- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi calimeroyum
-
Gözümün yaşı burnumun ucundaydı senin mesajınlada dağıldı gitti ağlatın beni bu kadar iyi anladığın için sağol
keşke beni hiç tanımayan bir kadın kadar yıllardır burnunun ucunda olduğum eşimde anlayabilse böyle
İnan o kadar doğru ki özveri sonsuz değil ve ben galiba artık usandım yoruldum yani sanki boşluğa bırakmış gibiyim hem kendimi hem duygularımı
hissizleştim ya
geçen gece ben onun arkadaşları gelicek ertesi gün diye mutfakta harıl harıl hazırlık yaparken gördümki içeride erotik film izliyo
inan kızamadım kırılmadım da öyle bom boş oldu içim
hissiz kalakaldım öylece
Merhaba ben çok yoruldum artık kendi kendime yetemiyorum lütfen iyi kötü fark etmez bir akıl verin bana
Ben 31 yaşımdayım 4 yıllık evli bir ev hanımıyım eşimle büyük bi aşkla evlendik ama ertık sadece ev arkadaşıyız
durum şu ki bizim epey bir borcumuz var yani geçim sıkıntısı almış başını gidiyor ve ben danışmanım ama hiç bi yerde iş bulamadım
eşimde gidip bir yerde sekreterlik filan yapmama müsade etmiyo çünkü daha önce çalıştığım iki yerde çok tatsız durumlar yaşadım ondada bir ön yargı oluştu şimdi çalışıcam dediğim zaman ben tedirgin oluyorum aklım hep sende kalıyo diyo izin vermiyo.
Bir ev aldık hay almaz olaydık borç içinde yüzüyoruz harika bir evimiz oldu hayal bile edemiyceğimiz bir ev aldık evlendikten 1 yıl sonra ama işte evdeki hesap çarşıya uymadı, geçinemiyoruz
son 3 yıldır ne bir tatilimiz oldu ne gezmemiz nede alışveriş filan zar zor ay sonu gelmiyo bile
Bu sıkıntılar sebebiyle galiba artık iyice koptuk sanki ben onun bekarlık hayatının hizmetçisi ev arkadaşı gibi bişey oldum
ne bir sohbet ne bir özel an
işten gelir yemek yer alır bilgisayarı başlar oyuna ben illa gezip tozalım demiyorum ama en azından evimizde bir kahve içip sohbet edebilelim yada hazırlıyım güzel bir sofra açalım şarabımızı romantik olmaksa illa şık yemeklere gerek yok diyorum ama yok işte eşim için sohbet etmek diye bir şey yok
eeee biz evde sohbet edemiyosak
eeee biz seninle maddi imkanlar yetmiyo diye dışarıda hiç bir şey yapamıyosak
eeee biz seninle aylarca birbirimize dokunmadan uyuyosak
eeee bütün bunların üzerine bide ben sıkıntıtan kendimi evde temizliğe vermişsem ve en acısıda ben senin için evin içinde koşturup dururken senin bilgisayardan erotik film izlediğini gördüysem
eeee ben çocuk hasretiyle yanarken sana bi şey diyemezssem
hep idare hep sıkıntı 3 yıldır ve kim bilir kaç yıl daha böyle geçicekken ben ne yapayım siz söyleyin
ben bu adamı karşıma alıp konuşayımmı
yada her şeyi yutup ya sabır bitsin şu borçlar sonra yaşarız hayatımızı diye bekliyim
nolur bir akıl verin siz olsanız benim yerimde ne yaparsınız.
