerde terk edilir mi vicdansız diyenleriniz olacaktır ama canıma tak etmişti artık tahammülüm kalmadı ailemle bile gittiğim Yerlere kavga çıkarıyor burnumdan getiriyordu. Ayrılığı kabullenemedi izne geldi buluştuk yine kavgalar ve bana el kaldirdi kolumdan tutup arabaya doğru fırlattı kolumda parmaklarının izi çıktı ve mosmor oldu zaten şiddet eğilimli biriydi önceden de şiddet gösterdiği olmuştu. Gözüm şu an açıldı. Bana beddualar tehditler evi aramaya kalkmalar... Geçenlerde evi aradı ailene herşeyi anlatıcam benimle evlenmek zorunda kalacaksın diye neyse ki ben açtım telefonu. Ailemin kulağına giderse ben mahvolurum tutucu bir ailem var. Başka zamanda bu ikimizin arasında kimse bilmeyecek diyor yine başka zaman ben barismayi kabul etmeyince senin arkadaşlarınla sevgili olcam sakın laf etme sana inat onlarla gezip tozcam diye konuşuyor sonra da ben onları sinirle söyledim bana şans ver deyip ağlayıp yalvarıyor. Böyle tutarsız birine güvenilir mi? Ne dediysem ne yaptıysam kurtulamıyorum sırf vicdan yaptığım için barışmak istemiyorum ona karşı birşey kalmadı içimde Allahım kurtar beni. Gurursuz bir şekilde bırakmıyor peşimi gece gündüz dua ediyorum çok zordayim akıl verin nolur.

5 yıllık bir ilişkim vardı sevgilim çok baskıcı hiçbir yere gitmeme izin vermeyen aşırı kıskanç biriydi markete gitmeye kalksam bile laf ediyordu. Arkadaşlarım dışarı çıkarken ben gidemiyorum gitsem bile rahat vermiyordu. Bütün arkadaşlarım bana hayret ediyor şaşırıyordu bende garip bir şekilde tahammül ediyordum ona seviyorum diye. Bu 5 yıllik ciddi bir iliskiydi evliliği düşünüyorduk kendime ve ona çok güveniyordum ve ilişkiye girdik bütün aptallığımla. Kendisi şu an askerde geçtiğimiz ramazanda yaptıklarına tahammülüm kalmadı ve ayrıldım. Askerde terk edilir mi vicdansız diyenleriniz olacaktır ama canıma tak etmişti artık tahammülüm kalmadı ailemle bile gittiğim Yerlere kavga çıkarıyor burnumdan getiriyordu. Ayrılığı kabullenemedi izne geldi buluştuk yine kavgalar ve bana el kaldirdi kolumdan tutup arabaya doğru fırlattı kolumda parmaklarının izi çıktı ve mosmor oldu zaten şiddet eğilimli biriydi önceden de şiddet gösterdiği olmuştu. Gözüm şu an açıldı. Bana beddualar tehditler evi aramaya kalkmalar... Geçenlerde evi aradı ailene herşeyi anlatıcam benimle evlenmek zorunda kalacaksın diye neyse ki ben açtım telefonu. Ailemin kulağına giderse ben mahvolurum tutucu bir ailem var. Başka zamanda bu ikimizin arasında kimse bilmeyecek diyor yine başka zaman ben barismayi kabul etmeyince senin arkadaşlarınla sevgili olcam sakın laf etme sana inat onlarla gezip tozcam diye konuşuyor sonra da ben onları sinirle söyledim bana şans ver deyip ağlayıp yalvarıyor. Böyle tutarsız birine güvenilir mi? Ne dediysem ne yaptıysam kurtulamıyorum sırf vicdan yaptığım için barışmak istemiyorum ona karşı birşey kalmadı içimde Allahım kurtar beni. Gurursuz bir şekilde bırakmıyor peşimi gece gündüz dua ediyorum çok zordayim akıl verin nolur.

