- Konu Sahibi Yoruldum artik
-
KralMerabah tek kaldim çok kötü durumdayım napcamı bilmiyorum artik ben 9 senelik evliyim ve ailem ayri sehir disinda oturuyorum ve cok mutlu bi yuvam vardi evimiz olana kadar aile apartmanı bizim kaynanm biz cok guzel di hersey eltim gelene kadar eltim geldikden sonra hic bi is yapmiyo yemeğini yiyip evine çıkıyor hep ben yapiyorum kayinvalidemle konusdugumda o buraya geliyo benim evime gelme diyemem zorla yap diyemem sen yap diyo benimde artik zoruma gidiyo şimdi hamile miydem agriyo söyle boyle diyo kacip gidiyo esimle aram bozuldu artik hic bisey demiyo oda ben biseh diyince olay büyüyo suç oluyo o yapinca yapsn bosver aman diyolar ben yemeklero hazirliyorum esi gelince asa iniyo esi gidincede gidiyo yemegi yiyip ama gezmeye gidip gezdiklerinde hic bisey yok kendi evine misafir geldiginde yapiyo yiyo napiyim simdi ben bana bekle sabret diyolar ama 1 sene oldu dayanamiyorum arti
Daha bugun konusdum bekle dedi hic bisey demedi sabret biraz daha cocuk doğsun dediEşinizin koyması gereken tavrı ve söylemesi gereken şeyleri eltiden veya kayınvalideden bekleyemezsiniz. Eşinizin benim eşim hizmetçi değil burda yemek yapılıp yeniliyorsa herkes yardım edecek yoksa herkes kendi evinde yemeğini yapıp yiyecek demesi gerekiyor hem kardeşine hem annesine. Eşinizle net bir şekilde konuşmalısınız.
Hayır ne kiskancm bnimle evindr icinde konusmuyo ustden ustden bakiyo bide geliyo benim yemegimi yiyo kusura bkmada benimle konusmayip bana usteden bakip yitici konuşacaksa gelmesin benm 3 tane gorumcem var onlar bile artik gelmesin diyoFarkında mısın bilmiyorum ama baya baya eltini kıskanıyosun. Eltin olmasa bile sen yine o akşam eş ailesine yemek verecektin. Altı üstü eltine de bir tabak daha koymuşsun. Eltin doğum yapınca nolacak kayın ailen seni köle gibi kullanmayı mı bırakacak? Kocanın ve ailesinin seni kullanmasının sorumlusu eltin değil sorunu çok yanlış yerde arıyosun. Kızı nerdeyse bir kaşık suda boğacaksın mesajların ciddi anlamda rahatsız edici.
Yemek yapacağınız zaman eltinizi çağırın birlikte mutfağa girin,masayı kuralım bulaşıkları ben yıkayayım sen durula gb iş davetinde bulunun.Aynen benmde çocuğum var ilgi bekleyen
Sofraları ayıracaksınız herkes kendi evinin işine bakacak. Tek çözüm bu, elin enayisi durumundan kurtaracaksınız kendiniziMerabah tek kaldim çok kötü durumdayım napcamı bilmiyorum artik ben 9 senelik evliyim ve ailem ayri sehir disinda oturuyorum ve cok mutlu bi yuvam vardi evimiz olana kadar aile apartmanı bizim kaynanm biz cok guzel di hersey eltim gelene kadar eltim geldikden sonra hic bi is yapmiyo yemeğini yiyip evine çıkıyor hep ben yapiyorum kayinvalidemle konusdugumda o buraya geliyo benim evime gelme diyemem zorla yap diyemem sen yap diyo benimde artik zoruma gidiyo şimdi hamile miydem agriyo söyle boyle diyo kacip gidiyo esimle aram bozuldu artik hic bisey demiyo oda ben biseh diyince olay büyüyo suç oluyo o yapinca yapsn bosver aman diyolar ben yemeklero hazirliyorum esi gelince asa iniyo esi gidincede gidiyo yemegi yiyip ama gezmeye gidip gezdiklerinde hic bisey yok kendi evine misafir geldiginde yapiyo yiyo napiyim simdi ben bana bekle sabret diyolar ama 1 sene oldu dayanamiyorum arti
Ee sorun eltinizde değil sizde...hizmetçi mi aldılar sizi...eltinizde gelince tebrik ederimMerabah tek kaldim çok kötü durumdayım napcamı bilmiyorum artik ben 9 senelik evliyim ve ailem ayri sehir disinda oturuyorum ve cok mutlu bi yuvam vardi evimiz olana kadar aile apartmanı bizim kaynanm biz cok guzel di hersey eltim gelene kadar eltim geldikden sonra hic bi is yapmiyo yemeğini yiyip evine çıkıyor hep ben yapiyorum kayinvalidemle konusdugumda o buraya geliyo benim evime gelme diyemem zorla yap diyemem sen yap diyo benimde artik zoruma gidiyo şimdi hamile miydem agriyo söyle boyle diyo kacip gidiyo esimle aram bozuldu artik hic bisey demiyo oda ben biseh diyince olay büyüyo suç oluyo o yapinca yapsn bosver aman diyolar ben yemeklero hazirliyorum esi gelince asa iniyo esi gidincede gidiyo yemegi yiyip ama gezmeye gidip gezdiklerinde hic bisey yok kendi evine misafir geldiginde yapiyo yiyo napiyim simdi ben bana bekle sabret diyolar ama 1 sene oldu dayanamiyorum arti