Ya inanın geçen pazar günü hava güzel diye dışarı çıkalım dedim yürürüz ama istemedi bende kendim çıktım sen çık ben gelicem birazdan şu oyun bitsin çıkıcam dedi tamam dedim sen gelene kadar oyalanırım gazate alıp oturdum bi çay bahçesine bir baktım sağda solda çocuklu çocuksuz aileler dolu insanlar oturup konuşu sohbet ediyo resmen ağladım ya o çay bahçesinde tutamadım kendimi çocuk gibi ağladım
ama yine iki saat bekledim orda sonra aradım geliyomusun ben eve gelicem dedim gel sen dedi
eve geldim bıraktığım yerde bilsayar başında pinekliyo
sonra bana yanaşmaya çalıştı cinsellik manasında sarılıyo öpüyo filan ittim bende istemedim dur işim var filan dedim
sonrada bana söyleniyo kaç ay oldu filan diyo
heyyyy Allahım ya ya sabır dedim içimden
Ne demek canim, iyi hissettiysen ne mutlu. Esinin karakterini bilmeden yorum yapacagim. Bilmedigimden oturu atladigim mevzular var ise sen beni uyarirsin. Sen esine senin istemedigin seyleri -yellenmek gibi- soylediginde tepkisi ne oluyordu? Sert mi cikiyordu yoksa aman ne olacak ki mi diyordu. Ben bu yellenme mevzuna takilmadim canim. Komik buluyorum hatta. Siz birsiniz artik, olabilir bu durum. Belki icinde tutsa rahatsizlik veriyordur. E her seferinde de bir koseye gidip gizli gizli yapamaz ya. :) sen once kendine bakmaya basla arkadasim. Bak rahatsizsin bu durumdan. Sen o kadar guzel, bakimli ve eglenceli ol ki esin kendi hayatinin monotonlugunu sorgulasin. Ben de bu kadina takilayim, hayatimi yasayayim diye dusunsun. :) eminim kolay olmayacagina. Bir kere yapinca duzelmeyecek. Sen ona ne yaptigini anlatacaksin, sen nasilsin diye soracaksin, sen ne yaptin bugun diye anlatacaksin. Ve esine sen konusmayi ogreteceksin. Bosanmayi dusunmedigin ve elinden geleni tam olarak yapmadan da bosanmayi dusunmemen icin soyluyorum. Caba ver diye. Pes etme. Maddi zorluklar cok etkiliyor erkegi. Cunku sana yetemedigini dusunuyor ve utaniyor aslinda. Ama sen az parayla da mutlu olunabilecegini ona gostermelisin. Yap bir kuru fasulye mum isiginda yiyin be ne olacak. :) Huzurunuzu koruyun paraniz azsa bile. Sen elinden geleni yapmaya calistikca bence o da sana gelecek. Cinsel anlamda onu kendinden uzaklastirman da sohbetinizi eksik etmis canim. Bu da onemi biliyorsun sen de. Erkekler bizden biraz daha gec alisiyor, biz daha kolay adapte oluyoruz bazi seylere. Onu kendine alistir. Yeni evlenmissiniz gibi dusun ve mumkunse esinin de rizasini alabilecegin bir is bulmaya calis. Ondan sonrasi cok daha guzel olacak insallah.
Dediğiniz gibi bilgisayrla bütünleşmiş durumda geçenlerde epey oluyo kızdım ya dedim kapat şunu biraz sohbet edelim dedim
çat diye kapattı hadi konuş bakalım ne konuşcaz ya ben sevmiyorum konuşmayı ne diyim eee nasılsın mı diyim sana dedi
öyle aptal gibi kaldım boş boş baktım yüzüne tamam canım dedim devam et sen boşver
Senin yasadiklarini ayni olmasada biraz degisik versiyonunu bende yasadim soyleki biz esimle cokm zor birbirimizze kavustuk 6 yil bekledik birbirimizi neyse esim beni okula gondermek icin kendisi okulu birakip calismak zorunda kaldi ve hic haketmedigi dusuk islerdi bunlar.Iskele temizlik fabrika vb.... Neyse daha sonra evlendik iki yil sonra esim bunalima girdi cunku okula gidip okumak istiyordu (cevresindeki herkezin bir kariyeri vardi)maddi durum desen keza oyle kotu degildi ama kit kanaat geciniyorduk esimin alisik oldugu standartlarin altiydi bu(allh kimseyi alisik oldugundan dusuk vaziyetlere sokmasin) neyse bizim aktivitemiz sadece evde film izlemekti sukur cinsel yonden bi sikintim yoktu ama bizim daha oncesinde cok aktiv bir yasam bicimimiz vardi gezerdik tozardik sohbet ederdik gelecegimiz hakkinda falan filan.... esim bunalima girdi cinsel hayatimiz disinda diger hersey degisti neyse simdi superizzzz...Sukurler olsun allahima sana diyecegim o ki benim yaptigimi