- 15 Şubat 2015
- 13.354
- 47.110
- 798
- Konu Sahibi Yoruldum artik
-
Cocuk dogduktan sonra daha beter olur. Uykusuzluk, yorgunluk derken sizce gelip yardim eder mi? Eltiniz size yardim etmedigi icin gunah keçisi olmus. Sizin probleminiz eltiniz degil, esinizle ayri bir aile olamamaniz. Probleminiz kendinizle. Ben bu akşam evimde yemek yapacağım, kocamla basbasa yiyecegiz diyeceksiniz. Ne esinizden ne kayinvalidenizden onay beklemeyeceksiniz. Kendi hayatinizla ilgili karar almak icin bilmem kac kisiden onay beklerseniz daha cok beklersiniz. Esinizde cok istiyorsa yemekten sonra cay icmeye gidersiniz kayinvalideye.Daha bugun konusdum bekle dedi hic bisey demedi sabret biraz daha cocuk doğsun dedi gine ayni olursa diyorum bekle
Ayrılamaz o pısırık kocanız. Ayrılsa da sizin gibi enayi bulamayacağınız biliyordur. Blöf yapıyor . Diyorum size çıldırın hemde hepsinin ortasında ohh misssValla cikmasaa girdim çıkamıyorum annem uzakda ayrılar babamla hasta bide kaldim böyle ayrilma rantesine geldik
Kendi yapmiyo hizmeti de ondan demiyo, essek olanın sırtına binen çok olur, senin kocan da buna dahil.Bizim burda yada gittimiz yerlerde yapmiyo kendi evinde kendi tarafinda hep konusuyo hem hareketli
Esim biraz kirmak istemiyo sabirli bide izler yani ama bisey diyemiyo
Yoo hakli falan degil. Orasi kayinvalidenin evi, gel buyur ye derse, gider yer icer. Konu sahibi kendi ezikliginden onlarin hizmticligini yapiyor diye onlarin evinde kimin yiyecegine karar veremezDediğiniz doğru da konu sahibinin demek istediği madem yardım etmiyor yemek yemeğe de gelmesin ki bence bu konuda haklı
Ya ben bu aıle bınası kaosunu anlamıyorum,Bende kendi evimde istiyorum ama eşim iste
Anasına hizmetçi kendilerine sex partneri lazım. 7 /24 annesinin evinde kadın erkek fark etmez kadınlarda da var bu anne evi düşkünü.Ya ben bu aıle bınası kaosunu anlamıyorum,
bu eşlerı hele hıc anlamıyorum . madem annecıgınden ayrılamayacaksın hıc evlenme bırlıkte yaşayın.
sızede tavsıyem eltınız cok akıllı kadınmıs yerını yapmıs her ıste sıze bakıyor çok yazık.
Eşiniz hıc bişey demıyormu bu duruma ?
dogru vallahıAnasına hizmetçi kendilerine sex partneri lazım. 7 /24 annesinin evinde kadın erkek fark etmez kadınlarda da var bu anne evi düşkünü.
Kv nin evi olabilir ama yemeği temizliği o kişi yapıyorsa elbette karışma hakkı var.Yoo hakli falan degil. Orasi kayinvalidenin evi, gel buyur ye derse, gider yer icer. Konu sahibi kendi ezikliginden onlarin hizmticligini yapiyor diye onlarin evinde kimin yiyecegine karar veremez
Lütfen ama lütfen, noktalama işaretlerini kullanın. Böyle hiç anlaşılmıyor yazınız.Merabah tek kaldim çok kötü durumdayım napcamı bilmiyorum artik ben 9 senelik evliyim ve ailem ayri sehir disinda oturuyorum ve cok mutlu bi yuvam vardi evimiz olana kadar aile apartmanı bizim kaynanm biz cok guzel di hersey eltim gelene kadar eltim geldikden sonra hic bi is yapmiyo yemeğini yiyip evine çıkıyor hep ben yapiyorum kayinvalidemle konusdugumda o buraya geliyo benim evime gelme diyemem zorla yap diyemem sen yap diyo benimde artik zoruma gidiyo şimdi hamile miydem agriyo söyle boyle diyo kacip gidiyo esimle aram bozuldu artik hic bisey demiyo oda ben biseh diyince olay büyüyo suç oluyo o yapinca yapsn bosver aman diyolar ben yemeklero hazirliyorum esi gelince asa iniyo esi gidincede gidiyo yemegi yiyip ama gezmeye gidip gezdiklerinde hic bisey yok kendi evine misafir geldiginde yapiyo yiyo napiyim simdi ben bana bekle sabret diyolar ama 1 sene oldu dayanamiyorum arti
Yukarıdakı yorumlardan bırınde bır arkadaş guzel yorum yapmış . Adam kendısıne bedava seks kolesı , çocuğuna bedava anne ve anasına bedava hızmetcı bulmuş daha sesını cıkarırmı hiç. Konu sahıbı hemen kendıne sekıl duzen vermelı hatalı kendısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?