Diğer herkes gibi benimde cevabm :) yapmayın lütfen kendinize hayatı zor etmeyin, kimseye hizmet etmek zorunda değilsiniz.Merabah tek kaldim çok kötü durumdayım napcamı bilmiyorum artik ben 9 senelik evliyim ve ailem ayri sehir disinda oturuyorum ve cok mutlu bi yuvam vardi evimiz olana kadar aile apartmanı bizim kaynanm biz cok guzel di hersey eltim gelene kadar eltim geldikden sonra hic bi is yapmiyo yemeğini yiyip evine çıkıyor hep ben yapiyorum kayinvalidemle konusdugumda o buraya geliyo benim evime gelme diyemem zorla yap diyemem sen yap diyo benimde artik zoruma gidiyo şimdi hamile miydem agriyo söyle boyle diyo kacip gidiyo esimle aram bozuldu artik hic bisey demiyo oda ben biseh diyince olay büyüyo suç oluyo o yapinca yapsn bosver aman diyolar ben yemeklero hazirliyorum esi gelince asa iniyo esi gidincede gidiyo yemegi yiyip ama gezmeye gidip gezdiklerinde hic bisey yok kendi evine misafir geldiginde yapiyo yiyo napiyim simdi ben bana bekle sabret diyolar ama 1 sene oldu dayanamiyorum arti
Aynen salak yerine koyuyo herkesi o bisey diyince sorun degil ben diyince ortalik karisiyo iyde desem kötü de desem
Haha bende ayni boyleyim ya. Sevmem, halim olmaz, ugrasamam .. eltiniz akilli kadin. Sizde elinizi biseye surmeyinHayir kendi sevmiyomus öyle şeyleri yapmasını bilmiyomus ama misafiri gelince biliyo hali olmuyomus yemk yapmaya saatlerce uğraşmıyormuş
Daha bugun konusdum bekle dedi hic bisey demedi sabret biraz daha cocuk doğsun dedi gine ayni olursa diyorum bekle
Türkçeden gözüm kanadı.Merabah tek kaldim çok kötü durumdayım napcamı bilmiyorum artik ben 9 senelik evliyim ve ailem ayri sehir disinda oturuyorum ve cok mutlu bi yuvam vardi evimiz olana kadar aile apartmanı bizim kaynanm biz cok guzel di hersey eltim gelene kadar eltim geldikden sonra hic bi is yapmiyo yemeğini yiyip evine çıkıyor hep ben yapiyorum kayinvalidemle konusdugumda o buraya geliyo benim evime gelme diyemem zorla yap diyemem sen yap diyo benimde artik zoruma gidiyo şimdi hamile miydem agriyo söyle boyle diyo kacip gidiyo esimle aram bozuldu artik hic bisey demiyo oda ben biseh diyince olay büyüyo suç oluyo o yapinca yapsn bosver aman diyolar ben yemeklero hazirliyorum esi gelince asa iniyo esi gidincede gidiyo yemegi yiyip ama gezmeye gidip gezdiklerinde hic bisey yok kendi evine misafir geldiginde yapiyo yiyo napiyim simdi ben bana bekle sabret diyolar ama 1 sene oldu dayanamiyorum arti
Allah aşkına üremeden önce git bi eğitim al okul oku kitap oku, kendi ana dilini yazmaktan acizsin. Gir bi işe çalış elin ekmek tutsunDaha bugun konusdum bekle dedi hic bisey demedi sabret biraz daha cocuk doğsun dedi gine ayni olursa diyorum bekle
Sizi oyalıyor ne sabrı ya hu! Sabır falan etmeyin bir daha asla gidip yapmayın. Ortalığı inletmeden çözülmez sizin mesele. Kocamla kötü olmak istemiyorum diyorsunuz da kocanız sizi hiç düşünmüyor ama. Kendinizi siz düşüneceksiniz ve kullandırtmayacaksınız.Daha bugun konusdum bekle dedi hic bisey demedi sabret biraz daha cocuk doğsun dedi gine ayni olursa diyorum bekle
Sınırınızı bilirseniz zor değil. Daha bir gün kv min yemeğini yapmışlığım yoktur, gel yap demez diyemez. Komşu gibi birbirimize arada pişirdiklerimizden göndeririz o kadar.Yemek yapacağınız zaman eltinizi çağırın birlikte mutfağa girin,masayı kuralım bulaşıkları ben yıkayayım sen durula gb iş davetinde bulunun.
Ortak kullanıyorsak sende yardımcı olacaksın diyin,vazgeçmeden yapın bunu.
Herkes bilir aile apartmanında yaşam zordur siz zor olanı seçmişsiniz
Eşin insin yapsın o zaman . Resti çekin minik minik kavgalar kırgınlıklar yerine bir delirmek herşeyi çözer. Millete hizmetcimisiniz. Mesela eltine desen sana diyeceği şey yapma olur haklida yapma. Ayrıca eşini ailesine ezdirene , yaranmak için herseyi zamanında sırtına yüklenene sinir oluyorum. Annem yıllarca ezdirdi kendini bizimkiler 40dan sonra akıllandı inşallah siz geç kalmazsınız.Bende kendi evimde istiyorum ama eşim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?