- 26 Nisan 2014
- 2.660
- 1.160
- 168
- Konu Sahibi calimeroyum
-
evım yok huzur desen oda yok ask desen oda kalmamıs gordugum kadarıyla bendekı durum bu ve borclar ve o borcların verdıgı psıkolojık baskı sıkıntı cunku bende cıddı anlamda daraldım bunaldım artık , sureklı ısten geldıgınde kopek gıbı calıstıgını bana yettıremedıgını soyleyen bır es ,aslına bakarsan ekonomık ozgurluk bır bayan ıcın sart ama sartlar el vermedıkten sonrada zorlamanın anlamı yok sımdı sen calısıcam dıceksın o yok dıcek zıtlasmaya gıder bu konu ve daha buyuk sıkıntılar
bırseyler yapalım gıdıp bır kahve ıcelım dedıgınde para yok dusunun kahveye bıle paramız yokmus onemlı olan benım o kahveyı ıcmem degılkı ama gel gorkı anlayana bızım sonumuz hayır olsun dıyorum baska bırsey demıyorum cunku kapıyı bacayı kırıp carparak senı bosıcam dıye cıktı kı laftan sonra bende ustune soz soylemedım :26:
cınsellık sorunlar yuzunden zaten bıtıyor ama erkeklerde su varkı kadınım benı mutlu etsın o zaten mutlu olur hesabıyla yataga gırıyorlarBizde de tam tersi eşim istiyor cinsellik ama ben istemiyorum çünkü yaklaşım tarzı hoşuma gitmiyo ve kendine hiç özen göstermez yani çok temiz bir adamdır ama asla benim ona hediye aldığım şık çamaşırları var giymez rahat değil diyo
ya be adam bizim jartıyerler çok mu rahat ama giyoruz işte diyorum yok giymem diyo :)
yani açık konuşmak gerekirse cinselliğide çok istediğim gibi yaşayamıyoruz yani ben saatlerce tv karşısında oturuyorum o bilgisayar başımda iki kelime etmiyo benimle soru sorsam asla cevap vermez ben meyveydi kahveydi tüm gece sev seve hizmet ederim ama dönüp teeşekkür bile etmez çoğu zaman
eee şimdi kendisi benimle iki kelime etmeden yada ilgilenmeden saatlerce oyun oynuyo sonra yatağa girincede benim canım bişey istemiyo
yani ben bendenlerden önce ruhlarımız birbirine değsin istiyorum yapamıyorum öyle harala gürele elimde değil valla
süpriz konusuna gelince piiiii havai fişek bile attırdım geçen yıl doğum gününde yaptığım organisazyonların haddi hesabı yok
kurduğum sofralar burdan bizim köye yol olur inan
bide işte ben çok istiyorum anne olmak ama borçlar yüzünden oda olmayınca iyice canım sıkılıyo bu durumlara
ya ne bileyim işte yalan yok ya kıskanıyorum imreniyorum böyle kocasıyla sohbet edenleri birlikte hayal kurup eğlenenleri böyle çocuklarıyla gezenleri görünce çok imreniyorum ya
ama işte malasef be tüm bu düşünceler içinde boğulurken benim sevgili kocam ben evde yokmuşum sanki hiçmişim gibi ben yan odaya geçtiğim anda erotik film izliycek kadar bencilmiş
canm gerçekten zor ama sabretmek lazımBizde de tam tersi eşim istiyor cinsellik ama ben istemiyorum çünkü yaklaşım tarzı hoşuma gitmiyo ve kendine hiç özen göstermez yani çok temiz bir adamdır ama asla benim ona hediye aldığım şık çamaşırları var giymez rahat değil diyo
ya be adam bizim jartıyerler çok mu rahat ama giyoruz işte diyorum yok giymem diyo :)
yani açık konuşmak gerekirse cinselliğide çok istediğim gibi yaşayamıyoruz yani ben saatlerce tv karşısında oturuyorum o bilgisayar başımda iki kelime etmiyo benimle soru sorsam asla cevap vermez ben meyveydi kahveydi tüm gece sev seve hizmet ederim ama dönüp teeşekkür bile etmez çoğu zaman
eee şimdi kendisi benimle iki kelime etmeden yada ilgilenmeden saatlerce oyun oynuyo sonra yatağa girincede benim canım bişey istemiyo
