Nolurrrr bana akıl vericek birilerine çok ihtiyacım var. Ben tıkandım artık

Siz mutfaktayken kendi ergen odasinda gibi davranamaz...
O bir es ve karisina karsi sorumluluklari var, kendine gelmesi lazim, lutfen siz de son kez bir silkelenip kendinize gelin, konusun, cozun su konuyu...
Bundan sonra hala olmazsa zorlamamak mi lazim acaba?

Senin yasadiklarini ayni olmasada biraz degisik versiyonunu bende yasadim soyleki biz esimle cokm zor birbirimizze kavustuk 6 yil bekledik birbirimizi neyse esim beni okula gondermek icin kendisi okulu birakip calismak zorunda kaldi ve hic haketmedigi dusuk islerdi bunlar.Iskele temizlik fabrika vb.... Neyse daha sonra evlendik iki yil sonra esim bunalima girdi cunku okula gidip okumak istiyordu (cevresindeki herkezin bir kariyeri vardi)maddi durum desen keza oyle kotu degildi ama kit kanaat geciniyorduk esimin alisik oldugu standartlarin altiydi bu(allh kimseyi alisik oldugundan dusuk vaziyetlere sokmasin) neyse bizim aktivitemiz sadece evde film izlemekti sukur cinsel yonden bi sikintim yoktu ama bizim daha oncesinde cok aktiv bir yasam bicimimiz vardi gezerdik tozardik sohbet ederdik gelecegimiz hakkinda falan filan.... esim bunalima girdi cinsel hayatimiz disinda diger hersey degisti neyse simdi superizzzz...Sukurler olsun allahima sana diyecegim o ki benim yaptigimi anlatiyim esimi aldim karsima bir bir soyledim bunlar bunlar bunlar beni mutsuz ediyor resmen hayattan tat alamiyorum sen boyle oluca dedim ve sonrasinndada esim nekadar cabalamaya calissada zorakiydi yaptiklari ben farkediyordum cabaliyordu eskisi gibi olmaya ama esim cok planci biri oldugu icin iyi bir isi ve maasi olmadan rahata kavusmayacakti neyse bi is firsati yakaladi ve memur oldu hersey duzeldi ...Sukur,,,Senin esinin bunalim sebebi maddi cunku erkekler maddi acidan zayif olmayi kabullenemiyorlar benim sana tavsiyem bir is bul calis nasil duzeliyor bak hersey ne sorun yapiyorsunki diploman var egitimlisinde calis cok kilise bir laf soyliycem 'maddiyat olmadan ask karin doyurmuyor' Bir sene calissan herseyiniz duzelir maddi konudan sonra bak gor esin nasil duzelecek ama herzaman ona destek ol cunku belliki birbirinizi severek evlenmissiniz geleceginize yatirim yapmissiniz emek vermissiniz sizin yasadiginiz bizim yasadigimi sorunlari yasayan cok kisi var.Son olarak bu kardesin derki sabret bir is buuuuuulll esine destek ol gelismeleride buraya yaz cunku ben merak ettim ne olacak diye insallah bana gulen sans sanada gulerde hemen bi cozum bulursun seni coooooooook iyi anliyorum....

Bence sizin tek sorununuz rahatsız olduğunuz konuları açıkça dile getirmemenizden kaynaklanıyor. Eşinize rahatsız olduğunuz durumları açık net ve güzel bir dille söyleyin onun tepkisi düşüncelerini öğrenmiş olursunuz hem böylelikle eğer sizde bir yanlış hata varsa düzeltirsiniz yada eşinizde bir problem varsa oda kendine çeki düzen verir aranızda sorun kalmaz inşallah..

Ya varya ben ne diyimki size uzun zamandır ilk defa mutlu olduğum için ağladım hiç tanımadığın birinin derdine kafa yormak nasıl bir yüce gönüllüktür Allahım kalbinizdeki tüm güzellikleri yanınızda eylesin ne diyim
Yanlız şu yellenme konusu ilk başlarda bende gülüyodum ama bak manzarayı gözünde canlandır
son derce tepeden tırnağa bakımlı bir kadın sofralar kumuş mumlar yakmış yemekten sonra kocasına meyvesini bile elleriyle yedirmiş
bu arada adam iki kelime etmemiş evde sürekli kadın konuşu şebeklik yapıyo adama adam sorulara evet yada hayır gibi kısa cevaplar veriyo
Veee finalde bu kadın giyinip seksi geceliğini uzanıyo kocasının yanına ama adam sürekli yelleniyo kadın çok afadersin poposu donsada yinede seksi diye o gecelikle dururken adam gaffur gibi geziyo evde kulağının dibinde geğiriyo offff offfff
yani benim sanırım sabrım tükendimiş artık
sanırım yapmak istemiyo değilim de yapacak gücüm yok artık o yapsın istiyorum ama işte ben bir bıraktıysam o beş bıraktı ipin ucunu

resmen bılgısayar bagımlısı olmus onceden de boylemıydı?eger boyle degılse bılgısayar hayatına gırınce bole olduysa gercekten bılgısayarı yok edın bı sekılde gerekırse bozun su dokun ne bılım

Sıkıntılarınızı çok güzel dile getirebilen bir insansınız gördüğüm kadarıyla. Şimdiye kadar bu konuşmayı eşinizle yapmış olmanız gerekirdi. Daha fazla geç kalmadan, daha fazla birbirinizden kopmadan, evliliğiniz çekilmez bir hale gelmeden alıp karşınıza konuşun.

