Nolur yardim edin

Kral

Daha bugun konusdum bekle dedi hic bisey demedi sabret biraz daha cocuk doğsun dedi
Hayır ne kiskancm bnimle evindr icinde konusmuyo ustden ustden bakiyo bide geliyo benim yemegimi yiyo kusura bkmada benimle konusmayip bana usteden bakip yitici konuşacaksa gelmesin benm 3 tane gorumcem var onlar bile artik gelmesin diyo

Aynen benmde çocuğum var ilgi bekleyen
Yemek yapacağınız zaman eltinizi çağırın birlikte mutfağa girin,masayı kuralım bulaşıkları ben yıkayayım sen durula gb iş davetinde bulunun.
Ortak kullanıyorsak sende yardımcı olacaksın diyin,vazgeçmeden yapın bunu.

Herkes bilir aile apartmanında yaşam zordur siz zor olanı seçmişsiniz

Sofraları ayıracaksınız herkes kendi evinin işine bakacak. Tek çözüm bu, elin enayisi durumundan kurtaracaksınız kendinizi

Ee sorun eltinizde değil sizde...hizmetçi mi aldılar sizi...eltinizde gelince tebrik ederim

Diğer herkes gibi benimde cevabm :) yapmayın lütfen kendinize hayatı zor etmeyin, kimseye hizmet etmek zorunda değilsiniz.

Doğuma daha aylar var, neden o kadar sabredeceksiniz. Tavrınızı koymanız gerekiyor. Kvyi karşınıza alıp anne ben bütün ailenin yemeğini hizmetini yapmak zorunda değilim, ben de hamile kaldım, yemekte acemi olduğum zamanlar oldu ama onun gibi yapmadım. Bir süre sofraları ayıralım o da dersini alsın, sonra gerekirse yine beraber yer içeriz, demelisiniz. Baktınız olmuyor rest çekeceksiniz, ya herkes evinde yiyecek ya beni annemin evine götür diyeceksin. Başka çare görünmüyor

Aynen salak yerine koyuyo herkesi o bisey diyince sorun degil ben diyince ortalik karisiyo iyde desem kötü de desem

Siz zaten bu hizmeti yapmayi kabul etmissiniz. Eltinize fazladan sadece bir tabak koyuyorsunuz diye yaptiginiz isin hepsini ona mal edemezsiniz. Ayrica kadin hamileymiş gercekten midesi bulaniyor olamaz mo?. Hamileyken kac defa mutfak lavabosuna kustugumu hatırlamıyorum bile.
Evinizde ayri pisirip yiyememenizin sorumlusu eltiniz degil. Sizi kim zorluyorsa onunla konusun.

Buradaki tek sorun sen eşinsin. Bırak eşinle aran bozulsun kavga çıksın en fazla bir iki hafta huzursuz olursun.
Eltin hazırcı akıllı kadın sanada yaptığın temizlik için yemek için plaket takmıyor kimse. Çünkü görevin olmuş.
Ben olsam akşam yemek saatinde ortadan kaybolup iftar çadırına giderdim çoçuklarımı alip millet isterse zıkkım yesin umrumda bile olmazdı.

Daha bugun konusdum bekle dedi hic bisey demedi sabret biraz daha cocuk doğsun dedi gine ayni olursa diyorum bekle
kusura bakma gülüyorum ama doğunca daha çok beter ahaha minicik bir bebeğe bakmaktan yine hiç bir şey yapamaz inanma kocan seni oyalıyo böyle kılıbıklarla nasıl evleniyorsunuz cidden anlamıyorum ben senin yerinde olsam iş bulur kaçarım akşam eve geldiğinde de yemek yapma işten geliyorum dersin

Türkçeden gözüm kanadı.
Elti akıllı kadın, doğrusunu yapıyo. Kendi evin yok mu niye sürü sülale takılıyosunuz? Kendin yapıp kendin söyleniyosun. Yapma bak tek kelime. Otur kendi evinde kendi işini yemeğini yap. Kendi özel çekirdek aile hayatınız yok mu sizin? Aile aprtmanı gibi bi saçmalığı kabul etmek baştan hata.

Yapmayacaksınız şu saatten sonra. Sizi ezdiren kocaya da herkese de resti çekeceksiniz . Kırıp dökmeden düzelmez bazı şeyler.
Eltiniz de gitsin kendi evinde pişirsin yesin utanmadan gelip sizin pişirdiğiniz yemeği yemesin yüzsüz yüzsüz.

Daha bugun konusdum bekle dedi hic bisey demedi sabret biraz daha cocuk doğsun dedi gine ayni olursa diyorum bekle
Sizi oyalıyor ne sabrı ya hu! Sabır falan etmeyin bir daha asla gidip yapmayın. Ortalığı inletmeden çözülmez sizin mesele. Kocamla kötü olmak istemiyorum diyorsunuz da kocanız sizi hiç düşünmüyor ama. Kendinizi siz düşüneceksiniz ve kullandırtmayacaksınız.

Sınırınızı bilirseniz zor değil. Daha bir gün kv min yemeğini yapmışlığım yoktur, gel yap demez diyemez. Komşu gibi birbirimize arada pişirdiklerimizden göndeririz o kadar.
Bu üye de sınır yok herkes onu kullanıyor içinden içinden konuşup tepki vermeye çalışıyor sadece daha kendisi kendi sesini zor duyuyor kim neden umursasın.

Bende kendi evimde istiyorum ama eşim iste
Eşin insin yapsın o zaman . Resti çekin minik minik kavgalar kırgınlıklar yerine bir delirmek herşeyi çözer. Millete hizmetcimisiniz. Mesela eltine desen sana diyeceği şey yapma olur haklida yapma. Ayrıca eşini ailesine ezdirene , yaranmak için herseyi zamanında sırtına yüklenene sinir oluyorum. Annem yıllarca ezdirdi kendini bizimkiler 40dan sonra akıllandı inşallah siz geç kalmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…