- 18 Kasım 2014
- 1.679
- 2.072
- 333
- Konu Sahibi BusraKaraa
İnşallah. Bi büyüğü araya sokmak daha mantıklı sen de susma bence.Ne mutlu sana. Bende kurtulurum İnsAllah bi an önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah. Bi büyüğü araya sokmak daha mantıklı sen de susma bence.Ne mutlu sana. Bende kurtulurum İnsAllah bi an önce
Ayy canim allah yardimcin olsun buda senin sinavin keske basinda bitirseydin dicem sevince mantikda gidiyor biliyorum ailenede nasil anlatilirki cok zor bir durum soyle falan yap diyemicem inslalb birakir seni böyle insanlarla ugrasmak cok zor valla cok uzuldum caresizlik cok zor birsey alalh onu isla etsin5 yıllık bir ilişkim vardı sevgilim çok baskıcı hiçbir yere gitmeme izin vermeyen aşırı kıskanç biriydi markete gitmeye kalksam bile laf ediyordu. Arkadaşlarım dışarı çıkarken ben gidemiyorum gitsem bile rahat vermiyordu. Bütün arkadaşlarım bana hayret ediyor şaşırıyordu bende garip bir şekilde tahammül ediyordum ona seviyorum diye. Bu 5 yıllik ciddi bir iliskiydi evliliği düşünüyorduk kendime ve ona çok güveniyordum ve ilişkiye girdik bütün aptallığımla. Kendisi şu an askerde geçtiğimiz ramazanda yaptıklarına tahammülüm kalmadı ve ayrıldım. Askerde terk edilir mi vicdansız diyenleriniz olacaktır ama canıma tak etmişti artık tahammülüm kalmadı ailemle bile gittiğim Yerlere kavga çıkarıyor burnumdan getiriyordu. Ayrılığı kabullenemedi izne geldi buluştuk yine kavgalar ve bana el kaldirdi kolumdan tutup arabaya doğru fırlattı kolumda parmaklarının izi çıktı ve mosmor oldu zaten şiddet eğilimli biriydi önceden de şiddet gösterdiği olmuştu. Gözüm şu an açıldı. Bana beddualar tehditler evi aramaya kalkmalar... Geçenlerde evi aradı ailene herşeyi anlatıcam benimle evlenmek zorunda kalacaksın diye neyse ki ben açtım telefonu. Ailemin kulağına giderse ben mahvolurum tutucu bir ailem var. Başka zamanda bu ikimizin arasında kimse bilmeyecek diyor yine başka zaman ben barismayi kabul etmeyince senin arkadaşlarınla sevgili olcam sakın laf etme sana inat onlarla gezip tozcam diye konuşuyor sonra da ben onları sinirle söyledim bana şans ver deyip ağlayıp yalvarıyor. Böyle tutarsız birine güvenilir mi? Ne dediysem ne yaptıysam kurtulamıyorum sırf vicdan yaptığım için barışmak istemiyorum ona karşı birşey kalmadı içimde Allahım kurtar beni. Gurursuz bir şekilde bırakmıyor peşimi gece gündüz dua ediyorum çok zordayim akıl verin nolur.
. yeme blöfünü. ben aileme anlattım de,ve ekle seni savcılığa veriyorum şiddet uyguladığın ve tehdit ettiğin için de. ver hatta5 yıllık bir ilişkim vardı sevgilim çok baskıcı hiçbir yere gitmeme izin vermeyen aşırı kıskanç biriydi markete gitmeye kalksam bile laf ediyordu. Arkadaşlarım dışarı çıkarken ben gidemiyorum gitsem bile rahat vermiyordu. Bütün arkadaşlarım bana hayret ediyor şaşırıyordu bende garip bir şekilde tahammül ediyordum ona seviyorum diye. Bu 5 yıllik ciddi bir iliskiydi evliliği düşünüyorduk kendime ve ona çok güveniyordum ve ilişkiye girdik bütün aptallığımla. Kendisi şu an askerde geçtiğimiz ramazanda yaptıklarına tahammülüm kalmadı ve ayrıldım. Askerde terk edilir mi vicdansız diyenleriniz olacaktır ama canıma tak etmişti artık tahammülüm kalmadı ailemle bile gittiğim Yerlere kavga çıkarıyor burnumdan getiriyordu. Ayrılığı kabullenemedi izne geldi buluştuk yine kavgalar ve bana el kaldirdi kolumdan tutup arabaya doğru fırlattı kolumda parmaklarının izi çıktı ve mosmor oldu zaten şiddet eğilimli biriydi önceden de şiddet gösterdiği olmuştu. Gözüm şu an açıldı. Bana beddualar tehditler evi aramaya kalkmalar... Geçenlerde evi aradı ailene herşeyi anlatıcam benimle evlenmek zorunda kalacaksın diye neyse ki ben açtım telefonu. Ailemin kulağına giderse ben mahvolurum tutucu bir ailem var. Başka zamanda bu ikimizin arasında kimse bilmeyecek diyor yine başka zaman ben barismayi kabul etmeyince senin arkadaşlarınla sevgili olcam sakın laf etme sana inat onlarla gezip tozcam diye konuşuyor sonra da ben onları sinirle söyledim bana şans ver deyip ağlayıp yalvarıyor. Böyle tutarsız birine güvenilir mi? Ne dediysem ne yaptıysam kurtulamıyorum sırf vicdan yaptığım için barışmak istemiyorum ona karşı birşey kalmadı içimde Allahım kurtar beni. Gurursuz bir şekilde bırakmıyor peşimi gece gündüz dua ediyorum çok zordayim akıl verin nolur.
