- Konu Sahibi angelicabuz
ben öğretmen olduğum içim haftasonları eve geliyorum. cuma akşamı eve geldim cumartesi kuzenimin düğünü vardı. teyzemlere geldi memleketten cuma akşamı annemlere gitmek istedim.2 hafta görmedim birde.babamda geç vakitte olsa gelin dedi. eşim hayır dedi üstelik cok durmayalım birazcık görelim dedim yarın zaten düğündegörüceksin dedi. ben de annem koştururken ne anlıycam dedim. hem 3 aylık yegenımde var orda onuda cok özlemiştim. neyse benle dilleşme insan evladı anla dedi. annemler arabayla 5 dk mesafede arabamız var neyse hem istesem babamda almaya gelirdi bizi yani orada ondan kimse bişi beklemiyor. ben de istesem giderdim ama onu ezip gitmek istemedim.neyse cok üstüne gitmedm bana çay filan yaptı içtim.gece kırgınlığımı belli ettim ama. sonra işte dün kuaföre bıraktı beni sonra almaya geldi. kendi annesine geçti. almaya gelince bana size mi bizemi dedi ben de bize dedim.işte saçım güzel olmuşmu dedim değmez dedi parana zamanını orada harcadığına yazık dedi.güzel olmuş ama dedi.sonra inerken sen gelmicekmisn dedim bana işte çocuklar bizim bodrumda bekliyorlar arkdşları için. ben de bir hoş geldin deseydin teyzemlere dedim.önceliklerini bilmıyosn dedim. al elbiseni hadi tribini yirim dedi. sonra geldi işte. böyle sahte sahte gülmeler filan bana milletin içinde aşık gibi gözlerime bakmalar filan.neyse düğünde foto çekiliyoruz benm ailemle birlikte böyle nazlı nzzlı gelmeler. kendi annesi de ordaydı annesinin yanından ayrılmamalar ben oynadım zaten hep ayaktaydım. kendi annesiyle foto çekilirken istekli istekli. kaldıki benm ailemin bir kere bile ona ne saygısızlığı ne de bir isteği olmuştur.herkese kendi ailesi iyi gelir ama benm ailem bana göre 10 numara gerçekten cok anlayışlılar.neyse eve geldik başladı bana işte olayın öncesini bilmeden yok trip atmalar bilmem ne kocam bilir de bekleme bir şey benden dedi. sen git annene yardım ediyosan et ben seni kuaföre götürüyorum 2 dım yere sonra alıyorum nankör olma dedi ben de dedim kendi ailenle benm ailem arasında ayrım yapıyosn dedim kendi akraban gelınce anında gidiyoruz dedim ama bana gelince yapmıosun dedim. sonra işte senn ailen için abin koşturucak benm ailem için de ben dedi. senden saygıdan başka bir şey bekleyen yok kaldıki gurur yapıcak bir durum yok koştursan nolur dedim. benm abim yeri geliyor kendi kayınvalidesi için bile fazlaa koşturuyor dedim. neyse sırtını döndü. ben yine bir adım adıp sarılırmısın böyle uyumayalm dedim. neyse sarıldı işte kocanı dinle kocam bilir de dedi başladı kafama vurmaya gerizekalı kuşbeyinli sinirlendirme beni dedi. ben de sus tamam yeter be dedim napıosun. dön sırtını uyu dedim başladım ağlamaya. sırtını döndü hala hakarete devam. anca işte özürdileyeceğini böyle dedim.bir de beni görseniz o kdr imrenrki herkes ne kdr tatlı dillisin güleryüzlüsün diye. benmde kusurum var mükemmelim demiyorum.bizde hep küçük sorunlar büyüyor böyle oluyor. bugün öğretmenler günü her zamanki gibi özel günümde berbat oluyorum.o benden önce kalktı açıkçası içimden kalkmak gelmedi bu insana kahvaltı hazırlamayı cok gördüm.kalktım duş aldım kendime kahve yaptım o yatıp tekrar uyudu zaten.yarın sabahta yolcuyum.hatta şeytan cık git bu akşam diyor. ne olur ben nasıl davranım bu insan yardım edin. tam bir bencil egoist.