Bunu alkisliyorum ..Ben erkek arkadaşının yerinde olsam,bende aynı şekilde davranırdım.Neden dersen;Canı isteyince sana yazan adama her seferinde geri dönüş yapmışsın.
sende her seferinde aldanmissin bravo sanaArkadaşlar merhaba uzun ama lütfen okuyup yorum yapın
Ben 24 yaşındayım. Biriyle tanıştım internet üzerinden ama birbirimizi yıllar önce çok görmüşlüğümüz vardı. 10 gün boyunca benden numaramı istedi. En sonunda verdim ve konuşmaya başladık. Bana karşı çok sıcakkanlıydı sürekli iltifat ediyordu, gelecek planlarına hep beni de katıyordu. 10 gün böyle güzel güzel konuştuk buluşmaya karar verdik. Evden alıp kahvaltıya götürdü beni. gayet güzel geçti çok eğlendik akşama kadar oturduk. eve bırakmadı ama eve gidince mesaj at dedi. mesajda da çok iyiydi benden çok etkilendiğini söyledi. hatta yeni buluşma için plan yaptık sinemaya gidecektik ancak ertesi gün soğuk davranmaya başladı mesajlarıma sadece emojilerle cevap verdi. O gün bir arkadaşıyla buluşacaktı ben de geleyim arkadaşımla dedim. yaşadıgımız yer kucuk cunku yakınız birbirimize. istemedi görüşmek hatta o gun dısarı cıkacak mısın kesin tarzı sorular sordu.ve tüm gun telefonu kapalıydı aksam actı elektrikler yoktu ondan dedi. Ben de bi kızla oldugundan suphelendim ve ona sordum. O da oyle bır sey olmadıgını söyledı acıklama yaptı ama ben cevap vermedim iki gün boyunca sürekli mesaj attı, tekrar aramız düzeldi. çok iyiydik tekrar devam ettik konusmaya. Ancak bi tweet attı ' hala vaktimiz var mı' şeklinde. hem de gece yazdı. bi kıza oldugunu dusundum sordum dalga gecer gibi konustu ve bana güvenmiyorsun konusmayalım dedi bitirdik öyle. 10 gün sonra mesaj attı şarkı göndermiş. yine konusmaya basladık ancak soguk konusuyor eskisi gibi sıcak degil istedigi zaman yazıyor istedigi zaman cevap veriyor amacı nedir? biliyorum uzun yazdım ama önemli ne olur yazın.
Aklıma başkasını unutmak için mi sana yazıyo düşüncesi geldi. Olabilir mi?Arkadaşlar merhaba uzun ama lütfen okuyup yorum yapın
Ben 24 yaşındayım. Biriyle tanıştım internet üzerinden ama birbirimizi yıllar önce çok görmüşlüğümüz vardı. 10 gün boyunca benden numaramı istedi. En sonunda verdim ve konuşmaya başladık. Bana karşı çok sıcakkanlıydı sürekli iltifat ediyordu, gelecek planlarına hep beni de katıyordu. 10 gün böyle güzel güzel konuştuk buluşmaya karar verdik. Evden alıp kahvaltıya götürdü beni. gayet güzel geçti çok eğlendik akşama kadar oturduk. eve bırakmadı ama eve gidince mesaj at dedi. mesajda da çok iyiydi benden çok etkilendiğini söyledi. hatta yeni buluşma için plan yaptık sinemaya gidecektik ancak ertesi gün soğuk davranmaya başladı mesajlarıma sadece emojilerle cevap verdi. O gün bir arkadaşıyla buluşacaktı ben de geleyim arkadaşımla dedim. yaşadıgımız yer kucuk cunku yakınız birbirimize. istemedi görüşmek hatta o gun dısarı cıkacak mısın kesin tarzı sorular sordu.ve tüm gun telefonu kapalıydı aksam actı elektrikler yoktu ondan dedi. Ben de bi kızla oldugundan suphelendim ve ona sordum. O da oyle bır sey olmadıgını söyledı acıklama yaptı ama ben cevap vermedim iki gün boyunca sürekli mesaj attı, tekrar aramız düzeldi. çok iyiydik tekrar devam ettik konusmaya. Ancak bi tweet attı ' hala vaktimiz var mı' şeklinde. hem de gece yazdı. bi kıza oldugunu dusundum sordum dalga gecer gibi konustu ve bana güvenmiyorsun konusmayalım dedi bitirdik öyle. 10 gün sonra mesaj attı şarkı göndermiş. yine konusmaya basladık ancak soguk konusuyor eskisi gibi sıcak degil istedigi zaman yazıyor istedigi zaman cevap veriyor amacı nedir? biliyorum uzun yazdım ama önemli ne olur yazın.
evet en büyük ceza seni bir daha görememesi olurTüm sosyal medyalardan mı silmeliyim sizce? Beni görüp pişman olması daha iyi olmaz mı?
canım benimmm ah güzelimmm senin bu dediğin ısrarlı bekleyişi evliler bile yapmıyor arrık..yapanda mecburiyeti vs varsa..ama sen engelle kapat kapıyııı...o kapıyı açık buldukça döner dolaşır gelir ...işine gelmeyince gider vs...sen de bekle daha senı sevecek...Kaçıcam zaten, şuan bir hamle yapmasını bekliyorum sadece. Bugün bütün gün mesaj atmadı mesala attığında görmezden gelicem bende. Bitirdim artık
Bu açıdan hiç düşünmemiştim ama boşlukları doldurunca bu da olabilir gibi geliyor.Hayatında biri var . Onla kavga ettıgınde ayrıldıgında arası bozukken sana yazıyor sonra barısınca senı kenara atıyor.
Bende öyle düşünüyorum o yüzden engellemek yerine numarasını silmeyi düşünüyorum. Öyle de zaten fotoğrafımı falan göremiyor olacak. Teşekkür ederim:)Engelleme sil engellemek değer verdiğini gösterir. Yazarsa çıkaramadım kusura bakmayın kimsiniz dersin. Dalgaya alırsın aa hatırladım evet nasılsın vs vs sen de onu değersizleştir. Biri beni engellese ben demek ki çok etkilemişim onu derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?