• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur okuyun :(

Ya arkadaşım bak ailen kızar döver bağırır üzülür ama el oğlu gibi de olmaz. O adama da abim, babam, amcam, dayım psikopat ben döver ama seni öldürürler başkasıyla evlendirirler de. Blöf yap dayanamadım anneme anlattım başkasıyla evlendireceğim seni dedi dersin vs. Git polise git ailesine ya da ona bunları yapacağını söyle, baskın basanındır. Allah yardımcın olsun inşallah.
aynısını yazıcaktım kesınlıkle baska care yok cunku...

Resmen okuduklarında kendimi gördüm.
Bende hemen hemen aynı şeyi yaşadım yalnız tehdit etme boyutu benimkinde farklıydı.
Sana tavsiyem şu ki anneni al karşına anlat yaşadıklarını,tehdit etmelerini.
Evet, belki çok ama çok zor günler geçireceksin ama sonra öyle huzurlu oluyorsun ki.
Ben bide aptal gibi bu çocukla nişan yaptım.
Şiddet,Tehdit ne şekilde olursa olsun affedilemez.
Bekaret yüzünden seni ailene şikayetle tehdit eden adam sana her kötülüğü yapar.
Sakın ama sakın değişir diyipte barışmaya kalkma.
Çok pişman olursun.

Değişeceğine hiç bir şekilde inanmıyorum zaten. Annemle bu konuda karşı karşıya gelmeye cesaretim yok söyleyemem böyle birşeyi. Çok utanıyorum ama diktirebilirim diye düşünüyorum ondan sonra tehditlerinin bi anlamı kalmaz :(

Değişeceğine hiç bir şekilde inanmıyorum zaten. Annemle bu konuda karşı karşıya gelmeye cesaretim yok söyleyemem böyle birşeyi. Çok utanıyorum ama diktirebilirim diye düşünüyorum ondan sonra tehditlerinin bi anlamı kalmaz :KK43:
madem öyle bir an evvel diktir sonra da aile büyüklerini yanına al, iftira atıyor bana dersin

5 yıllık bir ilişkim vardı sevgilim çok baskıcı hiçbir yere gitmeme izin vermeyen aşırı kıskanç biriydi markete gitmeye kalksam bile laf ediyordu. Arkadaşlarım dışarı çıkarken ben gidemiyorum gitsem bile rahat vermiyordu. Bütün arkadaşlarım bana hayret ediyor şaşırıyordu bende garip bir şekilde tahammül ediyordum ona seviyorum diye. Bu 5 yıllik ciddi bir iliskiydi evliliği düşünüyorduk kendime ve ona çok güveniyordum ve ilişkiye girdik bütün aptallığımla. Kendisi şu an askerde geçtiğimiz ramazanda yaptıklarına tahammülüm kalmadı ve ayrıldım. Askerde terk edilir mi vicdansız diyenleriniz olacaktır ama canıma tak etmişti artık tahammülüm kalmadı ailemle bile gittiğim Yerlere kavga çıkarıyor burnumdan getiriyordu. Ayrılığı kabullenemedi izne geldi buluştuk yine kavgalar ve bana el kaldirdi kolumdan tutup arabaya doğru fırlattı kolumda parmaklarının izi çıktı ve mosmor oldu zaten şiddet eğilimli biriydi önceden de şiddet gösterdiği olmuştu. Gözüm şu an açıldı. Bana beddualar tehditler evi aramaya kalkmalar... Geçenlerde evi aradı ailene herşeyi anlatıcam benimle evlenmek zorunda kalacaksın diye neyse ki ben açtım telefonu. Ailemin kulağına giderse ben mahvolurum tutucu bir ailem var. Başka zamanda bu ikimizin arasında kimse bilmeyecek diyor yine başka zaman ben barismayi kabul etmeyince senin arkadaşlarınla sevgili olcam sakın laf etme sana inat onlarla gezip tozcam diye konuşuyor sonra da ben onları sinirle söyledim bana şans ver deyip ağlayıp yalvarıyor. Böyle tutarsız birine güvenilir mi? Ne dediysem ne yaptıysam kurtulamıyorum sırf vicdan yaptığım için barışmak istemiyorum ona karşı birşey kalmadı içimde Allahım kurtar beni. Gurursuz bir şekilde bırakmıyor peşimi gece gündüz dua ediyorum çok zordayim akıl verin nolur.

