Nora 2 yılda 30 kilo aldı ve veriyor ..

NorA_

70❤ 60❤ 50❤
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
3.392
13
108
Ankara
Selam kızlar adım Buse ...

Aslında pek mutlu ve umutlu değilim yine de çok yavaş da olsa ilerliyorum..

1 beden düşmek bile beni mutlu ediyor ..

Şu ana kadar verdiğim kilo çizelgemde yazmakta, bir başlık açmak istedim çünkü bu yolda gerçekten çok mutsuz olduğum ve yazmaya ihtiyacım olduğu anlar oluyor :26:

Bazen kendinizi dünyanın en çirkini, yada en şişmanı, yada en mutsuzu gibi hissedebiliyorsunuz ve o zaman başlıyor obezlik..

Bunu kırmak için başlık açtım aslında , konuşabileyim diye, çünkü biliyorum ki ben yeniden eski kilolarıma dönebilirim..

Not: 70-79 topiğindeyim aynı zamanda ve albümümde resimlerim mevcut ...

Her kadın mutlu olmayı hakeder

Bugün herhalde bu süreçte en mutsuz olduğum günlerden bir tanesi..

Haftasonu pohaçalar börekler hava uçuştu... ve bunlar mutsuz ediyor, ben yaptım siz yapmayın...

merhaba cnm.bende dün başladım hayırlısıyla.kendime şimdilik 1 aylık abur cubur yasağı koydum:)1 ay sonra 1 tane dondurma yiyip ödüllendircem kendimi.hadi bakalım kolay gelsin:)

merhaba cnm.bende dün başladım hayırlısıyla.kendime şimdilik 1 aylık abur cubur yasağı koydum:)1 ay sonra 1 tane dondurma yiyip ödüllendircem kendimi.hadi bakalım kolay gelsin:)

Bende öyle yapıyordum tatlım, mayısta doğum günüm var 29unda o zaman ki pastama kadar abur cubur yemek istmiyorum..bir kere yedin mi devamı geliyor

Hakikaten psikolojiyi çok kötü etkiliyorlar bu süreçte..

Sen kaç kilosun canım :26:

Sabah:

1 haşlanmış yumurta
2
kk peynir
5 siyah zeytin
5 yaptak tere

Ara:

1 avuç beyaz leblebi
Form çayı

Öğlen:

Akdeniz Salata
3 yk yoğurt ( pul biberli)

Ara:

1 yeşil çay
1 avuç leblebi

Akşam:

1 kase tarhana
4 yk tavuk sote

Toplamda 1,5 litre su, 100 mekik, 1,5 saat yürüyüş

Canım aramıza hoşgeldin, günlüğün hayırlı olsun öncelikle. Bu konuyla ilgili bir günlük tutmanın, aynı dertten muzdarip insanların desteğini görmenin nekadar rahatlatıcı olduğunu tahmin edemezdim. Sen zaten 70-79 topiğinde bu motivasyonun güzelliğini görmüşsün, umarım burasıda senin için güzel bir etki bırakır. Başarılar diliyorum.:13:

Canım evet sağolsun kızlar çok yardımcı oluyorlar benim motivasyonumu bozan sadece 1 şey kaldı o da bi türlü kontol edemediğim yeme atakları

İlk başlarda hiç yapmıyordum şimdi 2 haftada +lardayım ...

Sende yeni başlamışsın sanırım diyetine :26:

hoşgeldin hayırlısı olsun :)

günlük açman iyi olmuş. insan yazdıkça rahatlıyor.

düzenli girersen burdan arkadaşlar da edinirsin.

kolay gelsin :)

hoşgeldin hayırlısı olsun :)

günlük açman iyi olmuş. insan yazdıkça rahatlıyor.

düzenli girersen burdan arkadaşlar da edinirsin.

kolay gelsin :)

Çok sağol canım artık kilolarım yüzünden evden bile çıkmayacak hale geldim , çok ciddi bi sorun oldu ..