Şu anlattıklarına göre böyle bir erkekle evlenmek zorunda kalma sakın.5 yıllık bir ilişkim vardı sevgilim çok baskıcı hiçbir yere gitmeme izin vermeyen aşırı kıskanç biriydi markete gitmeye kalksam bile laf ediyordu. Arkadaşlarım dışarı çıkarken ben gidemiyorum gitsem bile rahat vermiyordu. Bütün arkadaşlarım bana hayret ediyor şaşırıyordu bende garip bir şekilde tahammül ediyordum ona seviyorum diye. Bu 5 yıllik ciddi bir iliskiydi evliliği düşünüyorduk kendime ve ona çok güveniyordum ve ilişkiye girdik bütün aptallığımla. Kendisi şu an askerde geçtiğimiz ramazanda yaptıklarına tahammülüm kalmadı ve ayrıldım. Askerde terk edilir mi vicdansız diyenleriniz olacaktır ama canıma tak etmişti artık tahammülüm kalmadı ailemle bile gittiğim Yerlere kavga çıkarıyor burnumdan getiriyordu. Ayrılığı kabullenemedi izne geldi buluştuk yine kavgalar ve bana el kaldirdi kolumdan tutup arabaya doğru fırlattı kolumda parmaklarının izi çıktı ve mosmor oldu zaten şiddet eğilimli biriydi önceden de şiddet gösterdiği olmuştu. Gözüm şu an açıldı. Bana beddualar tehditler evi aramaya kalkmalar... Geçenlerde evi aradı ailene herşeyi anlatıcam benimle evlenmek zorunda kalacaksın diye neyse ki ben açtım telefonu. Ailemin kulağına giderse ben mahvolurum tutucu bir ailem var. Başka zamanda bu ikimizin arasında kimse bilmeyecek diyor yine başka zaman ben barismayi kabul etmeyince senin arkadaşlarınla sevgili olcam sakın laf etme sana inat onlarla gezip tozcam diye konuşuyor sonra da ben onları sinirle söyledim bana şans ver deyip ağlayıp yalvarıyor. Böyle tutarsız birine güvenilir mi? Ne dediysem ne yaptıysam kurtulamıyorum sırf vicdan yaptığım için barışmak istemiyorum ona karşı birşey kalmadı içimde Allahım kurtar beni. Gurursuz bir şekilde bırakmıyor peşimi gece gündüz dua ediyorum çok zordayim akıl verin nolur.
Allah razı olsun canim cok sagol.Ayy canim allah yardimcin olsun buda senin sinavin keske basinda bitirseydin dicem sevince mantikda gidiyor biliyorum ailenede nasil anlatilirki cok zor bir durum soyle falan yap diyemicem inslalb birakir seni böyle insanlarla ugrasmak cok zor valla cok uzuldum caresizlik cok zor birsey alalh onu isla etsin
Kesinlikle ama kesinlikle Allah izin vermesin bununla kaderimi birleştirmesin.Şu anlattıklarına göre böyle bir erkekle evlenmek zorunda kalma sakın.
Hayatının hatasını yaparsın. Annen baban öğrenir kızarlar bir süre sonra geçer ama bu adamla bir ömür azap çekersin.
Görüntü falan yok elinde canım. Ailem zaten biliyordu sevgilim olduğunu anneme az bişey ayrılık haberini citlatmaya çalıştım. Hemen ben sana demiştim anne sözü dinlemezsen böyle olur demeye basladivalla büşracım
bu işi bıçak gibi keseceksin.
o çocuğun elinde sana zarar verebilecek bi msj bi görüntü falan var mı?
eğer yoksa "eeeeh yeter be kime ne anlatıyosan anlat, ailemin her şeyden haberi var" diyeceksin
ailene de ben birisiyle tanışmıştım görüşüyorduk ama psikopat olduğunu anlayınca ayrıldım şimdi yakamdan düşmüyor olmayacak iftiralar atıyor üstüme, bana zarar vereceğine dair tehdit ediyor. diyeceksin.