ayrılma nedenleri okuduğumda geç kalmış bir karar olarak gördüm
ayrılmakta doğru yapmışsın
ancak umarım zarar görmeden noktalanır
seçimlerimizde dikkatli olmalıyız
5 yılımızı değemeyecek insanlara vermek vicdan azabı oluşturur
ama devam ederek 5 yıl daha harcamak
çeklecek tüm sıkıntılara değer

Aynı şeyleri yaşadım ve her şeyi aileme anlattım tehditleri hakaretleri bütün aileye sıçradı ve sonunda mahkemeye verdik ailem çok üzüldü babamla 2 sene konuşmadık ama sonra hepsi geçti gitti 3 ay önce evlendim hem de çok sevdiğim çok güzel bir kalbi olan bi adamla. İnşallah sen de atlatirsin ama ben çok pişman oldum daha önceden anlatmadim aileme diye

ayrılma nedenleri okuduğumda geç kalmış bir karar olarak gördüm
ayrılmakta doğru yapmışsın
ancak umarım zarar görmeden noktalanır
seçimlerimizde dikkatli olmalıyız
5 yılımızı değemeyecek insanlara vermek vicdan azabı oluşturur
ama devam ederek 5 yıl daha harcamak
çeklecek tüm sıkıntılara değer
Umarım öyle olur umarimm

Ne kadar karşı olsam da, başka çaren yoksa diktir ve git ailesine şikayet et. Bikaç güne o da senin aileni arar. Sen de bakire görünürsün o da iftiracı olur. Polise de verdin mi tamam işte, kazdığı kuyuya düşsün pislik.

Çözüm değil malesef muayene eden doktor onu anlıyor. Bence sen daha "bekaret" kavramını tam kaybedememişsin bu nedenle inkar etmek istiyosun.
Pişman olsan da olmasanda olmuş bitmiş birşeyi fazla düşünmemelisin.
Hayat ondan ibaret değil. Evet ailen sert ve bu konuda kati görüşlü olabilir ama inkar ve yalan çok daha zorlaştırır.
Geç erkek arkadaşının karşısına; Ters psikolojiyle akıllanmasını sağla.
Kendi adamlığını sorgulattır.
"Ben seni sevdiğim için ilkim olmana izin verdim. Seni adam sandım beraber oldum. Eğer sen bu yüzden beni ailemle tehdit edebiliyorsan yazıklar olsun. Bu saatten sonra sana güvenipte eşim yapamam. arkadaşlarımla sevgili olmayı istiyorsan şimdiden başla. Yazık.. " de..
Belki biraz olsun bazı yaşanılanların özel olduğunu ve adamlık gereği susması gerektiğini anlar.

Aynı şeyleri yaşadım ve her şeyi aileme anlattım tehditleri hakaretleri bütün aileye sıçradı ve sonunda mahkemeye verdik ailem çok üzüldü babamla 2 sene konuşmadık ama sonra hepsi geçti gitti 3 ay önce evlendim hem de çok sevdiğim çok güzel bir kalbi olan bi adamla. İnşallah sen de atlatirsin ama ben çok pişman oldum daha önceden anlatmadim aileme diye
Allah mutlu mesud etsin darısı benim başıma İnsAllah kurtulurum bir an önce.

