kızlar yardım edin kafayı yemek uzereyim . Iki senedir süren bi ilişkim vardı . parmakla gosterilen deli gibi sevildigim deli gibi sevdigim yada oyle sandığım bi ilişki . Uzak mesafe ilişkisiama beraberken mukemmellik derecesinde iyi olan bir cifttik . Herneyse son zamanlarda kavgalarimiz artartmıştı . gorme zamanimiz geldi diye düşünüyordum bir gun sinir krizi gecirdim ve ona telefonda bagirdim agladim ve ayrilmak istedigini soyledi . ilk basta inanamadim şaka gibi geldi . sonra cok israr edip aglamaya başladım kafasi karıştı bir kac gun sogukta olsa konuştuk duzeldik duzelicez derken arkadaslariyla dertlestigini artik kararindan emin oldugunu hicbisekilde istemedigini tamamen mantikla bu karari aldığını soyledi . ben oyle cok uzuldum ki onlarca güzel ani hayal onu yitirme fikri durmadan mesaj attim . ve sonunda onun artik tamamen biktigini soylemesiyle ve bir daha cevap vermemesi ile sustum . simdi bir suru kizla arkadaş oluyo ve bu olaylarin hepsi tam iki hafta icinde oldu kizlar deliricem ben . nolur biseyler soyleyin.