Nolur sizin yorumlarınız için üye oldum. ÖNEMLİ ACİLLLLL

Her insanı kendi değerlerinizle algılamayın merakını gidermiş şimdide sallıyor sizi kendine bağlıyor sonra yine sallıyor nereye kadar buna bir dur deyin.bir arkadasin dediği gibi çocuk çoluk yok .
Sorun bu işte gerçekten tek salaklığım kendim gibi sanmazdı. Ben tamamen saf temiz duygularla yaklaştım ama o haketmedi napalım. Bitti artık benim için

Şuan mutlu olmana çok sevindim:) geçmişi silmek çok zor bir durum çünkü. Omunda uzun bir ilişkisi olduğu için ciddi ilişki düşünmesine bile şaşırmıştım. Ama beni bir kaç kişiyle idare edebilecek fikri hiç aklıma gelmemişti. Tek üzüldüğüm konu bu. Eski sevgilisinden bahsetmeye çalıştığında onu dinlememezlikten geldim. Ve garip bir şekilde kızı kötülemeye çalıştı sürekli. Üstelik bir süre aynı evde yaşamışlar.

Teyyaresucum bir an fotoğraf istedi gönderdim şantaj ediyor vs dicen diye korktum. Kız boşver gönder gitsin bulaşma dertsiz başına dert mi arıyosun.
Çok tatlısın ve de haklısın:)) o kadar övgüler yağdıran adamın bu denli değişmesine anlam veremiyorum sadece ondan yani

engelle seni görememesi en iyi intikam. Neyi bekliyorsun sana mesaj atacak birazda afilliyse tamam senin yelkenler suya...
Oyle cevap vermeme falan fayda etmez.
Belki de haklısınız benim hala içimde belki düzelir ümidi olduğu için sanırım engellemiyorum. Ama yanlış bu farkındayım

Simdi bu cocuk kuvvetle muhtemel eski sevgilisini kiskandirmak ve geriye donmesi icin sizi kullanip basamak yapmis keza cani istediginde! cani istedigi gibi davranmasi bundan bence.
Gorustugunuz surecte eminim size yakinlasmak da istemistir..
Birseyler yasandiktan sonra da "bon sovgolomo onotomoyorom toyyoroso yopomoyorom" diyecektir.
Rica ediyorum tuhaf nickli arkadasim :) basin engeli kaale almayin caninizin istedigi gibi siz takilin prim vermeyin cakma issizlara adamlara!
Issiz adam demisken
"Odo bon oyrolmok ostoyorom" sonra mal mal o cadde senin deniz kiyisi benim gezinir kisik gozlerle.
Filmin sonunda da alper issizi bir o tarafa gider bir bu tarafa :)
Bu neydi la simdi diyip filmin sonunda sinirden gülmüstüm :))
Bu filmi izleyip özenen "omo bon boglonomoyorom"diyen ne sigir,ne vizyonsuz erkekler geldi,gecti ey gidi.. :)

Gencecik bi hatun neden başka çaresi yokmuş gibi bulduğuna yapışır kalır anlamam ki,tavsiyem nerden aldiysaniz oraya bırakın! İade zor ama olsun harcadiklarinizi talep etmeyin olsun bitsin.
Kaçan kovalanırmış ya tamamen ondan sanırım o kaçıyor bense kovalamak için bahaneler arıyorum yanlış farkındayım ve bitirdimde artık. Tek isteğim beni yedekte tuttuysa eğer omunda üzülmesi

Büyük ihtimall tam anlamıyla bitmemiş ben idare ettiğini düşğnmedim konuyu okuyunca arada kalmış bazen insan birini tam unutamadan hayatına hop biri gelince böyle olur çok normaldir ama bu size bağlıı o kişi eskiye tam geri dönüş yaparsa siz üzülürsünüz yani konuşmayı devam ettirip ettirmemek tam anlamıyla size kalmış iyi düşünmeniz gereken bi konu herkesde aynı şey olmuyı maalesef ben bu yeni kişi yavaş yavaş unutturdu eskisini şimdide bundan başka görmüyo gözüm kimseyi ama yinede herkes farklıdır iyi düşünün kaldırabirmsiniz böyle bi durumu diye

