Nolur yardim edin

Csa29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
10
0
1
27
Ben 18 yasindayim 4 sene boyunca bi cocugu sevdim ilk baslarda ayrildik ve 4 yil sonra biraraya geldik yaklasik 4 aydir birlikteyiz kendisi asker yani acemi birligini yapti geldi usta birligine gitmesi gerekirken gitmiyo her neyse uc gun once bulustugumuzda aramizda yakinlik gecti pantolonum ve ic camasirim yoktu ondada yoktu surtunurken biranda cok buyuk bi aci duydum ve hemen dur dedim elimle kontrol ettim kaniyodu daha sonra hemen lavobaya gittim idrar yaparken baya kan geldigini gordum cok korktum sonra yikadim eve geldigimde ic camasirimdada vardi degistim tekrar olmustu ertesi sabah yine degistim yine aynisi oldu simdi yok sadece kahverengi leke geliyo cok korkuyorum o aciyi unutamiyorum yardim edin lutfen :'(

Olan olmus da kızim nasil boyle bir cahillik yapiyorsunuz artik yaa gormuyormusunuz duymuyormusunuz okumuyormusunuz artik sizlere pes diyorum sonrada buralara yazip kendinizi anlatmaya calisiyorsunuz yazik gercekten ben boyle durumlarda ben en cok ailenize uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…