anlatiyim esimi aldim karsima bir bir soyledim bunlar bunlar bunlar beni mutsuz ediyor resmen hayattan tat alamiyorum sen boyle oluca dedim ve sonrasinndada esim nekadar cabalamaya calissada zorakiydi yaptiklari ben farkediyordum cabaliyordu eskisi gibi olmaya ama esim cok planci biri oldugu icin iyi bir isi ve maasi olmadan rahata kavusmayacakti neyse bi is firsati yakaladi ve memur oldu hersey duzeldi ...Sukur,,,Senin esinin bunalim sebebi maddi cunku erkekler maddi acidan zayif olmayi kabullenemiyorlar benim sana tavsiyem bir is bul calis nasil duzeliyor bak hersey ne sorun yapiyorsunki diploman var egitimlisinde calis cok kilise bir laf soyliycem 'maddiyat olmadan ask karin doyurmuyor' Bir sene calissan herseyiniz duzelir maddi konudan sonra bak gor esin nasil duzelecek ama herzaman ona destek ol cunku belliki birbirinizi severek evlenmissiniz geleceginize yatirim yapmissiniz emek vermissiniz sizin yasadiginiz bizim yasadigimi sorunlari yasayan cok kisi var.Son olarak bu kardesin derki sabret bir is buuuuuulll esine destek ol gelismeleride buraya yaz cunku ben merak ettim ne olacak diye insallah bana gulen sans sanada gulerde hemen bi cozum bulursun seni coooooooook iyi anliyorum....
Sıkıntılarınızı çok güzel dile getirebilen bir insansınız gördüğüm kadarıyla. Şimdiye kadar bu konuşmayı eşinizle yapmış olmanız gerekirdi. Daha fazla geç kalmadan, daha fazla birbirinizden kopmadan, evliliğiniz çekilmez bir hale gelmeden alıp karşınıza konuşun.
resmen bılgısayar bagımlısı olmus onceden de boylemıydı?eger boyle degılse bılgısayar hayatına gırınce bole olduysa gercekten bılgısayarı yok edın bı sekılde gerekırse bozun su dokun ne bılım
Neden o kadar kalburustu ev alma ihtiyaci hissettiniz? Daha bir yıllık evliyken ne gerek var?
Merhaba ben çok yoruldum artık kendi kendime yetemiyorum lütfen iyi kötü fark etmez bir akıl verin bana
Ben 31 yaşımdayım 4 yıllık evli bir ev hanımıyım eşimle büyük bi aşkla evlendik ama ertık sadece ev arkadaşıyız
durum şu ki bizim epey bir borcumuz var yani geçim sıkıntısı almış başını gidiyor ve ben danışmanım ama hiç bi yerde iş bulamadım
eşimde gidip bir yerde sekreterlik filan yapmama müsade etmiyo çünkü daha önce çalıştığım iki yerde çok tatsız durumlar yaşadım ondada bir ön yargı oluştu şimdi çalışıcam dediğim zaman ben tedirgin oluyorum aklım hep sende kalıyo diyo izin vermiyo.
Bir ev aldık hay almaz olaydık borç içinde yüzüyoruz harika bir evimiz oldu hayal bile edemiyceğimiz bir ev aldık evlendikten 1 yıl sonra ama işte evdeki hesap çarşıya uymadı, geçinemiyoruz
son 3 yıldır ne bir tatilimiz oldu ne gezmemiz nede alışveriş filan zar zor ay sonu gelmiyo bile
Bu sıkıntılar sebebiyle galiba artık iyice koptuk sanki ben onun bekarlık hayatının hizmetçisi ev arkadaşı gibi bişey oldum
ne bir sohbet ne bir özel an
işten gelir yemek yer alır bilgisayarı başlar oyuna ben illa gezip tozalım demiyorum ama en azından evimizde bir kahve içip sohbet edebilelim yada hazırlıyım güzel bir sofra açalım şarabımızı romantik olmaksa illa şık yemeklere gerek yok diyorum ama yok işte eşim için sohbet etmek diye bir şey yok
eeee biz evde sohbet edemiyosak
eeee biz seninle maddi imkanlar yetmiyo diye dışarıda hiç bir şey yapamıyosak
eeee biz seninle aylarca birbirimize dokunmadan uyuyosak
eeee bütün bunların üzerine bide ben sıkıntıtan kendimi evde temizliğe vermişsem ve en acısıda ben senin için evin içinde koşturup dururken senin bilgisayardan erotik film izlediğini gördüysem
eeee ben çocuk hasretiyle yanarken sana bi şey diyemezssem
hep idare hep sıkıntı 3 yıldır ve kim bilir kaç yıl daha böyle geçicekken ben ne yapayım siz söyleyin
ben bu adamı karşıma alıp konuşayımmı
yada her şeyi yutup ya sabır bitsin şu borçlar sonra yaşarız hayatımızı diye bekliyim
nolur bir akıl verin siz olsanız benim yerimde ne yaparsınız.
