- 14 Ağustos 2018
- 20.766
- En iyi cevaplar
- 2
- 78.332
- 598
arkadaşım adına da avatarına da ölüyorumYa sen bu adamın çocukları olduğunu bile bile evlenmedin mi ?
İllaki öyle olacaktı. Ayrıca o kadın dediğiniz insanın çocukları bizzat şimdiki eşim dediginiz insanın da çocukları oluyor hatırlatayım.
Bu duruma böylesi yaklaşmanızı çok çirkin buldum. Madem sonradan tıngırdayacaktın evlenmeseydin
ağzınıza sağlıkSiz bugün boşansanız eşinizle ilişkinizde tek ünvanıniz "eski" olur. Ama çocuklar için her şekilde babaları. Yani o bahsettiginiz harcamalarda sizden çok onların hakları var. Anlayana fazlasıyla bir silkelenme nedeni.
Kızınız ne yedi ne icti simdiye kadar? Esiniz hic problem etti mi? Ya etseydi?
Adam senelerce evlatlarıni gormek icin ne yollar denemiş, nelere katlanmış. Simdi de siz engelsiniz aralarinda ki ilişkiye. Yazık üzüldüm.
Cocuklar 6 yaşında siz 7 yillik evlisiniz. Hamileyken aldatılan bir kadınmıydı, bu kadar kinlendi diye gecti aklımdan.
Bir delinin profili iştearkadaşım adına da avatarına da ölüyorumçok tatlış
[QUOTE= Agzınıza sağlık millet ön yargılı davranıp patlamaya yer arıyoBence burada kadına bu kadar yüklenmeden önce hakkında daha fazla bilgi almak lazım.. Neyin korkusunu yaşıyor şu anda? Kızının arka plana düşeceğini mi? Maddi açıdan yetemeyecekleri mi? Baştan bu kadar karşı olsaydı eşi çocukları alana kadar olay cikartirdi o kadar kötü bir insan olsa diye düşünüyorum
Bence burada kadına bu kadar yüklenmeden önce hakkında daha fazla bilgi almak lazım.. Neyin korkusunu yaşıyor şu anda? Kızının arka plana düşeceğini mi? Maddi açıdan yetemeyecekleri mi? Baştan bu kadar karşı olsaydı eşi çocukları alana kadar olay cikartirdi o kadar kötü bir insan olsa diye düşünüyorum
Bu tarz bir düşunceye ne kadar uğraşsamda empati kuramıyorum. Hadi hiç anne olmamış olsa belki diyebilirim ama o zaman da hicmi evlat olmadı diye düsünürdüm.
Allah razı olsun anladınız içinKadın ilk bakışta göründüğü gibi basit bir insan olsa inanın buraya yazıp care aramaz. O çocuklara sessiz sedasız hayatı zindana çevirir. Var öyleleri. Benim bir yakınım çocukken üvey annesi tarafından işkence görmüş biri. Dışarıya fedakar üvey anne rolü, çocukla yalnız kalınca yapmadığı işkence kalmamış. Hani diyelim kadın gerçekten kötü düşünceli, kıskanç, fesat o zaman doğru yolu onu yerle bir ederek yine bulamaz. Bu düşüncelerin ne tepki aldığını görür ve içten içe saklayarak daha da kötüye gider. Öyle veya böyle o çocuklar için yardım etmeli
Siz ic gudusel kendinizi ve cocugunuzu korumaya calisiyorsunuz. O cocuklari da bir nevi aile hayatiniz icin tehdit goruyorsunuz. Yasadiklariniz kolay degil sizi anliyorum. Cocuklar ile cocuklarin annesi ve yasatilanlari ayri dusunmeye calisin. Eger sorun eve giren paranin kontrolunuzunden ciktigini dusunuyorsaniz esinizle acik konusun. Nereye ne kadar harcanacagini birlikte, adaletle karar verin.Esiniz para harcayip kendini sevdirebilecegini dusunmus anladigim kadariyla. Bu saglikli yaklasim degil. Esinize inaniyor ve guveniyorsaniz acik konusun.Bu sizlerin butun cocuklarla birlikte aile olmaniz icin de belki bir firsattir. Mantikli ve adil olmanizi oneririm.
Tetik demek trigger.Ne demek ben de tam bilmiyorum tetiklemek olabilir.Nedemek tir o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?