5 yıllık bir ilişkim vardı sevgilim çok baskıcı hiçbir yere gitmeme izin vermeyen aşırı kıskanç biriydi markete gitmeye kalksam bile laf ediyordu. Arkadaşlarım dışarı çıkarken ben gidemiyorum gitsem bile rahat vermiyordu. Bütün arkadaşlarım bana hayret ediyor şaşırıyordu bende garip bir şekilde tahammül ediyordum ona seviyorum diye. Bu 5 yıllik ciddi bir iliskiydi evliliği düşünüyorduk kendime ve ona çok güveniyordum ve ilişkiye girdik bütün aptallığımla. Kendisi şu an askerde geçtiğimiz ramazanda yaptıklarına tahammülüm kalmadı ve ayrıldım. Askerde terk edilir mi vicdansız diyenleriniz olacaktır ama canıma tak etmişti artık tahammülüm kalmadı ailemle bile gittiğim Yerlere kavga çıkarıyor burnumdan getiriyordu. Ayrılığı kabullenemedi izne geldi buluştuk yine kavgalar ve bana el kaldirdi kolumdan tutup arabaya doğru fırlattı kolumda parmaklarının izi çıktı ve mosmor oldu zaten şiddet eğilimli biriydi önceden de şiddet gösterdiği olmuştu. Gözüm şu an açıldı. Bana beddualar tehditler evi aramaya kalkmalar... Geçenlerde evi aradı ailene herşeyi anlatıcam benimle evlenmek zorunda kalacaksın diye neyse ki ben açtım telefonu. Ailemin kulağına giderse ben mahvolurum tutucu bir ailem var. Başka zamanda bu ikimizin arasında kimse bilmeyecek diyor yine başka zaman ben barismayi kabul etmeyince senin arkadaşlarınla sevgili olcam sakın laf etme sana inat onlarla gezip tozcam diye konuşuyor sonra da ben onları sinirle söyledim bana şans ver deyip ağlayıp yalvarıyor. Böyle tutarsız birine güvenilir mi? Ne dediysem ne yaptıysam kurtulamıyorum sırf vicdan yaptığım için barışmak istemiyorum ona karşı birşey kalmadı içimde Allahım kurtar beni. Gurursuz bir şekilde bırakmıyor peşimi gece gündüz dua ediyorum çok zordayim akıl verin nolur.
canım sen sakın böyle birini pabuç bırakma böyle insanlar adam değil zaten pisliğin itin teki bunlar tam olarak senin gibide olmasa benimde başıma geldi böyle birşey geçmişte başka biri ile nişan mevzum oldu evlilik arefesinde yettii artık dedim ayrıldım oda bana çamur attı sana şöyle yaparım ailene böyle yaptık derim bana inanırlar seni benimle evlendirirler bilmem ne ki biz taşındık ettik ve ben bunların çirkin kısmını yalnızca kardeşimle paylaştım ama beni rahatsız ettiğini anneme babama herkese söyledim ailemin başı belaya giricek diye çok korktum ama hiçbir zaman dönmeyi düşünmedim bir insan seni gerçekten seviyorsa birincisi sana o eli kaldıramaz ikincisi çok seviyo ölüyo bayılıyo diyelim gerçekten öyle birşey oldu veya olmadı ağzına alıyosa böyle birşeyi o adamdan sana ne sevgili olur nede koca olur.biriyle birlikte olduğunu duyarsam öldürürüm demişti bana ve ben ondan ayrıldıktan sonra akraba vasıtasıyla tanıştığım kocama ilk görüşte aşık oldum ve a dan z ye ne yaşadıysam bana söylediği laflar attığı itifarlar hepsini söyledim allahıma şükürler olsun öyle şanslı bir insanımki kimden nasıl bir dua aldım bilmiyorum o insandan kurtuldum ailemin yardımıyla.sana demem o kii bu şerefsize pabuç bırakma o hatayı yapmasaydın keşke çünkü ilerde gerçekten aşık olduğun zaman pişman olursun ama yanlışlar hatalarda insanlar içindir seni seven bir insan bırak sana bunları saymayı seni öyle bile kabul eder..korktuğunu sakın belli etme gözün kara bir şekilde gerekirse polise bile şikayet et bir kere sorguya çekildimi sana sittin sene yanaşamaz çünkü anlattığın kişi hem aptal hem cahil hemde çok karaktersiz biri gönlünü ferah tut..

