- 2 Haziran 2016
- 159
- 94
- 13
Çok büyük şans olmuş bu. Şuan boşansanızda hic evlenmemiş statüsüsündesiniz hiç üzülmeyin normal sevgilinizden ayrılmak gibi olacaktır. Hiç düşünecek bişey yok dolayısıyla direk boşanın bence hatta evlilik iptali diye birşey varsa cidden süper olurcok rahat edersiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBen adet gördüğüm için beraber olamadık. Takılar o tarafta. Tatile giderken bırakmıştık
herşeyde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerekBen adet gördüğüm için beraber olamadık. Takılar o tarafta. Tatile giderken bırakmıştık
Buz gibilerdi mesafeli soğuk. Ama karnınız aç mı fln diye sordular çay verdilerAllah yardimcin olsun. Böyle mübarek birgünün Hayri diye düşün . İnan bak burdaki bayanlar tecrübeleri ile konusuyorlar. Ne o koca koca olur nede ailesi sana aile olur. Uzak olsanız bile bisekilde hep karisirlar çünkü edep yoksunu oldukları gelinin odasına dalıp gecenin 3 ünde onla kavga etmelerinden belli. Bide sorum olacak onlara gittiğinizde yatana kadar nasıl vakit geçirdiniz ne dediler yemek yedinizmi ne hazirlamislardi sohbet ettilermi kisacasi nasıl karsiladilar sizi ?
Eger kocan müsade etmeseydi o odaya adım atamazlardi!
Ayrıca abime helal olsun çok sanslisin çok
Aramıyorcanım öyle veya böyle bi ev kurulmuş. kocan ile karşı karşıya gelip konuşmak durumundasınız. bitecekse bile bırakıp gidiyorum olmaz. arıyorsa muhakkak aç konuş.
Bu basıma gelene hala inanamıyorum. Berbat durumdayım. Hani Bi hareketim Bi sözüm Bi davranışım olsa tamam ama boyle kendimi toparlayamıyorumŞok oldum yaşadıkların üzücü evet ama bir yandan da birliktelik gerceklesmedigi, abin gelip seni aldığı için ve ailen savunucun olduğu için çok sanslisin.
Takılarını istemelisin evet nasılsa seviyelerini düşürmüs onlar . Sen ayıp ederim diye düşünme. Onların ödülü olmasın bu.
Abin iyi ki hemen gelip seni almış bunu zaman geçince daha iyi anlayacaksın.
Yapmadı yapmadığı gibi aramıyor sormuyor bile. İnanın şoktayımtum suc esinde ailesi size bunları derken ne diyorsunuz siz deyip senide alıp evinize donseydiniz bu raddeye gelmezdi
Allah kurtarmış şu mübarek günlerde. Bi şükür namazı kıl bence.Bu basıma gelene hala inanamıyorum. Berbat durumdayım. Hani Bi hareketim Bi sözüm Bi davranışım olsa tamam ama boyle kendimi toparlayamıyorum
Neden böyle birşey geldi basıma büyük Bi günahım mı vardı birinin Hakkı'na mı girdim hep bunları düşünüyorumAllah kurtarmış şu mübarek günlerde. Bi şükür namazı kıl bence.
Bu basıma gelene hala inanamıyorum. Berbat durumdayım. Hani Bi hareketim Bi sözüm Bi davranışım olsa tamam ama boyle kendimi toparlayamıyorum
Öyle düşünme canım, hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır olabilirmiş... Belki de iyi bir insan olduğun için daha fazla zarar görmeden kurtarmak istedi seni yaradan...Neden böyle birşey geldi basıma büyük Bi günahım mı vardı birinin Hakkı'na mı girdim hep bunları düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?