• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım hiç iyi degilim

ERVUS

CANIM OĞLUM İYİKİ DOĞDUN
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
809
13
318
İstanbul
Kızlar bana yardım edin bu aralar psikolojim hiç iyi degilll bunun için bir sebep arıycaksınız inanın oda yok napıcam ben bilmiyorum arada bir korku geliyorki sormayın yanlızmıyım bu konuda

depresyondasındır belkide, korku varsa anaksiyete durum kaygı bozukluğu da olabilir. ya bebekli kadının hissettiği şeyler aslında ama yaşamını kötü etkiliyosa bi doktora git derim.

Kızlar bana yardım edin bu aralar psikolojim hiç iyi degilll bunun için bir sebep arıycaksınız inanın oda yok napıcam ben bilmiyorum arada bir korku geliyorki sormayın yanlızmıyım bu konuda

canım selam bir kaç gün önce bana mesj yazmışsın ben cevap yazdım ama siyete yeni üye olduğum için özel msj atamadım öncelikle geçmiş olsun bizim bu sıkıntılarımızn bir sebebi yokki zaten ah dermansız dertmiş gibi geliyor şnsana karın ağrısı değilki bi ağrı kesici alıp geçsin bu bambaşka bişey pek kimsenin anlamdığıda bişey ancak çeken biliyo ben 32. haftamdayım hamileliğimde bukadar sıkıntı çekicem ve böyle depresyona giricm aklıma gelmezdi zehir oldu resmen biraz daha iyiym saçma sapan ağlamaz oldum ve sohbet etmeye gülmeye tv izlemeye başladım bunların hepsi çok saçma geliyodu bana 10 gün önceye kadar....ne dersiniz bilmem ama ben namaz kılmaya başladım ve hep dua ediyorum çok şükür daha iyiym şimdi sadece doğumu bekliyorum gün sayıyorum umarım dahda iyiy olurm rabbim ilaca muhtaç etmesin bizleri doktora git ilaç derse al ilacını koy başucuna çok daha kötü olursam ilacım var istersem başlarım de ama başlama o garanti olsun yanında inan rahatlatıyor ve benim piskiyatristim bu şekilde iyileşen hastalarım oldu dedi sana dicem bekleme bişeyler yap doktora git iyileşmeye çalış sabır dua et ALLAHA emnaet ol sağlıcakla kal

Eski sevgilimle ayrılmıştık 3 aya yakın olacak adam hergün yalvarıyordu yakarıyorduuu ne olur geri gel diye ama hergünnn :/ abartısız . Dün bir kız arkadaşımla alışverişe çıktık eski sevgilim yalnız yaşıyor . Benim için antalyayı bıraktı benim yaşadığım küçük ilçede kendine bir iş yeri açtı ...kız arkadaşım çok yoruldum hadi gel seninkinin evine gidelim ne yapıyor bakalım dedi bende saf saf olur dedim . Kız arkadasım ortak arkadaş . Zile bastık evde bir erkek arkadaşıyla oturuyordu . Bizde girdik içeri ne yapıyorsun ne ediyorsun sohbetten snra arkadaş aldığı bir kıyafeti denemek için onun yatak odasına gitti denedikten sonra tekrar odaya geldi .canı sıkılmıştı bayagı ne oldu dedim gel diğer elbise galiba dar geldi ona bir bak dedi .yatakodasına bende girdim arkadsım yatagın başını gösterdi yatak başında rulo pecete ıslak mendil ve su şişesi duruyordu .su şisesi yarımdı rulo bayagı kullanılmıştı . Sonra odadan bir hısımla cıktım bagırdım sen serefsizin birisin iyiki ayrımışım senden vs vs sonra acıkladı durumu onlarla temizlik yapıyormuşşşş :////// suyuda gece yatarken içiyormuş ... Kısacası kızlar ben aldatılıyormusumda haberim yokmuşşşş . Aldatılıyor görüyorum cünkü ilişkimin iki taraflı duygusal boyutu devam edıyordu ... Yada ben iki taraflı diye biliyordum ... Sİz siz olun bu erkek milletine güvenmeyin her zaman bir alternatifleri vardır bunların .... Bu olay dün yasandı ve hala arıyo acmıyorum

Back
X