Nasil yardim edelim bu bir.Sizden insan gibi yardim istedik sizinde basiniza gelebilir
Sizden insan gibi yardim istedik sizinde basiniza gelebilir
Birakirmi beniBiz ne yapabiliriz konu sahibi?
Ben sorununuz ne ve biz ne yapabiliriz cidden anlamadım.
- Bekaret konusunu soruyorsanız şayet,uzaktan bunu anlayabilecek bir teknoloji henüz geliştirilmedi.
- Acınız konusundaysa,aylarca sürmez merak etmeyin. Şu an acı çektiğinizi sanmıyorum.
- Korku konusunda şunu söyleyebilirim,iç çamaşırsız sizin tabirinizle "sürtünürken "sonucunun ne olmasını bekliyordunuz?
Derdin bumuydu ya güvenmediğin adamla neden çiftleşiyorsunBirakirmi beni
bu mu yani sorun? bırakmasa ve manyagın tekı olsaBirakirmi beni
İnsanlari bilmeden neden yargiliyosunuz yorumlara bakin benm derdim ailemin bile yuzune bakamamak ama gelecegimide dusunmem gerekDerdin bumuydu ya güvenmediğin adamla neden çiftleşiyorsun
Bırakmayacağinın garantisi yok. Nişanlılar nişan atıp,evliler boşanabiliyorken sizin ilişkinizin ömürlük olacağının garantisi yok.Birakirmi beni
İnsanlari bilmeden neden yargiliyosunuz yorumlara bakin benm derdim ailemin bile yuzune bakamamak ama gelecegimide dusunmem gerek
Ya bide hamile kaldiysan o zaman nolacak pekiİnsanlari bilmeden neden yargiliyosunuz yorumlara bakin benm derdim ailemin bile yuzune bakamamak ama gelecegimide dusunmem gerek
Bırakmayacağinın garantisi yok. Nişanlılar nişan atıp,evliler boşanabiliyorken sizin ilişkinizin ömürlük olacağının garantisi yok.
Erkek arkadaşınıza sorun ne düşünüyor bu konuda.[/QUOTE
Nasil sorucam ne diycem yani
Ben sunu anlamiyorum. Kesinlikle cinsellige karsi bi insan degilim. Akli basinda sorumluluk alabilen insanlar cinsellik yasasin tabi.İnsanlari bilmeden neden yargiliyosunuz yorumlara bakin benm derdim ailemin bile yuzune bakamamak ama gelecegimide dusunmem gerek
Yooo niye gelsin biz pantolonumuzun içine hem iç çamaşırı giyerik hemde gısa don giyerik
Bu mu dert? Yani biz burdan desek bırakmaz diye bırakmayacak mı yada bırakır desek bırakacak mı? En önemlisi eniştenin haberi yokmu bu durumdan konuşmadınız mı da bize soruyorsunuz?Birakirmi beni
Ben asla boyle degildim onu kaybetmekten korktugum icin oldu galiba 2 gundur kendimi oldurmeyi bile dusundumniye bıraksın? bekaretini o bozdu diye mi? umarım askerlikten sonra devam edip güzel bir evlilik yaparsınız. eğer olmazsada bu konuyu takmayan başka biriyle artık ne diyim.
İnsanlari bilmeden neden yargiliyosunuz yorumlara bakin benm derdim ailemin bile yuzune bakamamak ama gelecegimide dusunmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?