Siz mutfaktayken kendi ergen odasinda gibi davranamaz...
O bir es ve karisina karsi sorumluluklari var, kendine gelmesi lazim, lutfen siz de son kez bir silkelenip kendinize gelin, konusun, cozun su konuyu...
Bundan sonra hala olmazsa zorlamamak mi lazim acaba?
Canım seni çok iyi anlıyorum. Benim nacizane fikrim al eşini karşına konuş. Durumu ve rahatsız olduğun konuları konuş bence. Sonra sen adım at erkekten bekleme. Mutlu olmak için önce mutlu etmelisin. Böyle bir durumda çalışman en güzeli onu ikna etmelisin çocuğunuz yoksa istediğiyerlerde çalışmalısın o bulsun mesela işi. Bu şekilde olmaz. Ona kölesi olmadığını eşin olduğunu hatırlatmalısın ve adımı sen atmalısın. Sana bir soru sen güzel sorüfra hazırladın da adam yemem mi dedi mesela? Tabi ki erkekleri asla savunmam. Bizde eşimle 5. Yılımızda çok sorun yaşadık. Şimdi mutlu ediyorum hergün tatlı yaparım değişik yemek yaparım birlikte tv izleriz o bana sarılmasa da ben sarılırım kocamm derim bakarım o da sarılır öper. Erkek böyle maalesef cnm sen vereceksin ki alasın durum bu. O istemese de ilişkiyi ben isterim arzulatırım ona. Adama vermezsen izlemesi normal çok özür dilerim.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
borcunuz ne zaman biticek
Ya siz bana aynamısınız bu nasıl güzel anlamaktır hayyy ne diyim ki vallahi yüreğinizden öperim
Ben zaten beş aydır hiç bir şey yaşamıyorum ve elbette bir şekilte kendini bu konuda tatmin ettiğini tahmin ediyodum açıkcası benim için sorun da değildi yani doğanın gerekliliğiyse bu bir dürtüyse ve karşı koyamıyosan tamam
ama bunu evde yokken yaparsın dimi
ben yan odadayken bunu yapabliyosan sonrada gelip beni öpüp iyi geceler sevdiğim diyosan işte orda bir sorun var
ben bu kadar mı yokum yani ben bu kadar mı önemsizim bu kadar mı çekinmiyoruz artık birbirimizden hiç mi korkmuyosun görürse ne derim diye
bu kadar mı kendine dönük yaşıyosun be adam
Biliyomusun belkide senin son cümlenden korktuğum için konuşmuyorum
belkide konuşunca hiç bir şey değişmiycek diye mi korkuyorum
Kıyamamm bak sende sıkıntılara düşmüşsün akşma giyin süslen ona değerli olduğunu düşündür sıkıntıların gelip gwçiceğini farkettir kur sofranı gel bu gece benim gecem de hiç ni konu açma özel anı sen yarat eşine yanında olduğunu göster sonra devam ederse bu tutumuu al karşına konş sıkınyı nedir evliliği evlilik yapar sen dişiliğini kullan dünya kdar malın olacağına kadın ol demişler sen adım at kocana heycanlandır sıcak tut ilşkini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok uzgunum ama bu riski almak zorundasin, belki daha da kopacak baglariniz belki de duzelecek...
Bu riski almadigin surece artik senin varligin yoklugun farketmiyor goruyorsun, gidip acip sanki mutfakta yemek yapan annesiymis gibi erotik film izliyor, cekinmesi bile yok...
Bence olumlu ya da olumsuz her fikre alistir kendini, herkes maddi sikinti cekiyor, yoruluyor, kim bunlarla ve cok daha fazlasiyla basa cikmiyor ki...
Hicbirine yasadiklariniz bahane degil, cozun bu isi, sizin o korkunuzun farkinda ve o yuzden bu kadar umursamaz...
Evlilik bu degil, halledin bunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?