Canımsın öncelikle nasıl sevindim senin için anlatamam herşey daha da güzel olsun inşallah sizin için
Benim iş bulma şansım o kadar düşükki yani benim eğitimim danışmanlık üzerine iş buluyorum ama bulduğum işler nasıl desem yakın ilişki gerektiriyo
en son büyük bi holding te bir genel müdürü asiste ediyodum eee bu iş öyle sabah 8 akşam 6 olmuyo yeri geliyo yurt dışı seyahetleri oluyo yeri geliyo adamın aklına bişey takılır seni gece 3 te de arar 5 tede
ama işte son çalıştığım iki yerde malesef çirkin durumlar oldu çıktım işten bide eşim kıskançlık yapıyo seyahete gitmeme iş yemeklerine yada geç saatlere kadar çalışmama izin vermiyo
geriye tek yol kalıyo gidip bi yerde sekreterlik filan yapıcam onada olmaz diyo
çok diretemiyorum çünkü son işime onun rızası olmadan girdim karşı çıktım kavga bile ettim ama daha 1 yıl olmadan bir ton sıkıntı yaşadım eşim başta demişti girme gözüm tutmadı diye kıskançlık ediyo diye dinlemedim malesef ama haklı çıktı.

Bide şeyi merak ettim siz eşinizle sıkıntılı dönemler yaşarken bizim gibi kopmuşmuydunuz yani sohbet edermiydiniz
Son bir konuda daha fikrinize ihtiyacım var acaba evi satmayı düşünsek mi
çünkü borcunun bitmesine daha 6 yıl var
eşimin maaaşı bu borçlar olmasa fazlasıyla yeter bize hatta epey rahat bi yaşantımız olur böylece belki daha huzurlu oluruz hem bebek sahibide olabiliriz
sizce böyle bişey yapsakmı

Çok teşekkür ederim hem iltifatınıza hemde ilginize
ya aslında işim gereği kelimelerle iyi oynarım ama söz konusu kendi hayatım olunca daha doğrusu eşim olunca tutulup kalıyorum malesef
hatta bir arkadaş mektup yaz dedi ya
ben bir kaç gün önce baktım konuşamıycam bir mektup yazdım uzun uzun anlattım kendimi sonra oturup okudum mektubu yemin ederim kendime ben bile üzüldüm ya vay be dedim hakikaten dertliymişim
ama sonuç mektunu ona vermeye cesaret edemedim yırtıp attım

Ya aslında ezelinden beri hep bilgisayrda vekit geçirirdi ama bu kadar değil yani biz çıkarken yada nişanlıyken kendisinin evine gittiğim asla oturmazdı bana yemekler yapar ne bileyim sabahlara konuşurduk ama tabi o zaman maddi sıkıntıda yoktu dilediğimiz gibi gezer tozardık birlikte çok şey yaşadık dolayısıylada konuşucak çok şeyimiz olurdu
artık birlikte hiç bir şey yapamıyoruz ki ne gittiğimiz bir yer var nede yaşadığımız bişey var
artık iyice kendine dönük yaşamaya başladı iyice unuttu biz olmayı

Neden o kadar kalburustu ev alma ihtiyaci hissettiniz? Daha bir yıllık evliyken ne gerek var?

ev çok lüks değil sadece konum olarak çok iyi yoksa bildiğin südütyo daire yani 1+1 :)
ama eşim evi bir tanıdığında acil satılık diye uyguna aldı
ama işte daha doğrusu o uygun sanmış banka faizleri bir gelince amannnnn Allahım hiç te öyle olmadı yani
ahhhhh ahhhh büyük hata yaptık daha hiç bişey anlamadan böyle bir borcun altına girdik
şimdi bende oda
evliliğimizde
hayallerimizde
eziliyoruz o borcun altında