yani ben bendenlerden önce ruhlarımız birbirine değsin istiyorum yapamıyorum öyle harala gürele elimde değil valla
süpriz konusuna gelince piiiii havai fişek bile attırdım geçen yıl doğum gününde yaptığım organisazyonların haddi hesabı yok
bide işte ben çok istiyorum anne olmak ama borçlar yüzünden oda olmayınca iyice canım sıkılıyo bu durumlara
ya ne bileyim işte yalan yok ya kıskanıyorum imreniyorum böyle kocasıyla sohbet edenleri birlikte hayal kurup eğlenenleri böyle çocuklarıyla gezenleri görünce çok imreniyorum ya
ama işte malasef be tüm bu düşünceler içinde boğulurken benim sevgili kocam ben evde yokmuşum sanki hiçmişim gibi ben yan odaya geçtiğim anda erotik film izliycek kadar bencilmiş
Bizde de tam tersi eşim istiyor cinsellik ama ben istemiyorum çünkü yaklaşım tarzı hoşuma gitmiyo ve kendine hiç özen göstermez yani çok temiz bir adamdır ama asla benim ona hediye aldığım şık çamaşırları var giymez rahat değil diyo
ben bu gunden sonra emın oldum kı bu evlılıgı bıtırmek ıstıyorum bugun bıraz kendım dısarı cıkmak ıstedım hava almaya ıhtıyacım vardı cunku bır suru laf ettı sorun cıkardı bende kızdım aldım cantamı cıktım 3 bucukta geldım eve baktım uyuyor gırdım yanına sarıldım benı ıttı ya adam senınkı psıkolojıde bızımkı ne ben taşmıyım benmde sabrım var bıraz kendım hava almak ıstemem anormalmı neymıs beranber cıkacakmısız ya tamam yıne cıkalım ama cıktıgımızda oraya bakma buraya bakma su sana nıye bakıyor yada alısverısımızı yapıyoruz hemen eve gıdıyoruz hıc dmez surda karımla yarım saat oturayım dıye ben ustelıyorum bu sefer ya gelır bes karıs surat yada der evımızde ıcerız cayımızı kahvemızı ve artık bende dıyorum be adam bendenmı utanıyorsun orda burda oturmaya he bırısı varsa soylede bıleyım kı benı benım hayatımda bırı olmasıyla sucluyor benım ıcınde bulundugum psıkolojıyı bır bılse kendını asarcanm çok üzüldüm senin için ah bu erkekler bizi üzen de sevindirende onlar öncelikle hakınızda hayırlısı eşin bi boşayacam dedi diye boşanmadınız hemen bu fikre alışma derim bekle bence zor bi dönem atlatıyo şimdi sabretme zamanı senin için bırak içini döksün ama bi süre karşılık verme sakinleşince güzel güzel konuşursun onunla onu kaybetmek istemediğini söylersin umarım zamanla herşey düzelir
ben bu gunden sonra emın oldum kı bu evlılıgı bıtırmek ıstıyorum bugun bıraz kendım dısarı cıkmak ıstedım hava almaya ıhtıyacım vardı cunku bır suru laf ettı sorun cıkardı bende kızdım aldım cantamı cıktım 3 bucukta geldım eve baktım uyuyor gırdım yanına sarıldım benı ıttı ya adam senınkı psıkolojıde bızımkı ne ben taşmıyım benmde sabrım var bıraz kendım hava almak ıstemem anormalmı neymıs beranber cıkacakmısız ya tamam yıne cıkalım ama cıktıgımızda oraya bakma buraya bakma su sana nıye bakıyor yada alısverısımızı yapıyoruz hemen eve gıdıyoruz hıc dmez surda karımla yarım saat oturayım dıye ben ustelıyorum bu sefer ya gelır bes karıs surat yada der evımızde ıcerız cayımızı kahvemızı ve artık bende dıyorum be adam bendenmı utanıyorsun orda burda oturmaya he bırısı varsa soylede bıleyım kı benı benım hayatımda bırı olmasıyla sucluyor benım ıcınde bulundugum psıkolojıyı bır bılse kendını asar
duzcede oturuyorz canım 2 yıl olacaknerde oturuyosun ne kadar evlisiniz
peki hastanelere versen cv ni orada birseyler kesin cikar senin icin is olarak.
