Nolur yardim edin

Daha bugun konusdum bekle dedi hic bisey demedi sabret biraz daha cocuk doğsun dedi gine ayni olursa diyorum bekle
Cocuk dogduktan sonra daha beter olur. Uykusuzluk, yorgunluk derken sizce gelip yardim eder mi? Eltiniz size yardim etmedigi icin gunah keçisi olmus. Sizin probleminiz eltiniz degil, esinizle ayri bir aile olamamaniz. Probleminiz kendinizle. Ben bu akşam evimde yemek yapacağım, kocamla basbasa yiyecegiz diyeceksiniz. Ne esinizden ne kayinvalidenizden onay beklemeyeceksiniz. Kendi hayatinizla ilgili karar almak icin bilmem kac kisiden onay beklerseniz daha cok beklersiniz. Esinizde cok istiyorsa yemekten sonra cay icmeye gidersiniz kayinvalideye.
 
Valla cikmasaa girdim çıkamıyorum annem uzakda ayrılar babamla hasta bide kaldim böyle ayrilma rantesine geldik
Ayrılamaz o pısırık kocanız. Ayrılsa da sizin gibi enayi bulamayacağınız biliyordur. Blöf yapıyor . Diyorum size çıldırın hemde hepsinin ortasında ohh misss
 
problemin elti olmadığını göremeyecek kadar aciz misiniz gerçekten?

kayınvalide onun yapmamasina laf etmiyor ama siz yapmayınca olay çıkıyor. eşiniz kendi evini yatmak için kullanmayı tercih ediyor, sizin de böyle kullanilmaniza izin veriyor. eltiniz mutsuzluğunuza sebep değil, sizin günah kecini çünkü diğerlerine gücünüz yetmiyor
 
Çok pasif bir kadınsın. Eltin sana saygı duysa utanır yardım eder. Kaynanan saygı duysa eltine bir şey der. Kocan saygı duysa arkanda durur.

Sizi enayi bulmuşlar. Yüklenmişler de yüklenmişler. Resti çekince mutlu mu okacaksınız. Ooo herkesle aranız bozulacak. (Demişsiniz zaten kocamla ayrılma aşamasına geldik diye) Mutlu olmayacaksınız ama en azından kendinize saygınız olacak. Şu resti çekmek zorundasınız. Siz bunu yapmazsanız kimse size asla saygı falan duymaz.

Takıldığınız noktalar çok saçma. Eltiniz akıllı bir kadın yemek yapmak zorunda değil. Siz yapmasanız evinde yapar. Siz yapınca da yer. Buradaki çoğu kadın da eltiniz gibi davranır. Mantıklı olan bu. Kadının tek suçu arada size yardım etmemesi diyeceğim de kadın bir kez edince işin içinden çıkamayacağını anlamış. O topa bile gitmiyor. Ama siz bir rest çekme topuna bile girememişsiniz.


Böyle pasiflikle her yerde bu muameleyi görürsünüz. Gezmeye bile gidemiyorum diyorsunuz. Ya böyle saçma iş mi olur. Siz bu dünyaya kılıbık bir kocanın ve annesinin karnını doğurmaya, ev işi yapmaya mı geldiniz? Biraz açın gözünüzü
 
Dediğiniz doğru da konu sahibinin demek istediği madem yardım etmiyor yemek yemeğe de gelmesin ki bence bu konuda haklı
Yoo hakli falan degil. Orasi kayinvalidenin evi, gel buyur ye derse, gider yer icer. Konu sahibi kendi ezikliginden onlarin hizmticligini yapiyor diye onlarin evinde kimin yiyecegine karar veremez
 
Bende kendi evimde istiyorum ama eşim iste
Ya ben bu aıle bınası kaosunu anlamıyorum,
bu eşlerı hele hıc anlamıyorum . madem annecıgınden ayrılamayacaksın hıc evlenme bırlıkte yaşayın.
sızede tavsıyem eltınız cok akıllı kadınmıs yerını yapmıs her ıste sıze bakıyor çok yazık.
Eşiniz hıc bişey demıyormu bu duruma ?
 
