• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardim edin

Benimde kızım var söylediklerimden korkarım fakat Allah aşkına sürtünürken aileniz aklınıza gelmiyor mu hiç? Hadi ben sürtünecem annem ne der babam ne der diye düşünmez misiniz de burada gelip mağdur edebiyatı yapıyorsunuz!

Benimde kızım var söylediklerimden korkarım fakat Allah aşkına sürtünürken aileniz aklınıza gelmiyor mu hiç? Hadi ben sürtünecem annem ne der babam ne der diye düşünmez misiniz de burada gelip mağdur edebiyatı yapıyorsunuz![/QUOTE
Asil sorun sizin gibilerin konustugu buyuk sozlerrrr ne zannediyosun hangi genc kiz ister bu duruma dusmeyi

Ben asla boyle degildim onu kaybetmekten korktugum icin oldu galiba 2 gundur kendimi oldurmeyi bile dusundum
Senin hayatin ufacik et parcasina bagliysa o et parcasini koruyacaksin. Masallah cozum de hemen belli yani. Pes diyorum.
Hayatlarinizin kiymeti bu kadar mi yani bu kadarcik mi?

Doktordan kızlığının bozulduğuna dair rapor al...evlenin..ailen ve senin için zor durum

Ben asla boyle degildim onu kaybetmekten korktugum icin oldu galiba 2 gundur kendimi oldurmeyi bile dusundum
Senin sorunun tek birikte olup bozulma degil ki yine tekrarlıyorum hamile kaldiysan o zaman daha kötü olur :KK17:

Biran önce sevgilinle konuş bu olayı surtunmenin şakası olmaz bak böyle :anneadayı:olursun 9 ay sonra :KK46:

Senin sorunun tek birikte olup bozulma degil ki yine tekrarlıyorum hamile kaldiysan o zaman daha kötü olur :KK17:

Biran önce sevgilinle konuş bu surtunmesi şakası olmaz bak böyle :anneadayı:olursun 9 ay sonra :KK46:
O aciyi hissettikten sonra hicbisey olmadi

Büyük sorun mu? Sürtünürken aileni düşünmedin mi diye sorduğumdan mı büyük sorun oldum? Kusura bakma aslında bak kusura,adamla sevişip her yerine dokundurup yok efendim benden gitmesin kaçmasın diye yaptım demek sonrada buraya gelip ağlamak asıl büyük sorun! Her yerine namahrem bir adamın izini bıraktırıp bir zar parçası kanadı diye buraya ağlamak büyük sorun! Ha evlenmeden ne isterse yapsın millet banane herkesin kendi tercihi,inancı fakat gelip burada ananı babanı düşünmedin mi diye sorduğum için ben büyük sorunsam git beynini kontrol ettir evlat! Mantığını düşünme yetini kaybetmişsin. Bi baktır hala yerinde yeller esmiyorsa az da olsa umut var demektir!

Hemen bize niye çamur atıyosun? Kendi adıma söyliyim edebimle oturdum kimseyle donlu/donsuz sürtünmedim. Evliyim çocuğum var. Ee hata kimdeymiş bebişim?

Resmen fake kokuyor

off kızım bir akıllanın ya..yaşınız kaç başınız kaç ne aceleniz var...valla ana babanıza üzülüyorum ne umuyorlar ne buluyorlar.

İşte ben hep bunlardan giyiyom pantul altına
images.webp
tavsiye ederim :KK69:

Back
X