Görüntü falan yok elinde canım. Ailem zaten biliyordu sevgilim olduğunu anneme az bişey ayrılık haberini citlatmaya çalıştım. Hemen ben sana demiştim anne sözü dinlemezsen böyle olur demeye basladi
Annesine sadece yalvarmadim istemiyorum sevmiyorum artık yaptıklarına tahammül edemiyorum diye de söyledim. Ailesi anladı artık sora onda kesinlikle pabuç birakamamHavlayan köpek isirmaz korkma yapacak olsa yapardı şimdiye kadar. Korktuğunu belli etme gerçi gidip annesine yalvarmissin ama. Seni savcılığa şikayet edeceğim falan de bilemiyorum duruma göre yap biseyler ama pabuç bırakma.
Gerçek adım değil canimYalnız nickin gerçek adınsa değiştir derim. Yani ben bi psikopat olsam google a ismini yazar aratirdim ne çıkıyor diye
Ev numarani niye verdin ki kimseye güvenilir mi bu devirde. Neyden korkuyorsun Ailene ne anlatcak ispat edebilir mi5 yıllık bir ilişkim vardı sevgilim çok baskıcı hiçbir yere gitmeme izin vermeyen aşırı kıskanç biriydi markete gitmeye kalksam bile laf ediyordu. Arkadaşlarım dışarı çıkarken ben gidemiyorum gitsem bile rahat vermiyordu. Bütün arkadaşlarım bana hayret ediyor şaşırıyordu bende garip bir şekilde tahammül ediyordum ona seviyorum diye. Bu 5 yıllik ciddi bir iliskiydi evliliği düşünüyorduk kendime ve ona çok güveniyordum ve ilişkiye girdik bütün aptallığımla. Kendisi şu an askerde geçtiğimiz ramazanda yaptıklarına tahammülüm kalmadı ve ayrıldım. Askerde terk edilir mi vicdansız diyenleriniz olacaktır ama canıma tak etmişti artık tahammülüm kalmadı ailemle bile gittiğim Yerlere kavga çıkarıyor burnumdan getiriyordu. Ayrılığı kabullenemedi izne geldi buluştuk yine kavgalar ve bana el kaldirdi kolumdan tutup arabaya doğru fırlattı kolumda parmaklarının izi çıktı ve mosmor oldu zaten şiddet eğilimli biriydi önceden de şiddet gösterdiği olmuştu. Gözüm şu an açıldı. Bana beddualar tehditler evi aramaya kalkmalar... Geçenlerde evi aradı ailene herşeyi anlatıcam benimle evlenmek zorunda kalacaksın diye neyse ki ben açtım telefonu. Ailemin kulağına giderse ben mahvolurum tutucu bir ailem var. Başka zamanda bu ikimizin arasında kimse bilmeyecek diyor yine başka zaman ben barismayi kabul etmeyince senin arkadaşlarınla sevgili olcam sakın laf etme sana inat onlarla gezip tozcam diye konuşuyor sonra da ben onları sinirle söyledim bana şans ver deyip ağlayıp yalvarıyor. Böyle tutarsız birine güvenilir mi? Ne dediysem ne yaptıysam kurtulamıyorum sırf vicdan yaptığım için barışmak istemiyorum ona karşı birşey kalmadı içimde Allahım kurtar beni. Gurursuz bir şekilde bırakmıyor peşimi gece gündüz dua ediyorum çok zordayim akıl verin nolur.
Onunla olamayacagimi insanca anlaması lazım. Olay büyüsün istemiyorum olan bana ve aileme olurBoyle bir olay buyurse ve disardan duyulursa evlenmeniz de zorlasir.Bedelin yillarca odersiniz.Annenizle beraber bunslina girersiniz allah korusun
Onunla olamayacagimi insanca anlaması lazım. Olay büyüsün istemiyorum olan bana ve aileme olur
Evet her aile farklı benimki böyle birşeyi kaldıramaz onlar öğrenmeden halletmem lazimBrn boyke bir sey yapti diye kizini olduren anne biluyirum.Her aile farkli.Belli ki asil amaci seni cezalandirma ve pusman etme.Sen korkmadikca rexillik cikaracak.Arkadadlarimdan biriyle beraber olursan kycuk fuserim vs de.Boylelikle tersini yapip seni acittigini dusunur.Bence konu daha da buyumez.Savcilifa vetince eve kagit geliyir, ifadeye gidiyorsunuz.Yipratici bir surec oluyor.Aileniz komsularin eve gelen kagidi gormesini istemeyebilir vs.