Gelin değil hizmetçisiniz kusura bakmayın.

Eşiniz de rezil bir insan. Onunla konuşup bu işe son verdireceksiniz. Bunu söylerken ezik büzük, ağlamaklı değil, kendinden emin bir ses tonuyla, güçlü duruşunuzla yapacaksınız. Öyle bir duruş sergileyeceksiniz ki, onu istediğiniz an bırakabileceğinizi de hissedecek.

Bir an için ruhunuza girip eşinizle hesaplaşıp kendime geri dönmeyi çok isterdim zira size güvenemedim.
 
Anasına hizmetçi kendilerine sex partneri lazım. 7 /24 annesinin evinde kadın erkek fark etmez kadınlarda da var bu anne evi düşkünü.
 
Yoo hakli falan degil. Orasi kayinvalidenin evi, gel buyur ye derse, gider yer icer. Konu sahibi kendi ezikliginden onlarin hizmticligini yapiyor diye onlarin evinde kimin yiyecegine karar veremez
Kv nin evi olabilir ama yemeği temizliği o kişi yapıyorsa elbette karışma hakkı var.
Ha herkes kendi evinde olsa asla karışma hakkı doğmaz.
İyi niyetiniz suistimal edilse aynı şeyi düşünmezdiniz.
Gayet haklı ama bu konuda elbette sizinle tartışmaya girmeyeceğim sizin görüşünüz.
Herkes kendi evinde yesin içsin en güzel en temizi
 
15 gun annenin evine git dinlen .cocuk varmi varsa okullar vs sorun olur. Yada işe gireceksin tırnağın varsa kendin kasiyacaksin.hayiflanarak ömür gecmez çözümü yine sen bulacaksin .
 
Lütfen ama lütfen, noktalama işaretlerini kullanın. Böyle hiç anlaşılmıyor yazınız.
 
Ayyy korkulur sizin gibi kadinlardan vallaha, mutlu yuvanın bozuluş sebebine bak, eltinin kayinvalideye is yapmamasi
Sizene yahu? Sizi ne ilgilendirir?
Sizde yapmayin madem.
Elaleme hizmet etmeyi sevmiyor demek ki, kendi evinde yapıyormus iste
cok iyi yapıyor ayrica.
Sizin papuc damaaa attaaa.
 
Niye herkes kendi evinde değil de, komün gibi kayınvalidenin evinde yiyor yemeği?

Herkes kendi evinde yesin. Kayınvalide yapamıyorsa bir yardımcı tutulur. Siz de arada yemek yaparsınız. Haftada bir kere de hep birlikte yersiniz.

Eşiniz kızarsa kızsın, siz net olun. Bence sevmekten çok kullanıyorlar sizi. Fazla yüz vermişsiniz...
 
Siz bu durumu kabul etmiş, gözlerine girmek, iyi gelin olmak için kendinize hizmetçiliği layık görmüşsünüz. Eğer sizin bir vizyonunuz olsa ve bu durum hayata bakış açınıza ters olsa daha o binaya geldiğiniz andan itibaren sorun yaşardınız ve ya böyle bir hayatınız olmaz her şey yoluna girer ya da toptan kopar giderdi. Eltiniz belkide gelmek istemiyor bile olabilir yemeğe. Bir süre sonra kendini tamamen çeker büyük ihtimalle. Belli ki eşinizin ailesi böyle olacağını bildiği için seslerini çıkarmıyorlar. Eltinizin de sizinle birlikte hizmetçilik yapması sizin hayatınızı değiştirmeyecek sadece bu absürt hayatı normalleştirmenize katkı sağlayacak. Ben de ailesi olmayan bir insanım. Ama yaşadığınız hayatı asla kabullenemem. Bunun arkasına sığınmayın ve bir an önce eltinin ne yapacağına değil kendinizin ne yapacağınıza karar verip bence restinizi çekin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…