- Konu Sahibi calimeroyum
-
Daha ne varms yasinizda hakszlik etmeyin kendinize.37 bile cok genc eglenebilmk icin.Bak annemle babam 50 yasina geldiler ama babam hadi kalk dedigi zaman annemin piknik sepeti hazirdir.yol ustunde 2tavuk ekmek biraz salata icin yesillik ohh miss :))bazen vakit bulamiyrz hazrlnmaya evdeku dunden kaln yemkleri hazrlayip gdyrz.kısr borek makarna gotrdugumz bile oldu :)) bigun komsunzla gidersinz bigun kuzenler bigun amca dayi kardesler derken yazi gecirirsinz. Bazen babam hep soylenir sizi sokaktan topluyorum yada eve kira oduyoruz arada girelim komsular hirsz sanmasn diye :))
Merhaba ben çok yoruldum artık kendi kendime yetemiyorum lütfen iyi kötü fark etmez bir akıl verin bana
Ben 31 yaşımdayım 4 yıllık evli bir ev hanımıyım eşimle büyük bi aşkla evlendik ama ertık sadece ev arkadaşıyız
durum şu ki bizim epey bir borcumuz var yani geçim sıkıntısı almış başını gidiyor ve ben danışmanım ama hiç bi yerde iş bulamadım
eşimde gidip bir yerde sekreterlik filan yapmama müsade etmiyo çünkü daha önce çalıştığım iki yerde çok tatsız durumlar yaşadım ondada bir ön yargı oluştu şimdi çalışıcam dediğim zaman ben tedirgin oluyorum aklım hep sende kalıyo diyo izin vermiyo.
Bir ev aldık hay almaz olaydık borç içinde yüzüyoruz harika bir evimiz oldu hayal bile edemiyceğimiz bir ev aldık evlendikten 1 yıl sonra ama işte evdeki hesap çarşıya uymadı, geçinemiyoruz
son 3 yıldır ne bir tatilimiz oldu ne gezmemiz nede alışveriş filan zar zor ay sonu gelmiyo bile
Bu sıkıntılar sebebiyle galiba artık iyice koptuk sanki ben onun bekarlık hayatının hizmetçisi ev arkadaşı gibi bişey oldum
ne bir sohbet ne bir özel an
işten gelir yemek yer alır bilgisayarı başlar oyuna ben illa gezip tozalım demiyorum ama en azından evimizde bir kahve içip sohbet edebilelim yada hazırlıyım güzel bir sofra açalım şarabımızı romantik olmaksa illa şık yemeklere gerek yok diyorum ama yok işte eşim için sohbet etmek diye bir şey yok
eeee biz evde sohbet edemiyosak
eeee biz seninle maddi imkanlar yetmiyo diye dışarıda hiç bir şey yapamıyosak
eeee biz seninle aylarca birbirimize dokunmadan uyuyosak
eeee bütün bunların üzerine bide ben sıkıntıtan kendimi evde temizliğe vermişsem ve en acısıda ben senin için evin içinde koşturup dururken senin bilgisayardan erotik film izlediğini gördüysem
eeee ben çocuk hasretiyle yanarken sana bi şey diyemezssem
hep idare hep sıkıntı 3 yıldır ve kim bilir kaç yıl daha böyle geçicekken ben ne yapayım siz söyleyin
ben bu adamı karşıma alıp konuşayımmı
yada her şeyi yutup ya sabır bitsin şu borçlar sonra yaşarız hayatımızı diye bekliyim
nolur bir akıl verin siz olsanız benim yerimde ne yaparsınız.
:)) ahahaa çok iyi ya babanız ara sıra gidelim komşular hırsız sanmasın
Allah bozmasın ne güzel bi aileniz var
Ne güzel bi evlat yetiştirmişler
Annenize çok selam söyleyin nellerinden öperim ki sizin gibi bir kız yetiştirmiş
ya bişey diycem benimde yükselenim akrep :)
ama varya tespitler harika dediğin gibi eşim önce evi aldı ev borcu bitecek 6 yıl sonra sonrada araba ve çocuk diye dedim artık ben doğurana kadar çişimi tutamaz hale gelirim bu gidişle
çok haklısın bizim böyle olmamızın sebebi kesinlikle maddi ama işte
onuda nasıl aşıcazki durum belli yani ya ben evi satalım diyip sattırıcam yada tamma diyip 6 yıl daha bekliycem
gerçekten düşkündür bana ben ağlayınca yada bişeye üzülünce içi gidiyo biliyorum ama işte farkında değil aslında beni en çok kendisi üzüyo
ama tamam ya harç bitti yapı paydos
yarın misafir var ama ertesi gün mutlaka konuşuluyo yani artık erteleyip durmıycam bu işi
ne olursa olsun ya
İçimde tutup bana dert olucağına söyleyeyim ona dert olsun dimi
Canım merhaba,
Zaten herkes pek çok şey yazmıştır ama ben de yazayım dedim..
