- 27 Nisan 2009
- 2.688
- En iyi cevaplar
- 2
- 4.015
- 683
- Konu Sahibi Cikolata35
-
Muhallebi ek gıda için çok erken 6. Aydan önce önerilmiyor. Kaldı ki 6. Ayda da doyumluk verilmiyor ek gıda, beslenmenin %25 ini oluşturacak yani muhallebili doyurma bebeğini. Belki bir dönendir sıkma canını, farklı pozisyonlarda emzirmeyi dene belki emer. Mesela ayakta kucağında gezdirerek ya da yatakta yanına uzanarak yüzüyle oynayarak falan emzirmeyi denesenBiliyorum bura yeri değil ama kimse cewao wermiyor.4 aylık bebegim var anne sütü içmiyor hazır mamada yemiyor.bütün gün pirinç muhallebisi versem kaşıkla olur mu doktoruma ulaşamıyorum.dokunur mu.biberon ağzına bile sokmuyo yeni başladı boyle yapmaya önceden içiyordu
Ne güzel destek oldun kadına.. .Olmaz bir şekilde diretmen lazım anne sütü şart ilk 6 ay bunun çaresi yok ek gıda için çoook erken bence..
bu durum geçici, farklı mamaları deneyin, diş çıkarma ön sıkıntıları, çok problembişi değilBiliyorum bura yeri değil ama kimse cewao wermiyor.4 aylık bebegim var anne sütü içmiyor hazır mamada yemiyor.bütün gün pirinç muhallebisi versem kaşıkla olur mu doktoruma ulaşamıyorum.dokunur mu.biberon ağzına bile sokmuyo yeni başladı boyle yapmaya önceden içiyordu
Olmayınca ne yapsın. Anne sütü şart bunu herkes biliyor. Çocuk almiyormus ne yapsın. Siz olsanız aç mı birakirdiniz ki durum onu gösteriyor zaten.Olmaz bir şekilde diretmen lazım anne sütü şart ilk 6 ay bunun çaresi yok ek gıda için çoook erken bence..
Anne sütüm üzüntü ve stresten kesildi kızlar 1damla gelmiyoOlmayınca ne yapsın. Anne sütü şart bunu herkes biliyor. Çocuk almiyormus ne yapsın. Siz olsanız aç mı birakirdiniz ki durum onu gösteriyor zaten.
Teskr ederim idrar yolu enfeksiyonunuz mamayla alakası yokben de anne sütü taraftarıyım ama çocuk almıyorsa ne yapabilirsin??
ewt sağıp biberon veya kaşıkla vermeye çalışırsın.
bu da mı olmuyor mamaları tek tek denersin. içtiğini bulana kadar o da mı olmadı pirinç unu vericeksin mecbur..
ve yavaş yavaş pürelere başlayacaksın.
aç kalıp bıngıldağının çöküp hastanelere düşmesindense ne yiyorsa onu vereceksin.. başka çare yok maalesef..
sağlıklı uzun ömürler diliyorum miniğe..
anladım çabuk geçiyor enfeksiyon.. benim oğlumda da vardı geçmiş olsun..Teskr ederim idrar yolu enfeksiyonunuz mamayla alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?