Noluurr yardim ediinnn bezdim

Princ unu asla saglikli degil. Formul mama dene bir kac marka dene bironden birk olmali

Pirinc muhallebisi tüm gün verirsen dokunur. Onun yerine kaşık mama al hemen. 7 tahilli, meyveli, sutlu her cesidi var. O da olmazsa uyurken emzirirsen veya biberin verirsen emer. Bizimkide biberon almaz hic. Uyumasini bekleriz bazen

Hayır vermeyin hic bir canlı beslenme kaynagı varken kendini aç bırakmaz merak etmeyin acıkınca emecektir ama yavrunuzun bence suan farklı bir sorunu var hasta olabilir atesi var mı agzında yara varmı kabız mı bu tip bi problemi var olabilir suan önce problemi bulmalısınız

Muhallebi ek gıda için çok erken 6. Aydan önce önerilmiyor. Kaldı ki 6. Ayda da doyumluk verilmiyor ek gıda, beslenmenin %25 ini oluşturacak yani muhallebili doyurma bebeğini. Belki bir dönendir sıkma canını, farklı pozisyonlarda emzirmeyi dene belki emer. Mesela ayakta kucağında gezdirerek ya da yatakta yanına uzanarak yüzüyle oynayarak falan emzirmeyi denesen

Benim yeğenim de ağzına biberon sokmuyordu asla, ablam özel bir biberon almıştı, farklıydı ucu.. Onu kabul etti.

bu durum geçici, farklı mamaları deneyin, diş çıkarma ön sıkıntıları, çok problembişi değil

ne yaparsin bilmem ama hazir urunlerden uzak dur derim.. icinde ne halt var belli degil..

bebeğin kabız olur çok sorun yaşarsın sulandırılmış keçi sütü öneririm mama ne kullanıyorsunuz

Suan ne durumdasın Dr goturdnmu benim bebeğimde boyle yapmıştı ki biara ben yarım fitil verdm düzeldi emmeye başladı birazcikda idrarda enfeksiyon vardı antibiyotik kullandık 3gun bisey kalmamıştı

Olmaz bir şekilde diretmen lazım anne sütü şart ilk 6 ay bunun çaresi yok ek gıda için çoook erken bence..
Olmayınca ne yapsın. Anne sütü şart bunu herkes biliyor. Çocuk almiyormus ne yapsın. Siz olsanız aç mı birakirdiniz ki durum onu gösteriyor zaten.

Doktora gittim aptamil kullan dedi ama ondada yemedi bebelac içiyordu.birazdan başka doktora göstereceğim 2 45te randevum yazarım inşallah çare bulunur

Olmayınca ne yapsın. Anne sütü şart bunu herkes biliyor. Çocuk almiyormus ne yapsın. Siz olsanız aç mı birakirdiniz ki durum onu gösteriyor zaten.
Anne sütüm üzüntü ve stresten kesildi kızlar 1damla gelmiyo

ben de anne sütü taraftarıyım ama çocuk almıyorsa ne yapabilirsin??

ewt sağıp biberon veya kaşıkla vermeye çalışırsın.
bu da mı olmuyor mamaları tek tek denersin. içtiğini bulana kadar o da mı olmadı pirinç unu vericeksin mecbur..
ve yavaş yavaş pürelere başlayacaksın.
aç kalıp bıngıldağının çöküp hastanelere düşmesindense ne yiyorsa onu vereceksin.. başka çare yok maalesef..
sağlıklı uzun ömürler diliyorum miniğe..

Hazmedemez mahvolur cocuk, ayrica besin degeri 4 aylik bir bebek icin cok dusuk. Siz meme ya da biberonda diretin, olmadi doktora goturun, beslenmeyi reddediyorsa illa ki vardir bir sebebi.

Teskr ederim idrar yolu enfeksiyonunuz mamayla alakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…