Senin tek hatan korkunu belli etmek olmus ve buda bunu anlamis seninle cokta guzel oynamis ve hala da oynamaya devam ediyor..

Çözüm değil malesef muayene eden doktor onu anlıyor. Bence sen daha "bekaret" kavramını tam kaybedememişsin bu nedenle inkar etmek istiyosun.
Pişman olsan da olmasanda olmuş bitmiş birşeyi fazla düşünmemelisin.
Hayat ondan ibaret değil. Evet ailen sert ve bu konuda kati görüşlü olabilir ama inkar ve yalan çok daha zorlaştırır.
Geç erkek arkadaşının karşısına; Ters psikolojiyle akıllanmasını sağla.
Kendi adamlığını sorgulattır.
"Ben seni sevdiğim için ilkim olmana izin verdim. Seni adam sandım beraber oldum. Eğer sen bu yüzden beni ailemle tehdit edebiliyorsan yazıklar olsun. Bu saatten sonra sana güvenipte eşim yapamam. arkadaşlarımla sevgili olmayı istiyorsan şimdiden başla. Yazık.. " de..
Belki biraz olsun bazı yaşanılanların özel olduğunu ve adamlık gereği susması gerektiğini anlar.
Off offf. Konuşarak kurtulmaya caliscam o zaman İnsAllah anlar bir an önce

Birincisi asla korktuğunu belli etme. Evi arama ne olur dersen evi aramakla tehdit eder. Birlikteliğimizi söyleme dersen herkese yaymakla tehdit eder. Yokmuşsun gibi davran. Hiçbir şeyine cevap verme. Ne mesajlarına ne telefonlarına. Ev telefonlarına hep sen çık. Onun sesini duyduğunda kapat. Telefonun fişini Çek. Beş yıl Süren Bi ilişki ciddi bir ilişkidir. Kallkıp annenin Baba'nın karşısına geçip ben kızınızla yattım diyemez. 3-5 aylık Bi şey olsa evet sana karşı daha acımasız olabilir herkese her şeyi yayabilir ama bu kadar Süren Bi ilişkide su an yaptıkları ayrılık acısından Kaynaklı seni tekrar korkutarak kazanma çabası gibi geldi bana. Şanslısın ki evlenmeden fark etmişsin yanlış biri olduğunu. Standart ayrılmak istemeyen, bununda tek yolunun korkutmak olduğunu Düşünen erkek tipi. Korkma, korktuktça onun eline koz veriyorsun.

Birincisi asla korktuğunu belli etme. Evi arama ne olur dersen evi aramakla tehdit eder. Birlikteliğimizi söyleme dersen herkese yaymakla tehdit eder. Yokmuşsun gibi davran. Hiçbir şeyine cevap verme. Ne mesajlarına ne telefonlarına. Ev telefonlarına hep sen çık. Onun sesini duyduğunda kapat. Telefonun fişini Çek. Beş yıl Süren Bi ilişki ciddi bir ilişkidir. Kallkıp annenin Baba'nın karşısına geçip ben kızınızla yattım diyemez. 3-5 aylık Bi şey olsa evet sana karşı daha acımasız olabilir herkese her şeyi yayabilir ama bu kadar Süren Bi ilişkide su an yaptıkları ayrılık acısından Kaynaklı seni tekrar korkutarak kazanma çabası gibi geldi bana. Şanslısın ki evlenmeden fark etmişsin yanlış biri olduğunu. Standart ayrılmak istemeyen, bununda tek yolunun korkutmak olduğunu Düşünen erkek tipi. Korkma, korktuktça onun eline koz veriyorsun.

Back
X