Nolur yardım edin kizlar

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
kızlar yardım edin kafayı yemek uzereyim . Iki senedir süren bi ilişkim vardı . parmakla gosterilen deli gibi sevildigim deli gibi sevdigim yada oyle sandığım bi ilişki . Uzak mesafe ilişkisiama beraberken mukemmellik derecesinde iyi olan bir cifttik . Herneyse son zamanlarda kavgalarimiz artartmıştı . gorme zamanimiz geldi diye düşünüyordum bir gun sinir krizi gecirdim ve ona telefonda bagirdim agladim ve ayrilmak istedigini soyledi . ilk basta inanamadim şaka gibi geldi . sonra cok israr edip aglamaya başladım kafasi karıştı bir kac gun sogukta olsa konuştuk duzeldik duzelicez derken arkadaslariyla dertlestigini artik kararindan emin oldugunu hicbisekilde istemedigini tamamen mantikla bu karari aldığını soyledi . ben oyle cok uzuldum ki onlarca güzel ani hayal onu yitirme fikri durmadan mesaj attim . ve sonunda onun artik tamamen biktigini soylemesiyle ve bir daha cevap vermemesi ile sustum . simdi bir suru kizla arkadaş oluyo ve bu olaylarin hepsi tam iki hafta icinde oldu kizlar deliricem ben . nolur biseyler soyleyin.

Sanirim fazla sıkmissin. Belki de ilk ayrilmak istedgni soyledignde biraz zaman verseydin duzelicekti..
Kafasnda biseyler bitmiski bu kadar israrci..

Çocuk söylemiş işte mantıkla karar verdiğine :) Lakin, mantık ile duygular çatıştığında duygular galip gelir bundan haberi yok garibimin.

Bu süre zarfında hiç bir şekilde mesaj yazma, arama sorma, zor olabilir ama tamamen elini üzerinden çek ve hatta abartmadan, hayatının rutinine devam ediyor gibi, gayet mutlu olduğunu gösteren ama ona laf sokmayan, onu hedef almayan paylaşımlar yap.

Sonuç; esas oğlan bir bekler iki bekler bakar ki, yahu bu kız hani beni çok seviyordu, daha kısacık zaman oldu ama beni unuttu galiba. Hımmm ne yapsam acaba yanlış karar mı verdim be yawww diye düşünmeye başlar.

Aradan biraz daha zaman geçer bir bakmışsın sms gelmiş; Nasılsın?

Bundan sonrası sana kalmış canım, ben çok iyiyim ve hayatıma devam ediyorum, sana ihtiyacım yok ve asla peşinden gelmem imajı yaratırsan senin peşine yeniden düşer.

Sözün özü, kendini ağırdan sat...

Çocuk söylemiş işte mantıkla karar verdiğine :) Lakin, mantık ile duygular çatıştığında duygular galip gelir bundan haberi yok garibimin.

Bu süre zarfında hiç bir şekilde mesaj yazma, arama sorma, zor olabilir ama tamamen elini üzerinden çek ve hatta abartmadan, hayatının rutinine devam ediyor gibi, gayet mutlu olduğunu gösteren ama ona laf sokmayan, onu hedef almayan paylaşımlar yap.

Sonuç; esas oğlan bir bekler iki bekler bakar ki, yahu bu kız hani beni çok seviyordu, daha kısacık zaman oldu ama beni unuttu galiba. Hımmm ne yapsam acaba yanlış karar mı verdim be yawww diye düşünmeye başlar.

Bundan sonrası sana kalmış canım, ben çok iyiyim ve hayatıma devam ediyorum, sana ihtiyacım yok ve asla peşinden gelmem imajı yaratırsan senin peşine yeniden düşer.

Ya da belki gerçekten ilişkiyi bitirme kararı almıştır. Kız ne yaparsa yapsın peşine düşmez. Bu kızcağız da ümitlendiği ile kalır, bir türlü hayatına devam edemez...

