Nolur yardim edin

Biz ne yapabiliriz konu sahibi?
  • Bekaret konusunu soruyorsanız şayet,uzaktan bunu anlayabilecek bir teknoloji henüz geliştirilmedi.
  • Acınız konusundaysa,aylarca sürmez merak etmeyin. Şu an acı çektiğinizi sanmıyorum.
  • Korku konusunda şunu söyleyebilirim,iç çamaşırsız sizin tabirinizle "sürtünürken "sonucunun ne olmasını bekliyordunuz?
Ben sorununuz ne ve biz ne yapabiliriz cidden anlamadım.

Valla git Canim bi jinekoloğa... Ne diyelim

Birakirmi beni

Eekeklerde bi noktada haklı.
Kullan at mendili gibi kapağı açık (don yok) dolasirsaniz birakir tabi.
Ama uzulme simdi birakmaz birazdaha vakit gecirmek ister. Amabalaji acmis neticede ziyan olmasin.

niye bıraksın? bekaretini o bozdu diye mi? umarım askerlikten sonra devam edip güzel bir evlilik yaparsınız. eğer olmazsada bu konuyu takmayan başka biriyle artık ne diyim.

İnsanlari bilmeden neden yargiliyosunuz yorumlara bakin benm derdim ailemin bile yuzune bakamamak ama gelecegimide dusunmem gerek
Ben sunu anlamiyorum. Kesinlikle cinsellige karsi bi insan degilim. Akli basinda sorumluluk alabilen insanlar cinsellik yasasin tabi.
Ama madem ailenin yuzune bakamiycaksin surtunurken aklin nerdeydi..
Surtunme dedigin sey zar dursun ama ne istersem yapayim demek degil mi?
Aldatmaca oluyo bu da. Ilerde baskasiyla evlenirsen bakireyim mi diyeceksin..

niye bıraksın? bekaretini o bozdu diye mi? umarım askerlikten sonra devam edip güzel bir evlilik yaparsınız. eğer olmazsada bu konuyu takmayan başka biriyle artık ne diyim.
Ben asla boyle degildim onu kaybetmekten korktugum icin oldu galiba 2 gundur kendimi oldurmeyi bile dusundum

İnsanlari bilmeden neden yargiliyosunuz yorumlara bakin benm derdim ailemin bile yuzune bakamamak ama gelecegimide dusunmem gerek

Bir erkekle çırılçıplak soyunup yataga girip surtunmende sorun yok da artik hymen zarin acildi diye mi ailenin yuzune bakamiyorsun?
Seks yapmak utanc verici bir sey degil ama bakire kalacagim diye tuhaf tatmin yontemleri uretip sonra da artik bakire degilim beni alir mi diye dovunmek utanc verici.

Evlenmeden once beraberlige karsi degilim. Ama nolur kaldirabilecekseniz vr dozunda yapin. E simdi bekaret bozuldu diye gidip adamla sevişme. Kaldirabilecek yapida değilsin bence. Muhtemelen iliskiye girdigindr yine kan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…