Seni çok iyi anlıyorum, durumunu vs.. Maddi sıkıntıların içinde insanın ne hale geldiğini çok iyi biliyorum.
Eşin eğer anlattığın gibiyse durum ciddi demektir. Bu şekilde devam ederse durumunuz, ilişkiniz geri döndürülemeyecek seviyede kötüye gidebilir. Henüz erken. Bir adım atmanız lazım geç olmadan.
Neler yapılabilir diye düşünürsek şunlar geldi ilk etapta aklıma:
İlk olarak eşinizin de içinin rahat edeceği bi iş bulun. Mutlaka bulunur, olmadığına inanmıyorum. Danışmanlık demişsiniz, ne danışmanlığı okudunuz tam olarak?
Eşinizin de takılmayacağı bi iş mutlaka bulunur. En azından eve biraz daha para girer çok olmasa da fark ettirir.
İkinci olarak sanırım güzel bi ev almışsınız ama sonradan ödemede sıkıntı çıkmış. Yıpranıyorsunuz, ilişkiniz ne hale gelmiş.
Bu durumda artık farkındasınızdır, siz mutlu olmadıktan sonra ev güzel olmuş ne yazar.. Di mi?
Bence yapılacak tek şey şu an artık o evden vazgeçmek.
Örneğin, diyelim ki atıyorum siz 500.000 liraya bi ev aldınız. Evi biraz da pay koyarak 550.000 den satışa çıkartın. Ev satıldığında aldığınız paranın yarısı kadarıyla hatta daha azıyla daha küçük bi ev alın. Kalanını borca yatırın. Zaten henüz iki kişisiniz borç bitene kadar bebek de yapmayın zaten. 1+1bi eve geçin. Borcunuzun büyük kısmı kapanır, size de el birliğiyle bi iş buluruz, kalanını da daha rahat ödersiniz. En azından bitmese de azalır stresiniz hiç olmazsa.
Eşinizi alın konuşun diyenler de kendilerince haklılar burada. Ama erkekler daha çabuk etkilenip bunalıma girerler, daha hızlı duyguları değişir vs.. Adam belli ki ciddi sıkıntıda ve içten içe bütün bu sıkıntıların sebebi olarak sizi ve evliliğini suçluyor bilinçaltından. Siz olmasaydınız evlilik olmasaydı bunlar da olmazdı. Evlendiğine pişman olmak, vs vs.
İçinde bulunduğunuz maddi sıkıntıları çözmeden adamla konuşmanız bi işe yaramaz, aksine bi de üstüne gitmiş olursunuz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben artik yatmaya gidiyorum calimeroyum bu olayi çöz bak kiziyorum al karsina gulerek soyleyerek konuş tatliya baglayin bizde sevinelim hadi bakalim azicikda esinle ilgilen git iki guzel söz soyle cilve yap öp ne isin var burda senin bakim hadi hadi bakalim yarin iyi haberlerini bekkiyiruz bak:))) haydin iyi geceler byyy
canım çok sağol bu farklı bakış açısı için inan bu açıdan hiç bakmadım olaylara ki çokta haklı olabilirsin
ben sosyoloji okudum
bir çok seminer ve eğitimde aldım
ama iş sektörüm gümrükten yana seçtim yani büyük köklü müşavirlik firmalarında yönetici asistanlığı yaptım ve benim mesleğim çok seyahat ve çok esnek çalışma saatleri gerektiriyo işte daha öncede bahsetmiştim eşimin karşı çıkmasına gözüm tutmadı demesine rağmen iki kere rest çeip işe girdim adam ikisizndede katil oluyodu çok çirkin şeyler yaşadım
dershanelere başvurucaktım ama kendi alanımda hiç tecrüben olmadığı için rehber öğretmen olarak almıyolar mezun olduğum işi yapmadım hiç çünkü
zaten artık onalrda kapanıyo
sekreterlik filan gibi saati belli hafif bi iş yapıyım diyorum ama eşim karşı çıkıyo çalışınca başımız belaya giricek diyo iki kere böyle şeyler yaşayınca ön yarggı oluştu adamda anlatamıyorum bide ikisinde de rızası olmadan rest çekip gittim işe sonuç kötü oldu bir daha aynı şeyi yapmaya yüzüm yok açıkcası
ev hususunda eşim bu evi arkadaşından aldı istanbulda işte lüks bi rezidans diye ucuz diye zıpladı eşim ama işte aidat o kadar yüksekki bide ev 1+1 sadece tek özelliği güvenliği var işte rezidans filan yoksa yani ev küçücük