Hemen ayril ve bidaha konusma ne yaptigi belli degil bence tek konustugu kisi sende degilsin

Kaçan kovalanırmış ya tamamen ondan sanırım o kaçıyor bense kovalamak için bahaneler arıyorum yanlış farkındayım ve bitirdimde artık. Tek isteğim beni yedekte tuttuysa eğer omunda üzülmesi
Üzgünüm kk daş ama böyle birşey asla olmayacak kendini seviyorsan onu bir tecrübe say ve yeni hayatına doğru yürü!
Doğu görevi diyorsun ya o Hadimolasicalar oradaki gariban koy kızlarını kandırıp gönül eyliyorlar annemlerin köyünde bitanesi iki baciyi kandirmisti ben çıkardım foyasini pisligin

Konu sahibi kızma acilll diye konu açılıyor konuya bir giriyorsunuz konu şu beni iplemeyen adam var ne den ya da ne yapayım abi bunun beyini anlamıyorsunuz aşk karşılıklı fedakarlıktır hissetmiyorsan evli de değilsin arada çağa çolukta yoksa ölümcülde değil ayrıl gitsin

Yok aramızda bi yakınlaşma geçmedi hiç. Utangaçtı ya da taklidi yapıyordu:)) ıssız adamı da çok severim aslında ama bi Alper cooluğu yoktu ne yazık ki:d aslında ben buna pek yüz vermiyordum ve umursamıyordum ondan üstün olduğumun farkındaydı hangi ara tam tersi hale geldik bilmiyorum:/

Belki de bitmemiştir yıllarca birlikte olmuşlar sonuçta ve ben şey diye düşünmüştüm başta korktu mu acaba ondan sonra ilk defa ciddi bir ilişkiye başlamaya diye. Hemen sonrasında sırf onu kıskandım diye birden bire bitirip hayatımdan çıktı. Sonra hiçbir şey olmamış gibi geri geldi ama bu kez beni yok sayıyor ve önemsemiyor ya da mış gibi yapıyor. Size sorum yeni sevgiliniz size ne yapmıştı ki onu seçmiştiniz ?

Çok kötü kalpliler ya hiç sevmemiş hiç sevilmemiş gibi kötüler bu erkekler! Allah’ından bulsun hepsi

Guven kazanmaya calismistir aklinca hangi erkekte utangaclik kaldi su zamanda?
Keske yüz vermemeye ve umursamamaya devam etseydiniz.
Kafasi karisik ve ne istedigini bilmedigi icin dengesiz davranislar sergiliyor.
Bu doneminde onunla beraber harcanip gitmeyin.
Her an her sey beklenir insanin bu donemlerinde.
Twitter'dan eski sevgiliye ordan burdan sübliminal mesajlar göndermek nedir yahu? Kaldi mi öyle seyler hala? :)
Kendini kendisiyle bas basa birakin..kacan kovalanir lafini pek sevmem ama bu gercegi degistirmiyor ne yazikki.
Aman bosverin hayatta yeterince gereksiz detay var zaten bir de böyle ayarsizlarla ugrasmayin.

Son düzenleme:
Çok tatlısınız sizi öpmek istiyorum:))) doğru söylüyorsunuz aslında söylediklerinizin hepsinin farkındaydım ama tanımadığım insanlardan duyup bu gerçeklikle yüzleşmek istedim. Değer görüp yazdığınız için çok teşekkür ederim :*

Neyse en azkndan kendini ele vermis
Bariz iki kişiyi idare ediyor belli yani. Geri.donus yapma bitirmelisin kesinlkle.sonra pisman olursun

O sizin tatliliginiz :)
Rica ederim..Körü körüne baglanmayip,yorumlari dikkate almaniza sevindim..
Dogru insanla dogru zamanda mutlu olmaniz dileklerimle..
Sevgiler.. ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…