Soruna gelince biz esimle gece yatakta yatar gelecegimiz hakkindaki planlarimizdan konusurduk neredeyse her hafta yapardik gun icindede acayip sohbet ederdik dedigim gibi bi 6 ay 1 sene gibi bi sikinti cektik esim o sure icersinde konusmamiz baya azaldi esimle nezman gelecegimizden konussak olumsuz negatif seyler soyluyup benide negatifligiyle boguyordu okadar cok gulusen biz neseli evimiz cenaze evi gibiydi:) Ben bi sene sabredebildim sonrasinda duzenli ise kavusunca normale dondu su an tipa tip eski hali(Esimin bir daha o kotu zamanlari yasayacagini sanmiyorum cunku esim isini cok kafaya takiyordu isi su an omurluk oldugu iicn sikinti kalmadi)
Bence ben olsaydim yani ilk deneyecegim sey su olurdu: sen anladigim kadariyla iyi bir bolumden mezunsun iyi islerde calismissin ama gecici bir sure ozel hastanelerde calisabilirsin sekreter olarak hem yeterince tecruben var hangi alanda istesen sana uygun bir fonksiyon vardir.Ilkonce eski hallerine geri don anladigim kadariyla cok ev temizlemenden cikarimda bulundugum kadariyla kendini oyalayacak bir seyler bulmussun ama sen calismaya alisik bir insansin kendini boyle yararsiz hissediyorsundur evde otur oturr kendi parasini kazanmaya yemeye alisik kisiler genelde ev hayatina gecince kendilerini temizlige verdigini soyluyorlar cok sahit oldum:) Yani git bir is bul bu sayedede evi satmassiniz 6 yil kaldigini soyluyorsun 6 yil normal sartlarda cok kisa bir sure goz acip kapayincaya kadar gecer ama suda varki sen bebek istioysun ve hatirladigim kadariyla 31 yasindasin oyle okumustum sanirim eger alti yil calisip evi borcunu odersen 6 yil daha anne olamassinki bence su an anne olmak icin tam sirasi
bu yuzden evi satar mutavazi bir ev alir gul gibi gecinir gidersiniz birde bebe yaparsin hahha calismanada gerek kalmaz esinin maasida iyimis gul gibi ogg misssYa disini sikip evi satmayip bir is bulacaksin yada daha normal butcenize uygun biryere tasinip cocukta yapabileceksin ama bunu ilkolarak esinle konus eminim kendiniz icin olan karari en iyi siz veririsiniz.
duzcede oturuyorz canım 2 yıl olacak
ben hergun bes karıs suratla yataktan kalkıp homurdaya mohurdaya masaya oturmak ıstemıyorum yatarken sırf hakaretlerını duymamak ıcın kulaklıklada uyumak ıstemıyorum bugun dıyorkı sureklı muzık dınlıyorsun ıcımden dıyorum acaba ben muzık mı dınlıyorum ? sırf senın hakaretlerını asagılamalarını duymamak ıcın kulagıma takıyorum 24 saat o kulaklıgı yoksa bendekıde beyın kafa yanı , bılmıyorum ya kadın ruhundanmı anlamıyo dıyorum ama yok ınsan evladı bıle yapmaz bunu resmen psıkolojık baskıya gırıyor bu , dısarı cıkmam nıye cıkmam oluruum ınsan ıcıne karısacakmısım ee cıkarım cok gezıyor olurum ee napıyım ben robotmuyum allah askına bendekıde can sımdı dıyorum bu sımdı boylesı ben bu evlılıgın 10 15 yılını dusunuyorum hem kendı uzuluyor hem benı uzuyor anı sekılde bende , ben neselı cıvıl cıvıl bırıydım su bır yıl ıcersınde mahvoldum resmen , oturup ıcımı doke doke aglayamıyorum bıle sureklı kımı dusunuyorsun bırısımı var hayatında eskı sevgılınmı geldı aklına yanı dedıgım gıbı bız olmayacak duaya el acıp amın demısızaynı evde öyle olmak zor sende kendince haklısın seni anlaya biliyorum benm eşimde bi ara öyleydi ama düzeldi biz 6 yıllık evliyiz