Kıyamamm bak sende sıkıntılara düşmüşsün akşma giyin süslen ona değerli olduğunu düşündür sıkıntıların gelip gwçiceğini farkettir kur sofranı gel bu gece benim gecem de hiç ni konu açma özel anı sen yarat eşine yanında olduğunu göster sonra devam ederse bu tutumuu al karşına konş sıkınyı nedir evliliği evlilik yapar sen dişiliğini kullan dünya kdar malın olacağına kadın ol demişler sen adım at kocana heycanlandır sıcak tut ilşkini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım seni çok iyi anlıyorum. Benim nacizane fikrim al eşini karşına konuş. Durumu ve rahatsız olduğun konuları konuş bence. Sonra sen adım at erkekten bekleme. Mutlu olmak için önce mutlu etmelisin. Böyle bir durumda çalışman en güzeli onu ikna etmelisin çocuğunuz yoksa istediğiyerlerde çalışmalısın o bulsun mesela işi. Bu şekilde olmaz. Ona kölesi olmadığını eşin olduğunu hatırlatmalısın ve adımı sen atmalısın. Sana bir soru sen güzel sorüfra hazırladın da adam yemem mi dedi mesela? Tabi ki erkekleri asla savunmam. Bizde eşimle 5. Yılımızda çok sorun yaşadık. Şimdi mutlu ediyorum hergün tatlı yaparım değişik yemek yaparım birlikte tv izleriz o bana sarılmasa da ben sarılırım kocamm derim bakarım o da sarılır öper. Erkek böyle maalesef cnm sen vereceksin ki alasın durum bu. O istemese de ilişkiyi ben isterim arzulatırım ona. Adama vermezsen izlemesi normal çok özür dilerim.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya siz bana aynamısınız bu nasıl güzel anlamaktır hayyy ne diyim ki vallahi yüreğinizden öperim
Ben zaten beş aydır hiç bir şey yaşamıyorum ve elbette bir şekilte kendini bu konuda tatmin ettiğini tahmin ediyodum açıkcası benim için sorun da değildi yani doğanın gerekliliğiyse bu bir dürtüyse ve karşı koyamıyosan tamam
ama bunu evde yokken yaparsın dimi
ben yan odadayken bunu yapabliyosan sonrada gelip beni öpüp iyi geceler sevdiğim diyosan işte orda bir sorun var
ben bu kadar mı yokum yani ben bu kadar mı önemsizim bu kadar mı çekinmiyoruz artık birbirimizden hiç mi korkmuyosun görürse ne derim diye
bu kadar mı kendine dönük yaşıyosun be adam
Biliyomusun belkide senin son cümlenden korktuğum için konuşmuyorum
belkide konuşunca hiç bir şey değişmiycek diye mi korkuyorum

Canımsın ne kusuru her türlü fikir başım üstünde ne mutluki bana yardım etmeye çalışıyorsun
Sofra konusunda yemem demez tabiki ama mesala saatlerce hazırlanan sofrada beş dakikayı bulmaz yer ve bilgisayırn başına geçer ya beni yanlız bırakma sofrada derim ooofff be canım çok yorgunum azıcık yayılayım der
ben mezeler hazırlar çilingir sofraları kurarım ama oturur ama tek kelime etmez ben konu açarım yorum yapmaz
yada ona soru sorarım ne bileyim işte en büyük hayalin ne yada yaşadığın en güzel gün ne derim atıyorum yani sırf sohbet oılsun ben ona sorarım ada bana sorar işte muhabbet olur diye
ama yok tek kelimelik cevaplar verir ve bana hiç bişey sormaz
niye sohbet etmiyoruz dediğimde ben sevmiyom konuşmayı diyo

şu erotik film konusunda ben zaten izlemesin demiyorum ama ben evdeyken izlemesin
çünkü bu büyük saygısılık gibi geliyo bana

Cok uzgunum ama bu riski almak zorundasin, belki daha da kopacak baglariniz belki de duzelecek...
Bu riski almadigin surece artik senin varligin yoklugun farketmiyor goruyorsun, gidip acip sanki mutfakta yemek yapan annesiymis gibi erotik film izliyor, cekinmesi bile yok...
Bence olumlu ya da olumsuz her fikre alistir kendini, herkes maddi sikinti cekiyor, yoruluyor, kim bunlarla ve cok daha fazlasiyla basa cikmiyor ki...
Hicbirine yasadiklariniz bahane degil, cozun bu isi, sizin o korkunuzun farkinda ve o yuzden bu kadar umursamaz...
Evlilik bu degil, halledin bunu...

Canım çok ama çok sağol ilgilendiğin için
ya işte sorun da bu ben zamanında çok yaptım hep çabaladım hep bi geyşalık modu ne bileyim işte kusursuz kadını oynama durumu
bakımlı kadın harika yemekler bir geyşalık ruhu almış başını gitmişti ama artık yoruldum
içimden gelmiyo
hala sofralar donatırım hala her gün sevdiği tatlısı yada mezesi hazırdır hala her gün kapıda kocammm hoş geldin der sarılırım boynuna
ama işte yoruldum tüm bunları yapıyorum ama yatakta yokum açıkcası gelmiyo içimden hele ben onun misafirleri için gecelere kadar mutfakta hazırlık yaparken onun yan odamda kendini tatmin etmesi çok kırdı beni ya

O kadar cesaret verdinki sağol dağıtınız resmen kafamdaki bulutları mesajınızı on kere okudum evet çözün bu işi sözü dönüp duruyo şimdi kafamda
son bir fikir daha istiycem
siz olsanız bu konuşmayı yüz yüze belkide bir kaç kadeh şarabın size verdiği yetkiye dayanarak mı yapardınız
yada uzun uzun kendinizi yazarmıydınız bir kağıda
hangisi daha kolay yada mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…