Nolur sizin yorumlarınız için üye oldum. ÖNEMLİ ACİLLLLL

10gün yazışıp bir gün dolaşmışsınız epitopu ne yaşadın da bir kanaate varabilesin...
Birsürü ıvırzıvır adrenalin yazmışsın vallahi beynim yandı okurken ...
Yan baktı ,düz baktı ,çamura yattı,
10günlük birisin napacaktı oğlancağız kapına çadır kurup mu yatacaktı adını dağlara mı yazacaktı

Hayatında biri var . Onla kavga ettıgınde ayrıldıgında arası bozukken sana yazıyor sonra barısınca senı kenara atıyor.

Engelleme sil engellemek değer verdiğini gösterir. Yazarsa çıkaramadım kusura bakmayın kimsiniz dersin. Dalgaya alırsın aa hatırladım evet nasılsın vs vs sen de onu değersizleştir. Biri beni engellese ben demek ki çok etkilemişim onu derim.

sende her seferinde aldanmissin bravo sana ya agirdan al kendini kurban olayim boylelerini. dunyanin merkezi yapmayin

Bence senin ona ilgini duygunu anlamiş olmali vazgeçmiyorsunda zayif noktan bu olmaliki kullaniyor cidde olan kisi böle sacmaliklar yapmaz sana fayda gelmez bu adamdan yakani kurtar tilkolikler var bunda bişiler karıştırıyor karistirmasa bile böle supeli iliskiyse bırak kendini kullandirma.

Aklıma başkasını unutmak için mi sana yazıyo düşüncesi geldi. Olabilir mi?

Adam boşluk doldurmacaa oynuyor resmen.
İlişiği kesin .

Elektrikler olmadığı için mi yazamamış
Yalanın bile anasını ağlatmış..
Gözünü sevem inanma şu adama.. Başka birisi yada birileri var adamın hayatında net!

Bahanelerin ardına sığınmış belli olmuyor mu? Bence uzak durun altından bir bit yeniği çıkacaktır.

Kaçıcam zaten, şuan bir hamle yapmasını bekliyorum sadece. Bugün bütün gün mesaj atmadı mesala attığında görmezden gelicem bende. Bitirdim artık
canım benimmm ah güzelimmm senin bu dediğin ısrarlı bekleyişi evliler bile yapmıyor arrık..yapanda mecburiyeti vs varsa..ama sen engelle kapat kapıyııı...o kapıyı açık buldukça döner dolaşır gelir ...işine gelmeyince gider vs...sen de bekle daha senı sevecek...

Bende öyle düşünüyorum o yüzden engellemek yerine numarasını silmeyi düşünüyorum. Öyle de zaten fotoğrafımı falan göremiyor olacak. Teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…