ben hergun bes karıs suratla yataktan kalkıp homurdaya mohurdaya masaya oturmak ıstemıyorum yatarken sırf hakaretlerını duymamak ıcın kulaklıklada uyumak ıstemıyorum bugun dıyorkı sureklı muzık dınlıyorsun ıcımden dıyorum acaba ben muzık mı dınlıyorum ? sırf senın hakaretlerını asagılamalarını duymamak ıcın kulagıma takıyorum 24 saat o kulaklıgı yoksa bendekıde beyın kafa yanı , bılmıyorum ya kadın ruhundanmı anlamıyo dıyorum ama yok ınsan evladı bıle yapmaz bunu resmen psıkolojık baskıya gırıyor bu , dısarı cıkmam nıye cıkmam oluruum ınsan ıcıne karısacakmısım ee cıkarım cok gezıyor olurum ee napıyım ben robotmuyum allah askına bendekıde can sımdı dıyorum bu sımdı boylesı ben bu evlılıgın 10 15 yılını dusunuyorum hem kendı uzuluyor hem benı uzuyor anı sekılde bende , ben neselı cıvıl cıvıl bırıydım su bır yıl ıcersınde mahvoldum resmen , oturup ıcımı doke doke aglayamıyorum bıle sureklı kımı dusunuyorsun bırısımı var hayatında eskı sevgılınmı geldı aklına yanı dedıgım gıbı bız olmayacak duaya el acıp amın demısız
Hiiii canım benim yüreğine sağlık emi beni düşünüp şu saatte bana vakit ayırdın ya ne diyim ya çok ama çok teşekkürler yemin ederim ilgin karşısında ezildim
kalkıp sana kahve filan bişey yapasım geldi napsam bilemedim :)
öncelikle o kadar sevindim ki eski düzeninize kavuşmanıza ne istiyosan daha iyisi çıksın hep karşınıza
ahhhh şu konuşama sorunu ya ben eşime hayalimi anlatıyorum diyorum ben yaşlanınca bodruma yerleşmek isterim şöyle bi hayatımız olsun ballandıra ballandıra anlatıyorum yok yahu adamdan tık yok bir cümlede sen kur dimi tek söylediği olur tabi hayatım
bakarız sevgilim
tamam fıstık yapılır
bu kadar kurduğu en cümle bu yani
her konuda böyle malesef
mesela boş bi dükkan görürüm ayyyy kocam be burası bizim olsa şöyle yaparız böyle yaparız bi saat anlatırım
olur der cevap olarak
valla bazen ağzının üstüne terlikle vurasım geliyo
bide bak bizim şöyle bi sorunumuzda var eşim çocuk gibidir küser mesela surat asar iki dakka sonra gelir sarılır öper beni sevmesi bile çocuk sever gibi
Bak bi şey anlatıyım da gül :) ben aklıma geldikçe gülerim
bir gece yine sofralar donattım şaraplar içildi sonra dedimki bekle gelicem içeri gidip giydim en afilli jartiyerimi ama nasıl bişey biliyomusub deri filan böyle yani epey seksi bi durum
üzerinede onun bi gömleğini giydim müzüiği filan ayarladım güya striptiz yapıcam
içeri girdim ama bendeki havayı gör kendimi dünyanın en seksi kadını gibi hissediyorum yani adriana lima gelse o an hadi ordan haspam diycem :)
veeeeeeeeeeeeeee ben içeri girdim müziği başlattım
eşimin tepkisi: ayyyyy ben seni yerim ne tatlı olmuşsun ne kadar şekersin nerden aldın bunları dedi
kalakadım öyle napcan sende mi alcan niye soruyon dedim çıktım odadan :)
bir diğer durumda aslında evet 31 yaşımdayım ve sanırım 6 yıl çok uzun bi süre ya beklemek için allah muhafaza bide yaş geçince daha riskli olurmuş bu işler
napsamki ben bilemedim bu evi satıp keyfimize bakalım bi kendine gel ömür geçiyo diyip silkelesem mi bu adamı
aynı evde öyle olmak zor sende kendince haklısın seni anlaya biliyorum benm eşimde bi ara öyleydi ama düzeldi biz 6 yıllık evliyiz
suan ben kayınvalıdemle konusmuyorum cıns ınsanlar babası ıyıdır hostur ama gıderım ıcerı gırmem demezkı kızım gel ıcerı yanı benımde zoruma gıdıyor ben aılemden sevgı gormedım dıslandım evım dıye gıttıgım kapıdada bısey gormedım bayram olur seyran olur bısey gormem gıder ellerını operım suratlar bes karıs zaten ıstemedıkleırnıde bılıyorum ee benım aılemde benı onemsemez arkamda durmazlar bunlarda bugun bosanıcaz desek ıyı bosanın derler yanı bız bırazda bu yuzden yıprandık arkamızda aıle yoktu ama bende ıstıyorumkı bırgun olsun bırılerı yanımda dursun sureklı bıselerı kendı halımde paylasmaktan yoruldum , dıyorum kı cekıp gıdeyım kımse bılmesın yerımı ama ıcımdekı o merhametım vıjdanım dur dıyor kendı psıkolojımı gectım yıne arkmadakıleır dusunuyorum ne yaparlar dıye esımı dusunuyorum , olmadı bıraz ayrı kalmak ıstıyorum bıraz kafamı dınleyeyım zaten koptuk , ben mutlu olmak ıstemıstımAhhhh be canım ya çok zor böylesi de haklısın sebep her ne olursa olsun insanların ara sıra gel git leri olur ama sen sürekli böyle bi baskıyla böyle hoyratça nasıl yaşarsınki peki eşinin ailesi bu durumları biliyormu yani ayrılma durumuznuzda onlar neder senin arkanda olurlar mı
