- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
- Konu Sahibi Hatcefeyza
-
Sakin ole bi hata yapma ben kacmadim ama ailemin asla olmaz dedigi biriyle evlendim simdi cok pismanim cok mutsuzum sakin yapma cok cok pisman olursun aile senin goremedigini goruo onlar hissedio onlar istemiosa cok ciddiyim ayril evlenince o cok seviyorum onsuz yasayamam onsuz mutsuz olurumlarin yerini pismanliklar alio bilgin olsunSelamunaleykum... çok çaresiz durumdayım son çarem buraya derdimi açmak inşallah bana yardımcı olursunuz... birini sevdim kendisi benden 12 yaş büyük olduğu için ailem vermek istemedi ben de sevdiğimden ayrılmak istemedim çok kotu olaylar yaşandı ben okuldan bile alindim annem şiddetle karşı çıkti...eger onu seçersen bizi unut diyorlar sevdiğim gel kacalim herkes birşey söyler ama gece olunca sen yalnızlığınla başbaşa kalirsin annen seni affeder seni atamaz diyor lakin abim ruh hastası anneme eziyet ediyor ve babam da annemi aldatıyor ben onu bu dertleri ile yalnız bırakmak derdine dert katmak istemiyorum... sevdiğimden de ayrılmak istemiyorum çünkü başkası ile mutlu olamayacağımi biliyorum... tercih yapmam gerekiyor orta yolu bulmaya çalıştım ama orta yol yok lütfen yardım edin
Bunu zaten defalarca yaptı son çare olarak kacalim dedi"Hadi kacalim" diyen erkek isin kolayini ve basidini secen erkektir.
Seni ne kdr seviyor? hemen kolayina kacmak nedir?
Yiyosa annenin babanin ayagina kapansin kizinizi seviyorum desin. Budur sevdigi icn risk goze almak.
Cok savaştı... artık bu son çare diye öyle dediKocayı her türlü bulursun. Ama aile kötü bile olsa bir daha bulamazsın. Seni gerçekten düşünen bir erkek olsaydı kaçmak yerine savaşırdı diye düşünüyorum. Bu benim şahsi düşüncem
Ben liseyi bitirdim KPSS ye girecegmDikkat edersen 1 kişi bile kaç git aşkını yaşa dememiş sana. Ki buradaki herkes senden kaç yaş büyük evli barklı kadınlar. Bu kadar negatif yorum ve uyarıdan sonra hâlâ kaçarsan, ömrünün sonuna kadar elin evinde itilip kakılarak yaşayan bir sığıntı olmayı seçmişsin demektir. Hem de sen ortaokul mezunu, yaşıtların üniversite bitirmiş. Yaşın daha 17, bu yaşta evlenilmez. Ailen onay verse bile evlenilmez. Bu yaşta evlenmeyi, kaçmayı, kocayı, erkeği nereden öğrendin?
Lise ikide alindim ve açıktan liseyi bitirdim suanOkuldan alındım derken lisede falan mısın?
Bunu zaten defalarca yaptı son çare olarak kacalim dedi
Bana kalsa ben okulunu bitirip mesleğimi elime alıp aile rızası ile evlenmek isterim lakin kendisi Yasin dolunca bana kacmazsan senden ümidi kesip başka yerlere bakacağım benim yasim 29 sende beni anla diyor... ben seni yarı yolda koymadim sen beni yarı yolda koydun diyor ... Yasin dolana kadar seni beklerim eğer kacmazsan seninle yola cikilmayacagini anlar yoluma devam ederim diyorHersey bi kenara.
Sen tabi su an kavusmaya odaklisin.
Ama 17 yasindaki bi cocuk evlilige hazir olamaz. Sen evlilik nedir bilirmsin? evcilige benzemez bu.
Zaten su an dil dokseyde anlamiycaksin.
Sen en guzeli okulunu oku, herseyi rayina oturt, mesela meslegini eline al.
Bu ailenin inadininda uzerinden zaman gecsin. Belki ilerde soguycaklar. Yok baktin sogumadilar o andan snra careler dusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?