Nolur yardım edin hayatımın kararını vericem

Kaç kızım kaç.... kocasız kalırsın maazallah!!! Kaç da gör bakalım sonun ne olacak. Bu yaşta kafayı mı yedin sen.
Kaçtıktan 3 gün sonra pişman olursun. Bunu çevremde yaşayanlar var. Pişmanlıktan kafayı yediler.

İlk önce o çok sevdiğin adamdan zulüm sonra kv ve kp den göreceksin.

Okuma yaşındasın ne kocası yahu.

İki oğlum var. Şuan minnaklar. Benim oğlum 30 olsa ve 17 lik kız kaçırsa valla polise şikayet ederim. Kusura bakma ama adamda da iş yok. Sübyancı mı ne. Daha reşit değilsin kızım.

27 yaşında evlendim. Halaaa da derim erken evlenmişim. Sen daha 17 bu ne yahu!!!!

Sakın kaçmak gibi bir hataya düşme.
Yaşlarınız aynı olsa hadi lise aşkı tozpembe bakıyolar vs derim
Ama bu adam 30 yaşında... maalesef iyi düşünemiyorum.

Okulunu bitir, üniversite oku. Eline mesleğini al. Sonra anlarsin ne kadar yanlis hayaller kurdugunu

Sakin ole bi hata yapma ben kacmadim ama ailemin asla olmaz dedigi biriyle evlendim simdi cok pismanim cok mutsuzum sakin yapma cok cok pisman olursun aile senin goremedigini goruo onlar hissedio onlar istemiosa cok ciddiyim ayril evlenince o cok seviyorum onsuz yasayamam onsuz mutsuz olurumlarin yerini pismanliklar alio bilgin olsun

Dikkat edersen 1 kişi bile kaç git aşkını yaşa dememiş sana. Ki buradaki herkes senden kaç yaş büyük evli barklı kadınlar. Bu kadar negatif yorum ve uyarıdan sonra hâlâ kaçarsan, ömrünün sonuna kadar elin evinde itilip kakılarak yaşayan bir sığıntı olmayı seçmişsin demektir. Hem de sen ortaokul mezunu, yaşıtların üniversite bitirmiş. Yaşın daha 17, bu yaşta evlenilmez. Ailen onay verse bile evlenilmez. Bu yaşta evlenmeyi, kaçmayı, kocayı, erkeği nereden öğrendin?

Ondan baskasiyla mutlu olamam diye bir sey yok. Dunyadaki tek erkek o degil eminim mantik sahibi biri de degil. Akıl sağlıgı yerinde biri olsa kaçalım mı der uygun zamanı mı bekler bi dusunun. Yarın obur gun anlasmazlik ciksa hangi yuzle donulur o eve?

Yeni gordum yas 17ymis sakin. 18 im kendimden 2 yas buyuk biriyle birlikte olmaya korkarim ben. 17yken hayatimin en buyuk hatalarini ask adina yaptim hala pismanligini yasarim sen yapma sakın. Dusunmen gereken onemli onceliklerin olmali. Matematik anlamadigimdan kopek gibi sozel calisiyorum bari universite kazanayim diye. Git bi acik liseye falan kaydol kurtar hayatini bir sekilde.

Asla öyle bi hata yapma. Bdv yi okursan kaçarak evlenenlerin sonrasında nasıl ezildiğini görürsün? Senin ve sevgilinin yaşı kaç ?

kız 17 yaşındaysa burda suç var. bildiğin yasal olarak suç. 17 yaş ile 29 yaş birlikteliği... aile şimdiye kadar polise nasıl gitmemiş. hayret. okuldan almakla yetinmişler. böyle bi ailenin kızı da gider kocaya kaçmayı düşünğr tabi.

"Hadi kacalim" diyen erkek isin kolayini ve basidini secen erkektir.
Seni ne kdr seviyor? hemen kolayina kacmak nedir?
Yiyosa annenin babanin ayagina kapansin kizinizi seviyorum desin. Budur sevdigi icn risk goze almak.
Bunu zaten defalarca yaptı son çare olarak kacalim dedi

Kocayı her türlü bulursun. Ama aile kötü bile olsa bir daha bulamazsın. Seni gerçekten düşünen bir erkek olsaydı kaçmak yerine savaşırdı diye düşünüyorum. Bu benim şahsi düşüncem
Cok savaştı... artık bu son çare diye öyle dedi

Ben liseyi bitirdim KPSS ye girecegm

Aşk geçicidir. Kaçıp da hata yapma sakın. illa ki sevecek birini bulursun. annenin sana ihtiyacı var. ailenin istemedigi biriyle evlenme

Bunu zaten defalarca yaptı son çare olarak kacalim dedi

Hersey bi kenara.
Sen tabi su an kavusmaya odaklisin.
Ama 17 yasindaki bi cocuk evlilige hazir olamaz. Sen evlilik nedir bilirmsin? evcilige benzemez bu.

Zaten su an dil dokseyde anlamiycaksin.
Sen en guzeli okulunu oku, herseyi rayina oturt, mesela meslegini eline al.
Bu ailenin inadininda uzerinden zaman gecsin. Belki ilerde soguycaklar. Yok baktin sogumadilar o andan snra careler dusun.

Siz evliligini ne saniyorsunuz gencler anlamiyorum bende olgun yasta degilim ama 1 senelik evliyim insan bazen bunalinca karsisindakini akilli ol ailemi aramak istemiyorum bak diyor oyle anlar oluyor ki ailen silahi oluyor resmen yasin daha 17 hic muge anli izlemiyorsun galiba 30 yasindaki adam sana neler yapar kanma rezil olursun ailenden olursun oyle seyler yasarsinki gidecrk kapin olmaz onuda gec karsindaki ailenin arkamda olmadigini bildigi icin seni ezdikce ezer kimseyide sevemem deme kimler kimleri unutuyo evlenip coluk cocuga karisiyo sakin kacma degmez

Bana kalsa ben okulunu bitirip mesleğimi elime alıp aile rızası ile evlenmek isterim lakin kendisi Yasin dolunca bana kacmazsan senden ümidi kesip başka yerlere bakacağım benim yasim 29 sende beni anla diyor... ben seni yarı yolda koymadim sen beni yarı yolda koydun diyor ... Yasin dolana kadar seni beklerim eğer kacmazsan seninle yola cikilmayacagini anlar yoluma devam ederim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…