Nolur yardım edin hayatımın kararını vericem

Demince kardeşimle bu konuyu konuştuk belki benim düşüncelerim başkasına saçma gelebilir ama ben gerçekten seven bir insanın sevdiğinin ne olursa olsun ailesini bırakmak,terkettirmek gibi bir düşüncesi olmamalı diye düşünüyorum çünkü bu sadece bencillik olur her 2 tarafı da düşünmek lazım seni uzucek bir şeyi ne den istesin ki dimi senden ? Kesinlikle bence aileni bu zor durumda bırakma üzülen sen olursun..

17 yaşındaymışsın.Sevdiğin adam adam değil sübyancı şerefsizin teki.Ne aşkı ya hem ne aşkı yani?Abim şöyle babam şöyle.E sende bu yaşta koca peşine düşmüşsün sen nesin?
Otur annenin dizinin dibinde o adam müsveddesinden de ayrıl.Okula dön.
Evcilik zannediyosunuz evliliği ya

Son düzenleme:
17 yaazıyor profilinde yaşın,bu yaşta evlilik mi olur ,annen haklı ,30 yaşında koskoca adam,senin yaşındaki bir kıza kaçalım dediyse ben o adamdan korkarım,annen nasıl kahroluyordur.o adamla iletişimi kes lütfen,çocuk sayılırsın sen daha,okulunu oku mesleğini eline al ayaklarının üzerinde dur sonra evlen kimle istiyorsan.

gece olunca yalniz kalirmi$in gerizekali ya bak yalniz olan o bi kere sen anayin evinde eneiye yalniz olacaksin
yapma etme anani kahretme
adam gibi adam olsa lisedeki okuyan kiza bakmaz
sizin i$ini z yenide dildir 15 yasinda mi kandiirdi bu subyanci seni ?

sorun yas araligi da deil senin aysin kuçuk ve okuman gerekiyor .. benimde esimle aramda 9 yas var ama ben24 tum evlendgiimde (ki yasayinca gordum 9 da fazla diyorum )
kaçan kiz bohçasini alip kapidan çikdigi an pisman olurmus ama donemezmis herkes bunu der kaçanlar
lutfen okuu ..

Sakin kaçma. lisede filansin heralde.
Daha ne sevdicekler çıkar karsina. Son pismanlik fayda etmez. yakma kendini.

Canım başkasıyla mutlu olamazsın sanma. Ben ilk aşkıma 7 yaşında tutuldum. Lise bitene kadar da aynı okulda okuduk hatta o da seviyordu ilişkimiz vardı yani o yaşlarda ilişki denebilirse işte. Aynı senin gibiydim yani. Gerçi bizim daha bi olurumuz vardı yaşımız vs. Neyse bir şekilde yollarımız ayrıldı ve ilk aşkımın sancısını ben 5 yıl çektim.
Şimdi çok şükür yeni ilişkimde çok mutluyum bazı sorunlarımız olsa da üstesinden geliyoruz okullarımız bitince evlilik düşünüyoruz.
Aşkından aylarca doktor doktor gezip baş ağrılarımın sebepsiz kaldığı adını duamdan dilimden düşürmediğim adamı inan ki böylesi konular olmadıkça hatırlamıyorum.

Birde anneciğinin olmadığını düşün öldüğünü düşün sana sırtını döndüğünü düşün. Son nefesinde yanında olamadığını düşün. Ya da bütün bunların içinde o adamla mutsuz olduğunu düşün.
Asla yapma ablacım sakın kaçma daha çok küçüksün okulunu oku kendini de anneni de kurtar. Oku mesleğini al allah sağlık versin de gör bak bu hayat nasıl güllük gülistanlık.

Mrb cnm kacan birisi olarak sana tavsiye vereceğim 5 senelik evliyim ve pişman değilim kactigim için ama şöyle bir sorun var sen seni doğuran anneni sorunları ile nasıl birkacak sin yapmaz elin oğlu annen baban gibi olmaz pişman olursun dönmek istersen bu seferde dönemez sin aşk dediğin gelip geçer anne babanın yerini hiç kimse dolduramaz bn çok pişmanlık kactigim için çok sakin yapma

17 yasindasin acelen ne?Adam altin kaplama mi da kacirmak istemiyorsun?
Evlilik oyle kolay birsey degil,burdan okudugun kadar harika degil.Nedir bu evlenme meraki genclerde anlamadim.Ozeniyorlar mi ne yapiyorlar.Herseyin bir zamani var 17yasindasin yasitlarin gibi gencligini yasa bugunler birdaha gelmeyecek.Pisman olacagin birsey yapma.