Cm hatta kuzum bak bende bir anneyim ki gerçekten bu kişi karakterdir olduğu kadar da bazı değerlere değer vermeyen bir pislik ki kaldiki kesinlikle sen ona güvendim diye bunu vicdan sahibi biri olsa asla dile getirip söylemez neyle karşılaşırsın karşılaştı o geleceğinden daha değerli dil böyle bir insana şartların ne olursa olsun sakin sakin asla yine su varki hadi diyelim gelecekte evlendin evlendikten sonra sana seni neyle tehdit edicek sen güvenilir biri olsaydın bana vermezdi kendini dicek asla cm benim eğer tlf da konuşmaya ihtiyaç duyarsan ki olabilir benimle de konusabilirsin!..aama asla bu kişiye senin en en değerli setine değer vermeyip böyle tehdit ettiyse sen ona ikinci şans verme vakur ol duruşun çınar gibi olsun sakin olabilir bu hayatta herkes hata yapar düşmez kalkmaz bir allah adam olsa zaten bunlar olmaz pilik pikobatin biri canı cehenneme

Bende bir zamanlar psikopat biriyle beraber oldum. Psikopat olduğunu bilseydim beraber olur muydum ? Elbette hayır çünkü geleceği görmüyoruz. Fakat ben ilişki yaşamadım tabii. Çok üzüldüm adınıza. Annem istemiyordu onunla olmamı fakat benim çocuk aklım işte vazgeçemiyordum kendisinden. Sonra bu askere gitti. Yine kavgalar tartışmalar durmuyordu bir takım şeylerini de yakalayınca iyice soğumuştum. Dedim askerden gelince bitiriyim şimdi bırakmayım dedim. Geldi. Geldikten 1 2 hafta sonra ayrılma kararı aldığımı kendisine söyledim. Söyleyiş o söyleyiş yakamdan düşmedi. Tehtidler saymıyorum bile.

Bir gün arkadaşımla kahve içmeye çıktık. Cafeye yanıma geldi arkadaşımın sevgilisiyle. Hiç bir şey olmamış gibi kahvemi aldı bana bakarak gülerek içiyor. Sanki hiç ayrılmamış gibi. O an nasıl sinirlendiysem ''Bak anneme söylerim, polise şikayet ederim.'' dedim. O da ''Annen napacak polis napacak bana be'' dedi. Bende 5 dakika sonra tuvalete gideyim sıkıştım dedim. Annemi aradım ''Anne lütfen beni kurtar şu cafedeyim lütfen bırakmıyor beni.'' dedim. Annem kardeşimle giyinip geldi. Kapıdan nasıl girdiyse giriş o giriş masaya elini bir vurdu millet bize bakıyor sen kim oluyorsa annen bana bir şey yapmaz diyorsun lan dedi... o an onun yüzü kızardı utandı sesini çıkaramadı korkutan napacağını şaşırdı. Annem durmuyor annemi ayırmaya çalışıyorlar cafe ayağa kalktı çekti gitti. Gidiş o gidiş bir daha zerre ağzını açamadı mesaj atamadı.

Korkak davranmayın lütfen. Hiç bir şey yapamaz. Böyle korkak olursanız daha çok koz verirsiniz elinize. Annene bir kahve yap otur konuş konu konuyu açar. Anne sonuçta bu kıyamaz. Onun için saf olmayın ezdirmeyin kendinizi. Sana ne mesajlar atıyorsa bütün mesajlarını kaydet ekran görüntüsünü alın. Bunları annene okut. Yok yapamam edemem diyorsan da askerden gelmeden önce bi' zahmet savcılığa polise şikayette bulun. Yoksa askerden gelince daha beter olabilir. Sokakta tek başına gezmemeye özen göster.

Geçmiş olsun.

Şurda en üzülüp, sinirlendiğim şu tiplere laf anlatmaya çalışanlar. Ağzına sağlık. Anlayabileceği, bildiği tek dil bu çünkü. Nasıl kuş gibi hafiflemiştir şimdi.

Back
X