E ernb ilişkilerin başlaması kadar bitmesi de doğaldır. Sizinle birlikle olmak istemeyen birini buna zorlayamazsınız. Ya da bu kararında gerçekten eminse size dönmesini hiç bir şekilde sağlayamazsınız. Zor ve acıtan bir süreçtir eminim. Ama kısa zamanda toparlanıp hayatınıza kaldığınız yerden devam etmeye bakın. Diğer türlüsü pek sağlıklı değil.

kızlar yardım edin kafayı yemek uzereyim . Iki senedir süren bi ilişkim vardı . parmakla gosterilen deli gibi sevildigim deli gibi sevdigim yada oyle sandığım bi ilişki . Uzak mesafe ilişkisiama beraberken mukemmellik derecesinde iyi olan bir cifttik . Herneyse son zamanlarda kavgalarimiz artartmıştı . gorme zamanimiz geldi diye düşünüyordum bir gun sinir krizi gecirdim ve ona telefonda bagirdim agladim ve ayrilmak istedigini soyledi . ilk basta inanamadim şaka gibi geldi . sonra cok israr edip aglamaya başladım kafasi karıştı bir kac gun sogukta olsa konuştuk duzeldik duzelicez derken arkadaslariyla dertlestigini artik kararindan emin oldugunu hicbisekilde istemedigini tamamen mantikla bu karari aldığını soyledi . ben oyle cok uzuldum ki onlarca güzel ani hayal onu yitirme fikri durmadan mesaj attim . ve sonunda onun artik tamamen biktigini soylemesiyle ve bir daha cevap vermemesi ile sustum . simdi bir suru kizla arkadaş oluyo ve bu olaylarin hepsi tam iki hafta icinde oldu kizlar deliricem ben . nolur biseyler soyleyin.
KARAKTERİ BU KADARCIK OTURMUŞ CANIM FAZLA ÜZÜLMEYE DEĞMEZ.
KARAKTERİ SAĞLAM OLAN ADAM SIRADAN BİR TARTIŞMA ÜZERİNE AYRILIP NEFES ALMADAN BAŞKALARIYLA FİNGİRDEMEZ :110:

Baya sıkmıssınız ki adam sizden ayrilir ayrilmaz buldumcuk olmus.keske ayrilalim dediginde ustune gitmeseydiniz,sizinki yangina korukle gitmek olmus...

Seni istemeyen birinin üzerine nasıl bu kadar düşebiliyorsunuz akıl mantık işi değil:KK57:

gurur diye bir şey var hatırlatırım,seni istemeyeni sen hiç isteme.

kizlar topluca cevap veriyirum yorumlarinizi tek tek okudum . oncelikle evet ilk başta cok abartip cok duygusala bagladim iyice uzaklaştı. kendisi bile soyledi . resmen deli gibi mesaj atiyordum . evet onu sıktım . ama onunki kadar degildi emin olun . o yuz yapiyorsa ben elli gibi . cok uzuldum cunku biz cidden cok iyiydik . hala inanamıyorum . duyanlar bile şok oluyor . ikimizde 21 yaşındayiz . gurursuzluk ettim ama inanin elimde degildi .

Ya da belki gerçekten ilişkiyi bitirme kararı almıştır. Kız ne yaparsa yapsın peşine düşmez. Bu kızcağız da ümitlendiği ile kalır, bir türlü hayatına devam edemez...

E ernb ilişkilerin başlaması kadar bitmesi de doğaldır. Sizinle birlikle olmak istemeyen birini buna zorlayamazsınız. Ya da bu kararında gerçekten eminse size dönmesini hiç bir şekilde sağlayamazsınız. Zor ve acıtan bir süreçtir eminim. Ama kısa zamanda toparlanıp hayatınıza kaldığınız yerden devam etmeye bakın. Diğer türlüsü pek sağlıklı değil.

Peşine düşer Sephora bundan emin ol çünkü biz insanlar o kadar ilkel varlıklarız ki iş egomuza gelince çılgına dönüp olur olmaz işler yapıyoruz ama, eğer arkadaşımız sırf kaybetme korkusundan onu hayatının merkezinde tutmaya devam ederse, yoluna devam etmezse çocuk geldiği gibi aman bir şey değişmemiş deyip tekrar gider. Akıllı davranmak gerek.

Bazen kabullenmek gerekir...

Bu konu o evreyi geçmış..bence finish. Bir erkek böyle bir konuda karara varırken arkadaşıyla konuşmuşsa gerçekten kararlıdırve kafası nettir..

Uzaktan mükemmel ilişki diye birşey yoktur sanmıyorum. İlla biryerlerde bir eksiklikler oluyor. Uzun süre dayanabilen ilişki azdır sanırım.

Üstüne düşme..
Dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır..
Hakkında hayırlısı olsun.

üstüne kesinlikle düşme ıyıce ters tepki yapar unutmaya çalış

Daha cok gencsın bellıkı o sana senın kadar deger vermemıs dha nıye zorlıyosun senden ayrılır ayrılmaz nıspet yapar gıbı baskasına giden adama ıyıkı gttın demelısn hıc uzulme degmez sakın sakın msj falan da atayın deme ıyıce gururunu ayaklat altına alma boyle bırı ıcın

Back
X