eee şimdi biz burayı satsak açıkcası çok fazla kar filan edemeyiz çünkü burda oturanlar hep zengin kimse istemiyo 1+1 zaten koca blokta sadece iki tane var 1+1
birinde biz oturuyoruz diğeri güvenliğe ait
yani satıp ta tekrar ucuza filan bir ev alınmaz bu parayla
ama satıp kiraya çıksak ev borcunu kapatıp üstüne birde araba alınabilir yani
kiraya çıksak çok rahat geçiniriz aslında eşimin geliri fena değil
rahat rahat bebekte yaparız
ama işte eşim evi satalım dersem çok üzülür çok seviyo o burayı
ev aldığı için çok mutlu
Bilemiyorum yani ne yapmalıyım çıkamıyorum işin içinden bir yandan dediğin doğru konuşursam ipler iyice kopar mı iyice uzaklaşırmıyız yada daha kötüsü birbirimiz daha fazla üzermiyiz konuşarak
ama işte konuşmasam sabır desem önümde 6 yıl var taş olsa çatlar yada 6 yıl sonra borçlar bitse bizden geriye ne kalır
bilemiyorum bir türlü toparlayamadım şu kafamı eşimle konuşup hayallerimi anlatıp bebek istediğimi söyleyip diğer sorunları hiç açmadan sadece evi satmayı ve kiraya çıkmayı mı önersem
yoksa her şeyi anlatıp durum bu buyur sen çöz mü desem
sizce ne yapmalıyım ben
Arkadaşlar şimdi haberim oldu somada maden ocağı göçmüş yüzlerce can kalmış orda toprak altında allah aşkına nolur dua edin allahım yardım etsin
nolur el açın dua edin nolur
Merhaba ben çok yoruldum artık kendi kendime yetemiyorum lütfen iyi kötü fark etmez bir akıl verin bana
Ben 31 yaşımdayım 4 yıllık evli bir ev hanımıyım eşimle büyük bi aşkla evlendik ama ertık sadece ev arkadaşıyız
durum şu ki bizim epey bir borcumuz var yani geçim sıkıntısı almış başını gidiyor ve ben danışmanım ama hiç bi yerde iş bulamadım
eşimde gidip bir yerde sekreterlik filan yapmama müsade etmiyo çünkü daha önce çalıştığım iki yerde çok tatsız durumlar yaşadım ondada bir ön yargı oluştu şimdi çalışıcam dediğim zaman ben tedirgin oluyorum aklım hep sende kalıyo diyo izin vermiyo.
Bir ev aldık hay almaz olaydık borç içinde yüzüyoruz harika bir evimiz oldu hayal bile edemiyceğimiz bir ev aldık evlendikten 1 yıl sonra ama işte evdeki hesap çarşıya uymadı, geçinemiyoruz
son 3 yıldır ne bir tatilimiz oldu ne gezmemiz nede alışveriş filan zar zor ay sonu gelmiyo bile
Bu sıkıntılar sebebiyle galiba artık iyice koptuk sanki ben onun bekarlık hayatının hizmetçisi ev arkadaşı gibi bişey oldum
ne bir sohbet ne bir özel an
işten gelir yemek yer alır bilgisayarı başlar oyuna ben illa gezip tozalım demiyorum ama en azından evimizde bir kahve içip sohbet edebilelim yada hazırlıyım güzel bir sofra açalım şarabımızı romantik olmaksa illa şık yemeklere gerek yok diyorum ama yok işte eşim için sohbet etmek diye bir şey yok
eeee biz evde sohbet edemiyosak
eeee biz seninle maddi imkanlar yetmiyo diye dışarıda hiç bir şey yapamıyosak
eeee biz seninle aylarca birbirimize dokunmadan uyuyosak
eeee bütün bunların üzerine bide ben sıkıntıtan kendimi evde temizliğe vermişsem ve en acısıda ben senin için evin içinde koşturup dururken senin bilgisayardan erotik film izlediğini gördüysem
eeee ben çocuk hasretiyle yanarken sana bi şey diyemezssem
hep idare hep sıkıntı 3 yıldır ve kim bilir kaç yıl daha böyle geçicekken ben ne yapayım siz söyleyin
ben bu adamı karşıma alıp konuşayımmı
yada her şeyi yutup ya sabır bitsin şu borçlar sonra yaşarız hayatımızı diye bekliyim
nolur bir akıl verin siz olsanız benim yerimde ne yaparsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?