- 26 Ocak 2017
- 31
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Pandakilikli
-
Seven insanlar birbirini kırmaz.Bir yıllık sevgilimle iki aylık bir ayrılık süreci geçirdik. Bi hafta kadar önce barıştık ama kavgalarımız devam ediyor. Her kavganın sonunda herşey güzel olacak sana çok aşığımlarla bitiriyoruz. Ertesi gün yine aynı. Yalnız o suçlu değil ben de suçluyum. Nolur nasıl düzelticeğimi söyleyin. Ayrılmaya kıyamıyorum birbirimize olan sevgimize gerçekten inanıyorum. Fakat sevginin yetmediği yerler var. Bi çözümü yok mudur sizce ?
Öyle demeyin nolur. Bunu düşünmek bile istemiyorum. Yıpranmış bi ilişki bu. Kurtarılamaz mıSeven insanlar birbirini kırmaz.
düzeltmenin bi yolu yok mu sizceBöyle hayat geçmez.
Öyle demeyin nolur. Bunu düşünmek bile istemiyorum. Yıpranmış bi ilişki bu. Kurtarılamaz mı
D
düzeltmenin bi yolu yok mu sizce
Beyfendi biraz acılarını abartmaya bayılır. Her fırsatta yüze vurmak falan yoruldum gerçektenKurtarılabilseydi 2 aylık bir ayrılma sürecinin en azından bir süre sizi(ikinizi) kendinize getirmiş olması gerekirdi. Ama barışır barışmaz kavgalara devamsa oluru var gibi görünmüyor.
Beni de bu korkutuyor ya. Geleceğe yönelik planlarım var ama böyle bi adamla nasıl baş ederim bilmiyorum. Aşk yetmiyorBen tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
Yok...
Eğer sürekli kavga barışma varsa orda aşk degil alışkanlık oluyor...
Düşün ki bu adamla evlendin hersey daha beter olur...
Anlasamiyorsunuz demek ki. Aranizda ki de sevgi degil cekim kuvveti. Benden soylemesi...Bir yıllık sevgilimle iki aylık bir ayrılık süreci geçirdik. Bi hafta kadar önce barıştık ama kavgalarımız devam ediyor. Her kavganın sonunda herşey güzel olacak sana çok aşığımlarla bitiriyoruz. Ertesi gün yine aynı. Yalnız o suçlu değil ben de suçluyum. Nolur nasıl düzelticeğimi söyleyin. Ayrılmaya kıyamıyorum birbirimize olan sevgimize gerçekten inanıyorum. Fakat sevginin yetmediği yerler var. Bi çözümü yok mudur sizce ?
Ayrılıktan başka çözüm yok mu sizceAnlasamiyorsunuz demek ki. Aranizda ki de sevgi degil cekim kuvveti. Benden soylemesi...
Var tabi. Sorunlarinizi gercekten cozmek. Siz sorunlari cozmeden barisip ask sozleri vermissiniz. Bunun yerine o sorunlari tartisma nedeni olmaktan cikartmaniz.Ayrılıktan başka çözüm yok mu sizce
Bugün öyle dedim. İlişkiler hayatı kolaylaştırmalı biz birbirimizi mahvediyoruz ya düzelmeliyiz ya da bitirmeliyiz. Bana herşeyin güzel olucağına inanmamı söyledi. Üzerinde boşvermişlik var. Ağlamaktan içim söküldü. Ayrılıcak cesareti bulamıyorum kendimdeBugün ayrılmazsanız yarın ayrılırsınız. Çünkü böyle ilişkiniz çok yıpranır. Kavga çıkmaması için ya karşı tarafın haksız olduğunu kabul etmesi gerekir ya da alttan alabilmesi. Ama bu tek taraflı olursa da yıpratıcı olur mesela hep sizin ya da hep sevgilinizin alttan alması da ilişkiyi yıpratır. Birbirinize pek tahammülünüz yok gibi, böyle sürerse ayrılmanız en mantıklısı olur birbirinizi daha fazla yıpratmadan ve kırmadan.
Sorunları nasıl çözüceğimizi öğretin bana. Minnettar olurum. Tecrübeli bi kadından yardım almaya çok ihtiyacım varVar tabi. Sorunlarinizi gercekten cozmek. Siz sorunlari cozmeden barisip ask sozleri vermissiniz. Bunun yerine o sorunlari tartisma nedeni olmaktan cikartmaniz.
Eger birlikte sorunlarinizi cozemiyorsaniz evlilik dusunmeyin.
Hayır.Öyle demeyin nolur. Bunu düşünmek bile istemiyorum. Yıpranmış bi ilişki bu. Kurtarılamaz mı
Ikinizinde cozum odakli olmasi gerekli. Sorununuz neyse en uygun cozumu uuygulamalisiniz. Secenekleri degerlendirirken kimin ne istedi degil iliskiniz icin hangisi daha dogru ise onu uygulamalisiniz.Sorunları nasıl çözüceğimizi öğretin bana. Minnettar olurum. Tecrübeli bi kadından yardım almaya çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?