yada oğullarının aklını başına getirebilirler mi
hahhah ay striptiz meselesi komik olmus ama sadece kendi esin oyle sanma bi yakin tanidigim guzel bir gecelik giymis yataga gitmis esini beklemis neyse esi gormus ve tepkisi suymus''Ne bu uzerindeki usuteceksin hava sok soguk'' demis kis aylarindalarmis hahahha ama benim esimde yapar bazen oyle:) Ben olsam evi satar keyfimize bakarim dedigin gibi yas nekadar buyukse anne olmak icin risk de buyuor allah korusun Oyuzden ya super bi evin icinde oturup sus pus 6 yil disinizi sikacaksiniz yadaaaa satip bebekte yapip mis gibi yolunuza bakacaksiniz esinle bunlari ciddi ciddi konus bu dud yemis bulbul gibi susma halleri ancak problemler cozulunce bitiyor bu arada esim Yengec burcu de de suraya bayiliyim:)
suan ben kayınvalıdemle konusmuyorum cıns ınsanlar babası ıyıdır hostur ama gıderım ıcerı gırmem demezkı kızım gel ıcerı yanı benımde zoruma gıdıyor ben aılemden sevgı gormedım dıslandım evım dıye gıttıgım kapıdada bısey gormedım bayram olur seyran olur bısey gormem gıder ellerını operım suratlar bes karıs zaten ıstemedıkleırnıde bılıyorum ee benım aılemde benı onemsemez arkamda durmazlar bunlarda bugun bosanıcaz desek ıyı bosanın derler yanı bız bırazda bu yuzden yıprandık arkamızda aıle yoktu ama bende ıstıyorumkı bırgun olsun bırılerı yanımda dursun sureklı bıselerı kendı halımde paylasmaktan yoruldum , dıyorum kı cekıp gıdeyım kımse bılmesın yerımı ama ıcımdekı o merhametım vıjdanım dur dıyor kendı psıkolojımı gectım yıne arkmadakıleır dusunuyorum ne yaparlar dıye esımı dusunuyorum , olmadı bıraz ayrı kalmak ıstıyorum bıraz kafamı dınleyeyım zaten koptuk , ben mutlu olmak ıstemıstımkımse mutsuz olmak ıcın hayatını bırıyle bırlestırmez ama bu evlılık bana cok zarar verdı
Oncelikle seni gönülden kutluyorum arkadaşim neden dersen o kadar sıkıntı icerisindesin yazdiklarindan onu anladim samimiyetini ve boşanma lafini ağzına almamissin çözüm bulmak için cabaliyorsun burda sudan sebeplerle bosanmayi hak goren o kadar insanlar oldu ki insallah en kisa zamanda hak ettigin ilgiyi alakayi görürsün
Benim fikrim şu ki eşini karsina alıp konuşmandir sabır guzel sey tamam ama sana maddi manevi zarari olaxak psikolojik çöküntü ye duseceksin hani bi evladin olsa o kadar da umursamaz vaktini onunla harcardin esinin ilgisizligine takilmazdin eger internete takilip seni ihmal ediyorsa bu büyük bir yanlış siz ev arkadaşı degilsiniz sadece evi değil herseyi paylasmaniz gerekir insallah sikintilarin biran once biter ve cok mutlu olursun sevgiler...
esımı tanıdıgım kadarıyla ıcırsey duzelmeyecek , tabıkı gıtmem dırenıyorum suan bıraz annemlere gıdıp kalıcam kafamı toparlamam lazımevet sakın çekip gitmek gibi bişey ypma aileni düşün en azından hem canm sen bitirmişsin zaten kafanda ilerde bişeylerin düzeleeğini düşünmüyosun düşünmek istemiyorsun
esımı tanıdıgım kadarıyla ıcırsey duzelmeyecek , tabıkı gıtmem dırenıyorum suan bıraz annemlere gıdıp kalıcam kafamı toparlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?