- 27 Ekim 2016
- 332
- 349
- 18
- Konu Sahibi Hatcefeyza
-
Canım daha 17 yaşındasın!!! Sacmalama sakın sakın sakın kacmaaaaa hayatının hatasını yaparsın. Evliliği düşünmek icin yasın daha coo kücük!!! 17 yasındasın daha cok kücüksün ! Kacarsan bile bu bir suc zaten . Sakın böyle birşeye kalkısma delimisin hayatında karsına daha kimler kimler cıkacak asla yapma böyle birşey !Bana kalsa ben okulunu bitirip mesleğimi elime alıp aile rızası ile evlenmek isterim lakin kendisi Yasin dolunca bana kacmazsan senden ümidi kesip başka yerlere bakacağım benim yasim 29 sende beni anla diyor... ben seni yarı yolda koymadim sen beni yarı yolda koydun diyor ... Yasin dolana kadar seni beklerim eğer kacmazsan seninle yola cikilmayacagini anlar yoluma devam ederim diyor
hayatının öyle güzel bir zamanindasin ki... heba etme bu yillarini. kendinden kac yaş küçük bir kiza göz dikmiş adama heba etme güzelim gençlik yillarini. Içim acıdı yazına . 5 yıl sonra nerede göreceksin kendini hayal et. Hayata bakış açınız farklı belli ki. Aklını kullan kalbine yenilme.Bana kalsa ben okulunu bitirip mesleğimi elime alıp aile rızası ile evlenmek isterim lakin kendisi Yasin dolunca bana kacmazsan senden ümidi kesip başka yerlere bakacağım benim yasim 29 sende beni anla diyor... ben seni yarı yolda koymadim sen beni yarı yolda koydun diyor ... Yasin dolana kadar seni beklerim eğer kacmazsan seninle yola cikilmayacagini anlar yoluma devam ederim diyor
Canim sorun sende degilki niye kaçacaksin adam daha şimdiden senden umudu kesip yoluna bakacakmis o seni beklemiyor sen nasıl seni beklemeyen birine kaçmayı düşünürsün evlendikten sonra mutlu olacağını mi sanıyorsun bu adamla sadece yaşı geçmeden biriyle evlenmek istiyor sen olmazsan başkası kendisi bunu dediği halde kendini ateşe atmaBana kalsa ben okulunu bitirip mesleğimi elime alıp aile rızası ile evlenmek isterim lakin kendisi Yasin dolunca bana kacmazsan senden ümidi kesip başka yerlere bakacağım benim yasim 29 sende beni anla diyor... ben seni yarı yolda koymadim sen beni yarı yolda koydun diyor ... Yasin dolana kadar seni beklerim eğer kacmazsan seninle yola cikilmayacagini anlar yoluma devam ederim diyor
Ben yapım gereği merhamet li biriyim annemin başında bu dertler varken asla sevdiğim kişiyle mutlu olamam ... evet kendi ağzıyla bunları diyor Yasin dolduğunda kacmazsan kacariz kacmazsan ben de önüme bakarım senle is olmayacağını anlarım diyor çünkü be. Bunu annem hatırı için bırakmıştim daha önceden her rampada beni bırakıyorsunuz diyor kendimi kötü hissetmeme sebep oluyorCanim sorun sende degilki niye kaçacaksin adam daha şimdiden senden umudu kesip yoluna bakacakmis o seni beklemiyor sen nasıl seni beklemeyen birine kaçmayı düşünürsün evlendikten sonra mutlu olacağını mi sanıyorsun bu adamla sadece yaşı geçmeden biriyle evlenmek istiyor sen olmazsan başkası kendisi bunu dediği halde kendini ateşe atma
Okumami çok isterim okumak güzel birşey ama sen üniversiteni bitirdiğinde 4 yıl geçecek o vakte kadar benim yaşım geçer diyorhayatının öyle güzel bir zamanindasin ki... heba etme bu yillarini. kendinden kac yaş küçük bir kiza göz dikmiş adama heba etme güzelim gençlik yillarini. Içim acıdı yazına . 5 yıl sonra nerede göreceksin kendini hayal et. Hayata bakış açınız farklı belli ki. Aklını kullan kalbine yenilme.
Sagolun... insanin alıştığı kişiyi bırakması zor geliyo işteCanım benim bak bende sevdim evlendim ailemde karşı değildi ona rağmen ilk iki sene ne kadar çok bosanmayi düşündüm çünkü ailesinin davranışları çok kötüydü şükür aştık bak mutluyum ama yinede bekar olmayı tercih ederdim kimse ailenin sana verdiği değeri vermiyor seni sokaktan eve alınmış bi sığınti gibi gorebiliyorlar ki sen kaçarak evlenirsen daha çok değersiz davranirlar sana ailene aranı duzeltsen bile sorun olunca cesaret edip döneceğin ya da bak giderim diye tehdit edeceğn bi kapın olmiycak hiç bir derdini annene anlatamazsin çünkü sen kendin yaptın bunu kendine yüzün olmaz dert yanacak merhamet uğruna hayatını berbat etme bi 5 yıl sonra 10 yıl sonra ne olucak hiç mi Ailene ihtiyacın olmiycak dertlesecek bi anneye bekleseydi yasin büyüyünce aileni ikna edebilirdi ama o beklemiyor ve sen merhametten bahsediyorsun hayatının hatasını yapma emin ol aileni bu şekilde uzmezsen rabbim sana çok daha güzel bi hayat nasip eder
Bilemiyorum artık17 yaşındasin emin ol çok daha sevicegin alisacagin zamanin var önünde
Canım bence hiç bir şekilde kaçmaSelamunaleykum... çok çaresiz durumdayım son çarem buraya derdimi açmak inşallah bana yardımcı olursunuz... birini sevdim kendisi benden 12 yaş büyük olduğu için ailem vermek istemedi ben de sevdiğimden ayrılmak istemedim çok kotu olaylar yaşandı ben okuldan bile alindim annem şiddetle karşı çıkti...eger onu seçersen bizi unut diyorlar sevdiğim gel kacalim herkes birşey söyler ama gece olunca sen yalnızlığınla başbaşa kalirsin annen seni affeder seni atamaz diyor lakin abim ruh hastası anneme eziyet ediyor ve babam da annemi aldatıyor ben onu bu dertleri ile yalnız bırakmak derdine dert katmak istemiyorum... sevdiğimden de ayrılmak istemiyorum çünkü başkası ile mutlu olamayacağımi biliyorum... tercih yapmam gerekiyor orta yolu bulmaya çalıştım ama orta yol yok lütfen yardım edin
Ne yaşının geçmesinden bahsediyo bu adam ya? neyin acelesiymiş bu? çoluk çocuk sahibi olmak için mi? sanki 30lu yaşlarda erkeklerin üreme problemi mi oluyor yalana,bahaneye bak!! madem yaşının geçtiğini düşünüyor beyefendi o zaman bi zahmet kendinden 10 yaş küçük liseli kızı kendi eş yapmaya çalışmasın! gitsin yaşına uygun birini bulsun. iyice azıttı bu millet
Okumami çok isterim okumak güzel birşey ama sen üniversiteni bitirdiğinde 4 yıl geçecek o vakte kadar benim yaşım geçer diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?