- 19 Kasım 2013
- 18.810
- 33.918
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben asla boyle degildim onu kaybetmekten korktugum icin oldu galiba 2 gundur kendimi oldurmeyi bile dusundum
Ozgurlugune cok duskun sıkarsam kacmasindan korkuyorumNe demek ne diyeceğim?
Sorununuz neyse konuşacaksınız.
Mesela ne zaman istemeye geliyosunuz diyebilirsiniz![]()
Özgürlüğüne düşkün de madem ki bir beklentin var evlilik gibi oda sıkılmadan soruna cevap verecek.Bunu ona sormalısın sonrası nolcak diyeOzgurlugune cok duskun sıkarsam kacmasindan korkuyorum
Yapacak birşey yok,"sürtünürken" düşünseydiOzgurlugune cok duskun sıkarsam kacmasindan korkuyorum
Benimde kızım var söylediklerimden korkarım fakat Allah aşkına sürtünürken aileniz aklınıza gelmiyor mu hiç? Hadi ben sürtünecem annem ne der babam ne der diye düşünmez misiniz de burada gelip mağdur edebiyatı yapıyorsunuz![/QUOTE
Asil sorun sizin gibilerin konustugu buyuk sozlerrrr ne zannediyosun hangi genc kiz ister bu duruma dusmeyi
Senin hayatin ufacik et parcasina bagliysa o et parcasini koruyacaksin. Masallah cozum de hemen belli yani. Pes diyorum.Ben asla boyle degildim onu kaybetmekten korktugum icin oldu galiba 2 gundur kendimi oldurmeyi bile dusundum
Eekeklerde bi noktada haklı.
Kullan at mendili gibi kapağı açık (don yok) dolasirsaniz birakir tabi.
Ama uzulme simdi birakmaz birazdaha vakit gecirmek ister. Amabalaji acmis neticede ziyan olmasin.
Senin sorunun tek birikte olup bozulma degil ki yine tekrarlıyorum hamile kaldiysan o zaman daha kötü olurBen asla boyle degildim onu kaybetmekten korktugum icin oldu galiba 2 gundur kendimi oldurmeyi bile dusundum
mallıgından olsa gerek dalgasıArkadaş bizle dalga geçiyor boşuna yazmayın kızlar, şimdide genç özgürlüğüne düşkün oldu![]()
O aciyi hissettikten sonra hicbisey olmadiSenin sorunun tek birikte olup bozulma degil ki yine tekrarlıyorum hamile kaldiysan o zaman daha kötü olur
Biran önce sevgilinle konuş bu surtunmesi şakası olmaz bak böyleolursun 9 ay sonra
![]()