- 22 Ekim 2015
- 106
- 33
- 13
- 37
- Konu Sahibi Cikolata35
-
Bir kez neyse de bütün gün ağır gelebilir henüz 4 aylık. Mamayı değğiştirin. Biberonla değil de kaşıkla yedirinBiliyorum bura yeri değil ama kimse cewao wermiyor.4 aylık bebegim var anne sütü içmiyor hazır mamada yemiyor.bütün gün pirinç muhallebisi versem kaşıkla olur mu doktoruma ulaşamıyorum.dokunur mu.biberon ağzına bile sokmuyo yeni başladı boyle yapmaya önceden içiyordu
Aa doğru bazı bebekler mamanım tadını beğenmiyor. Bizimki milupa nın gece muhallebisini yiyordu geçenlerde yemedi gittik hipp in aldık şimdi yiyor. Tadını sevmemiş olabilir. Hangi formül mamayı kullanıyordunBir kez neyse de bütün gün ağır gelebilir henüz 4 aylık. Mamayı değğiştirin. Biberonla değil de kaşıkla yedirin
Ben aptamil hip denedim sevmedi, bebelac denedim onu yedi. Biraz daha sekerli olduğu icin bebelacı yiyorlar.Aa doğru bazı bebekler mamanım tadını beğenmiyor. Bizimki milupa nın gece muhallebisini yiyordu geçenlerde yemedi gittik hipp in aldık şimdi yiyor. Tadını sevmemiş olabilir. Hangi formül mamayı kullanıyordun
Biliyorum bura yeri değil ama kimse cewao wermiyor.4 aylık bebegim var anne sütü içmiyor hazır mamada yemiyor.bütün gün pirinç muhallebisi versem kaşıkla olur mu doktoruma ulaşamıyorum.dokunur mu.biberon ağzına bile sokmuyo yeni başladı boyle yapmaya önceden içiyordu
canım farklı biberonlar denedin mi? avent'in biberonlarının anne memesine benzer bi yapısı var bir de onu al derim..Ne deneyeceğini bende şaşırdım 1 haftadır
Biliyorum bura yeri değil ama kimse cewao wermiyor.4 aylık bebegim var anne sütü içmiyor hazır mamada yemiyor.bütün gün pirinç muhallebisi versem kaşıkla olur mu doktoruma ulaşamıyorum.dokunur mu.biberon ağzına bile sokmuyo yeni başladı boyle yapmaya önceden içiyordu
Dah
Daha vermedim sordum şuan ac ac uyudu.sinirlenince kaşıkla bile yemiyor uyanınca öyle denicem
Ayni dediklerin oğlumda war kesin dış cıkartıcak eskiden bayağı ıstahlıydı.ne zormus inşallah hemen cikarbenim oğlumda 4 aylıkken memeyi reddetti biberonda almıyordu süt de içmiyordu meğer diş çıkarıyormuş
mutlaka senin bebeğinin de vardır bir nedeni
sabret pes etme sen memeyi vermeye özen göster
inşallah canım sen sabret sadece ve emzirmeye çalışAyni dediklerin oğlumda war kesin dış cıkartıcak eskiden bayağı ıstahlıydı.ne zormus inşallah hemen cikar
Canim bebegin cok kücük daha doktora git muhakkak belki rahatsizlanmistirBiliyorum bura yeri değil ama kimse cewao wermiyor.4 aylık bebegim var anne sütü içmiyor hazır mamada yemiyor.bütün gün pirinç muhallebisi versem kaşıkla olur mu doktoruma ulaşamıyorum.dokunur mu.biberon ağzına bile sokmuyo yeni başladı boyle yapmaya önceden içiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?