- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Yargı dagıtmamıs dogruları söylemis. Dogruları duymak sizlik Bı durum degılse fıkır sormayın benceTamam yargı dagıtman bittimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yargı dagıtmamıs dogruları söylemis. Dogruları duymak sizlik Bı durum degılse fıkır sormayın benceTamam yargı dagıtman bittimi
zaten ben burada üzülüyorum aglıyorum aileme hamile oldugumu nasıl söylicem nasıl açıklıcam düşünüyorum babmın haklı oldugunu biliyorum oldu
12 haftalık aldırmakmı onun günahını çekmektense bütün lafları çekerim
Haklısınız yazdıgım yorumlaarı bi say istersenKral sen tam olarak buraya neden konu açtın anlamadım. Senin olayın desteklenecek bir tarafı yok yanlış yapmışsın diyoruz bide çemkiriyosun haklısınız diyeceğin yerde
Mutsuz olmanızın sebebi bir ay önce ayrılma noktasına geldiniz evliliğinizde bir ay sonra hamile kalmanız. Biraz üzülüp ağlamanın kimseye zararı olmaz sanırım.12 haftalık aldırmakmı onun günahını çekmektense bütün lafları çekerim
Kandırıldım değil düzgün okuyalım konuyu babam açıyor konuyu ona eşim bana 6 yıldır tek kelime etmedi bununla ilgili babam düşündü acaba hastalıhındanmı böyle yapıyor dıye ve eşime açıyor konuyuHastaliginizi bile bile evlenip 6 yil sonra aaa bunun saci cikmiyor kandirildim diyen bi adamdan 2. Cocugu yapma cesaretinizi ayakta alkisliyorum. Bide bile isteye olmuş. Hadi sizi gectim yarin bi gun gene bosamaya kalktiginda o 2 cocugun hakkini nasil odeyeceksiniz?
DogruMutsuz olmanızın sebebi bir ay önce ayrılma noktasına geldiniz evliliğinizde bir ay sonra hamile kalmanız. Biraz üzülüp ağlamanın kimseye zararı olmaz sanırım.
Ailenize el mecbur söyleyeceksiniz, küselerse de haklilar. Verdiğiniz kararlarını bedelini ödeyin bir zahmet.
Yargı dağıtman bittiyse gidebilirsin falan diye yazdığın yorumlar mı ?Haklısınız yazdıgım yorumlaarı bi say istersen
Ki A Arya_Stark01 dogruları söylemis bisey dagıtmamıs.Yargı dağıtman bittiyse gidebilirsin falan diye yazdığın yorumlar mı ?
Ne okudugumu gayet iyi bilmiyorum siz bana boyle anlatmadiniz demek ne demek gayet algilayabiliyorum. Siz boyle bu adami savunacaksaniz neden konuyu actiniz mutlu mesut yasayin o zaman.eşime öyle söylemiştim boşanma aşamasındayken eşim babama siz bana böyle anlatmadınız demiş
Yahu düşme falan yok ki sizin durumunuz da. Boşanma aşamasına gelip bir ay sonra eşiniz istiyor diye hamile kalmışsınız. Babanız akıllı bir laf edince de etekleriniz tutuşmuş,biz ne yapabiliriz şu durumda? Ne yazsak iyi olur sizin için?Tamam arkadaşlar hepiniz sağ olun allah razı olsun sanki bu yargılayarak yorum yapanlar düşmez kalkmaz bir allhtır bu herkesin başına gelebilir bu kadar acımasızca yorum yapıp beni strese soktugnuz için teşekkür ederim!!
Bu durumda ne yapılacagı olabilirmiYahu düşme falan yok ki sizin durumunuz da. Boşanma aşamasına gelip bir ay sonra eşiniz istiyor diye hamile kalmışsınız. Babanız akıllı bir laf edince de etekleriniz tutuşmuş,biz ne yapabiliriz şu durumda? Ne yazsak iyi olur sizin için?
Ayy yazık olsun kocana güven 3.yü yap evliliğin sağlamlaşsın. Babanıda boşver alışır dememizi istiyo ne isticekYahu düşme falan yok ki sizin durumunuz da. Boşanma aşamasına gelip bir ay sonra eşiniz istiyor diye hamile kalmışsınız. Babanız akıllı bir laf edince de etekleriniz tutuşmuş,biz ne yapabiliriz şu durumda? Ne yazsak iyi olur sizin için?
Yazdı onuda kaç kişi, uygun bir zamanda annenize söyleyin oda babanıza söyler. Tavır alıp küselerse de hakları var. Ama zamanla düzelir , yani yapacağınızı birşey yok ekstradan.Bu durumda ne yapılacagı olabilirmi