Kacma kesinlikle

Hayatinin hatasini yapma derim koca herdaim bulunur ama aile bulunmaz

Artık lütfen akıllı olsun kızlar. Kaç defa burdan yazdık söyledik. Yazılanları hiç mi okumadın? Kaç sevdiğine. Biraz sevisirsiniz ertesi gün başlar seni dövmeye. Burda konu acarsin sahipsizim kocam beni dövüyor gitcek yerim yok napıyım diye

Ailen neden istemiyor biliyor musun? Çünkü daha sadece 17 yaşındasın. Ve o insan, sevdiğin kişi, senin yaklaşık iki katın kadar. Kardeşim aklını başına devşir o insan ne alaka seninle tanıştı da böyle muhabbetlere girebildi? Yazıya selamunaleyküm diye başlamışsın, cennet annenin ayakları altında bunu biliyorsun değil mi? Geceleri yalnızlığınla kalırsın demiş de... O kimlerle kalacak ya? Çok seviyorsa bekler, sabreder arkadaş. Ama tutup da sana illa kaçacaksın bana diyorsa ve sen de istiyorsan, istiyor gibisin, yakın zamanda iki çocuklu bir kadın olarak ortada kalmaya da kendini hazırla derim. Ayrıca yasalar önünde sizin zaten evlilik diye bişe olamaz suç farkındasın di mi? Yani sana başta dini nikah yapar sonra resmi hakkını başkalarıyla kullanır gari.

Sakın kaçma. Pişman olma sonradan. Aklını başına topla. Koca bulunur ana bulunmaz.
Kesinlikle kaçmak gibi bir hataya düşme, böyle bir teklifle gelen şahıs zaten yeterince sağduyulu olamaz.ayrıca yaş farkı fazla, kısa bir süre sonra sürtüşmeler boy gösterir demedi deme.

Adam gbi adam kac demez!! Sakin ha sakin!! 10 yil bekledi esim beni... Babamin gonlu olmadi ... 10 yil sevgili kaldik. Degerlendirdim bu sureyi is guc sahibi oldum. Adam tek 1 gun bile bana kac demedi... Birakirim demedi... Hadi artik demedi... Babama anama kizmadi kusmedi... Seven adam , seni dusunur. Seni zorda birakmaz. Senin gonlunu seven adam kac diyemez. Sadece kendini dusunen erkek der bunu... Yazdim ki tek sen degilsin ask mesk yasayan gozu kararan bil diye.. Boyamasin gozunu... Seviyosa ugrassin... Gece gece sinirim zipladi....

Asla asla ve tekrarlıyorum, asla kaçmayın.
Adam 30 yaşında, siz 17 yaşındasınız. Bilmiyorum farkında mısınız ama bunun adı pedofilidir. O yaştaki adamın lise çağında bir kıza o gözle bakması kabul edilemez bir şey. Diyelim kaçtınız, 5 yıl sonra o adam için kartlamış olacaksınız, gözü yine liselilere kayacak. Hadi diyelim böyle olmadı, diğer senaryo;
Kaçtınız, hamile kaldınız. Okumadığınız için düzgün bir iş bulmanız çok zor ihtimal. Anladığım kadarıyla sizin çalışmanıza izin verecek bir tip de değil, kaçmanız yönünde baskı yaptığına göre. Ayrıca bu kadar yaş farkı varken çocuklar büyüdüğünde siz annesi, o dedesi gibi duracak.
Adam işten atılsa, sakatlansa, başına bir iş gelse maddi güvenceniz yok. Aileniz arkanızda yok.
Adam sizi aldatsa nereye gideceksiniz? Şu an zaten resmi nikah da yapamazsınız.
Bu yaşınızda daha kaç erkek tanıdınız da aşık oldunuz bu adama. Adamla konuşup paylaştığınız ne var? Bu adamı diğerlerinden farklı kılan ne? Kıyaslayabildiğiniz biri var mı ki?
Daha uzun yazmak istemiyorum aslında söylenecek çok şey var, lütfen göz göre göre hayatınızı mahvetmeyin.

Neden okuldan aldıkları belli işte, 30 yaşındaki bir sübyancı 17 yaşındaki kıza kaçma teklif ediyor. Aklı çok güzelmiş.
Annen seni nasıl koruyacagini bilmemiş okuldan almış.

Ne sevgisi ne aşkı , ne evliliği yahu , 17 yaş en deli caglardir. Insanın kendine en fazla emek vermesi gereken zamanlar. Heba etme , etme , etme...
Annenle konuş , okuluna dön ,o adam bozuntusundan ayrıl. Hayatını yaşa.

Etraf erkek kaynıyor. Doğru adamı bulma yaşı değil 17.

Bence eğitimine bak.Trend konularda hergün kaçıp da sonra çok pişman olan kadınların dertlerini okuyoruz.

Bence yapma bunu kendine. Başkası ile mutlu olamayacağını bilemezsin. Belki eğitim hayatını tamamlayacaksın , işine eline alacaksın. Ondan daha mükemmel bir erkek tanıyacaksın. Anneni de üzmeyeceksin. Bilemezsin bunları.

Bence annenide al başka bi hayata basla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…