Nolurrrr bana akıl vericek birilerine çok ihtiyacım var. Ben tıkandım artık

Para şart değil onu rahatsız edecek parasız planlar yapabilirsin.
Onsuz gezmek, evden sık sık kaybolmak.
Ev işlerini aksatmak gibi.

Mükemmel olmayan bir koca için mükemmel eş olmak anlamsız bence.
Sahip olduklarının farkına varması için kaybetmesi gerek diyorum

Evlilik= sıkıntı bu yazdıklarım benim kazık yiye yiye, çeke çeke öğrendiklerim canım..

Sana da tavsiye ederim.
Ağzınızın tadı kaçmıyor mu?
Sadece onun tadı kaçmıyor bence sende tat tuz mu kalmış?

Ben tek başıma ağlamam ağlatırım rahatlarım ohhh

Ya işte canım ne kadar saçma dimi kafamızda hep o kusursuz kadını oynama sendromu
aman kan kusayım kızılcık şerbeti içtim diyim durumu
ama sonuç
yorulmuş
örselenmiş
kendinden vazgeçmiş bir çok kadın
sorsan hepimiz yuvasında kocasıyla çoluk çocuğuyla mutluyuz
ama bir görseler içimizi hoş belki yinede anlamazlar

ben geçenlerde epey oluyo eşime milli piyango al dedi amannn dedim boşver o bize çıkmaz
ne zaman bi yerden havadan bişey sahibi oldukki
bi kızdı bana ne kadar şükürsüzsün evimiz var herşeyimiz var daha ne istiyosun dedi :))
ya gülermisin ağlarmısın
birincisi hiç bir haltımız yok ev dışında ki kaldı ki olsa ile
hayat bumu yani maddi imkanları verdim tamam banane senin ruh halinden
banane senin yalnızlığından

erkeklerın genetıgı odun oldugu ıcın anlıyorum senı maddı sorunlar bu tur sıkıntılara sebep olabılıyor tabı sabır da onemlıdır. Ama sen kendıne bunu yapma ne bılıyım kendını salma kendın ıcın yap bakımını o pıjamalar senı mıskın bır kadın yapar evde kucuk kacamak yaparak ılgısını cekebılırsın ne bılıyım kabugunu kırarak baska seylerle ılgılenebılırsın arkadaslarınla bırseyler yapabılırsın tabı bıreysel bısey yapabılıyorsan umrunda olmasın evde yokmus gıbı davran cınsellıge gelınce ne kadr cok esınden ayrı yatarsan o kadr cok uzaklasırsın bırak dokunmasına ızın ver ve borcunuz bıtıne kadr fazla munakase etme esınle borc bıtsın hele ondn sonra duze cıkın ondn sonra karsına gec ısteklerını sun . Bahanesı olmaz zannedersem ozmn hayatında basarılar

Tabiki de knuş esinle,buraya yazdiklari ayni sekilde anlat duzgunce,senin mutsuzlugunu anlamio mu peki ewde hc,yani ne bilim bu durumdan moralinin bozuk oldgu belli snucta we bu da senin ister istemez yuzune yansir

maxi pro 5

Canım seni çok iyi anlıyorum ama işi inada bindirerek o evlilik ikiniz için de zehir olur...
Yorulmuşsun, çok zor insanın böyle bir durumda kendini itelemesi. bu yüzden önce kendine ev işleri dışında bir meşgale bulman lazım. o enerjini atacak birşeyler...
kendini deli divane ev işine verirsen de olmaz ki. haliyle o adamın rahatlığı sana batar...
her ne kadar borç içinde olsanız da kocan çok şükür evimiz var dediğinde ona da hak vermelisin... erkekler depresif ruh hallerini ağlayarak dışa vurmaz. şuan muhtemelen eşin kendini çok başarısız hissediyor.. hayalinizdeki hayatı sana yaşatamadığı için.. ama bunu seninle dertleşmesi mümkün değil, çünkü o erkek... tüm maddi sorunlara rağmen umutlu olmalı ve ona da umudunla ışık olmalısın. eşinin eve geldiğinde senin anlayışınla karşılaşacağını bilirse o da seninle daha çok ilgilenebilir. anlayışsızsın demiyorum, seni çoook iyi de anlıyorum, hiç kolay değil.. ama evlilikte her şey cinsellik de değil, kadının anlayışlı ve destekleyici tarafı erkeklere güç verir. erkekler çok açık sözlü de olamaz ama kadınlar bunu pekala yapabilir... mesela sen ona onunla evlendiğin için mutlu olduğunuzu anladığım kadarıyla hissettiremiyorsun artık, çünkü yorgunsun.. ev işleri içinde kaybolma, 3 yapıyorsan 2 yap, adam zaten senin titizlendiğin kadar fark etmez, kendine biraz zaman yarat, kitap okumak bile olsa kafanı dağıtacak birşeyler bul, akşam olduğunda da eşini güzellikle karşıla. düzelene kadar bıkmadan yapmalısın bunu... sabahları da aynı şekilde uğurla.. pijama giyeceksen de güzelini giy, pijamayla bile çekici olabilirsin... böylece eşin üzerinde baskı da hissetmez... bir de kendine yaklaştırmayarak nasıl bir çözüme ulaşabilirsin ki? zaten hayat gailesi, canınız burnunuzda, hıncınızı birbirinizden çıkarmayın. özellikle bize şans gülmez, ne çok borcumuz var, biter mi bu borçlar gibi konuşmaları eşinle değil varsa yakın dostlarınla yapmalı, eşine onunla o evde olduğun için şükrettiğini mutlu olduğunu hissettirmelisin. evin içinde geyşa gibi olman, adam depresyondaysa birşey ifade etmez.. ama ona şefkatle yaklaşman çok şeyi değiştirebilir. bunu yaparken karşınızda çaresiz bir adam varmış gibi de yaklaşma, koşulları atlatacağınızı bilen, kocasına güvenen, ona inanan bir kadın gibi yaklaşmayı dene.. yavaş yavaş bu ruh haline sen de girmeye çalış, çünkü koşullar kadar onlarla baş etme yöntemlerimiz de bizi yıpratır. Çoğu insanın hem evi yok hem de borç içinde yüzüyor, eşin şükürsüzsün derken bunu kastediyor, umudunu kaybetme, kaybetmediğini eşine de hissettir biraz çabayla ve manevi destek ile bir aşk evliliğinde her şeyi yoluna sokabilirsiniz. böyle durumlarda kadına biraz iş düşüyor, zor biliyorum ama diğer yolları denemişsin, kendi ruh sağlığın için de bu tavrı benimsemelisin bence... bir ay iki ay değil, bir ömür boyu ona destek olacağını ve ona güvendiğini hissedersen, o da kendini yetersiz hissetmez ve sana destek olmayı öğrenir...
İnşallah borçlarınız da biran önce hallolur... Allah kolaylık versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…