Eski sevgilimle ayrılmıştık 3 aya yakın olacak adam hergün yalvarıyordu yakarıyorduuu ne olur geri gel diye ama hergünnn :/ abartısız . Dün bir kız arkadaşımla alışverişe çıktık eski sevgilim yalnız yaşıyor . Benim için antalyayı bıraktı benim yaşadığım küçük ilçede kendine bir iş yeri açtı ...kız arkadaşım çok yoruldum hadi gel seninkinin evine gidelim ne yapıyor bakalım dedi bende saf saf olur dedim . Kız arkadasım ortak arkadaş . Zile bastık evde bir erkek arkadaşıyla oturuyordu . Bizde girdik içeri ne yapıyorsun ne ediyorsun sohbetten snra arkadaş aldığı bir kıyafeti denemek için onun yatak odasına gitti denedikten sonra tekrar odaya geldi .canı sıkılmıştı bayagı ne oldu dedim gel diğer elbise galiba dar geldi ona bir bak dedi .yatakodasına bende girdim arkadsım yatagın başını gösterdi yatak başında rulo pecete ıslak mendil ve su şişesi duruyordu .su şisesi yarımdı rulo bayagı kullanılmıştı . Sonra odadan bir hısımla cıktım bagırdım sen serefsizin birisin iyiki ayrımışım senden vs vs sonra acıkladı durumu onlarla temizlik yapıyormuşşşş :////// suyuda gece yatarken içiyormuş ... Kısacası kızlar ben aldatılıyormusumda haberim yokmuşşşş . Aldatılıyor görüyorum cünkü ilişkimin iki taraflı duygusal boyutu devam edıyordu ... Yada ben iki taraflı diye biliyordum ... Sİz siz olun bu erkek milletine güvenmeyin her zaman bir alternatifleri vardır bunların .... Bu olay dün yasandı ve hala arıyo acmıyorum