2 yılda nasıl ne zaman aldım bu kiloları hatırlamıyorum inan :26:,

Umarım herşey güzel olur ve burada bizden sonra da bu yola çıkanlara yardım etmeye devam ederiz

ben de 89la başlamıştım, çizelgende gördüm şimdi :)

boyun kaç peki canım?

ben 1.69 um canım fotoğraflar var albümümde

Bu arada ne kadar sürede verdin sen helal olsun

7 ay oldu canım. ama 1.5 ay kadar ara verdim ben 22 kilo verdikten sonra.
son 2-3 haftadır falan tekrar başladım, devam ediyorum bakalım. 25 kilo oldu toplamda verdiğim.
ben de boy yok. 1.60ım ben

7 ay oldu canım. ama 1.5 ay kadar ara verdim ben 22 kilo verdikten sonra.
son 2-3 haftadır falan tekrar başladım, devam ediyorum bakalım. 25 kilo oldu toplamda verdiğim.
ben de boy yok. 1.60ım ben

Canım çok merak ettiğim bişi var sende hergün litrelerce su içtin mi :26:

Canım çok merak ettiğim bişi var sende hergün litrelerce su içtin mi :26:

her gün öyle deli gibi su içmedim canım. ama suyu az içen bi insan da değilimdir. günde 1.5 lt suyu mutlaka içtim bu dönemde.

ama diyette olduğum için 2 litreye çıkarmaya çalışıyodum.

hatta bi ara şişkinlik yaptı gibi geldi, 2 lt bile içmediğim zamanlar oldu.

selam bende rejım yapanlardanım ama sıze bakrak kılomu soyler ısem benı taslıcagınız kesındır.57 KILOYUM VE HEDEF ESKI KILOMA GERI DONMEK 49 KILOYA EN FAZLA 50 YE kımıne gore kılom gayet ıyı cok guzle olmusun dıyorlar ama benım basen problemım var o yuzden bırazda gobus dogumdan sonra aslında bısye yokdu ama son 5 ayda 38 bedenden 44 bedene cıkdım ve sonra yenıden 38 bedene ındım dıorum cunku gırodum kıyafetlerıme ama basen bolgem cok sırıtıordu bende dıyet de denmez ya benımkınede sabah cok gzuel kahvaltımı yapıorum oglen arada sebze tuketmeye yada corba ıcmeye ozen gosterıorum aksam 6 dan sonra yememeye ozen gosterıorum eger acıkdıysam yogurt yıyorum ( ev yapımı) bol su ıcmeye ozne gortermeye calsıorum yarım lt sulardan alıorum 4 kere doldurup ıcorum buda bana ıkı lt edıor ınsallah azcık verırım
Bu arada kızlar platesı tavsıye edrım sıze ben bu 44 beden oldum donemde yanı 60 kılo oldum zaman plates yapımaya basladım evde ve 55 dusmsudum sonra bırkaınca 57 cıkdım gerı yenıden yarından ıtıbaren baslıorum platese yapın hem orantılı zayıflıor ınsna hemde sıkılasıor vucut

Son düzenleme:

yaa beni bu su işi çok kastı :26:

O yüzden sabah 0,5lik şişe ve akşam , öğlen 0,5lik şişe bitiriyorum, yani toplamda 1,5 litre su..

Bende hiç su içmeyen bi insanım...

Şimdi günde 2 pkaet sigara içip hiç su içmeyen kız, 2-3 sigara içip 1,5 litre su tüketiyor

Sağol cevabın için canım, başka tavsiyelerin var mı şu dobiçe

Bence bi kadın kendisinden memnun olana kadar kiloludur, evet kilon gayet iyi ama sen mutsuzsan istediğin bedene girmiyorsan olmuyor işte

Gayet iyi gidiyorsun ama basen bölgesi için spor şart tatlım, benimde mesela kalçada bacaklarda basenlerde hiçbirşey bulamazsın..
Ama göbek, bel, kollay, boyun , yanaklar fln şiş , bende mekik çekiyorum, kol da çalıştırmam lazım :26::26:

44 beden den tekrar 38 e ne kadar sürede indin canım :26:

Bence büyük başarı

kuzu ben sezeryan ıle dogum yaptım ve 49 kılo ıle hamıle kalıp 60 ıle dogum yaptım cok oburumdur gece 4 lerde kalkr hamur ısı yapr yerımkı bu yuzdne bana kıms eyatıya gelmez kılo alıcaz dıye 1 ayda 49 a gerı dondum dogumdna sonra gayet ıyıdım su son 5 ayda bırden kılo aldım 49 ılen bı bakdım pantalonalrımın ıcınıe gıremıorum gobus fıskırıor yaglr fıskıor amanın deıdm ne oldum ben halbuısı dıyette yapmadım o donem yememe devam etımkı gunde 1 ekmek yemeye baslaıdm ekmeye cok dadanmsıdım alsıverıse cıkdım bı elımde 44 bı elımde 40 beden pantalon bakdım 44 e cıkmısım yuh deıdm ıcımden uzulerek aldım cıkdım pantalonu sonra esım ebru sallının platesını ındırdı evde her sabah plates yapıordum sonra bı bakdım 55 olmusum ama tabı platesı bırakınca 57 ye gerı cıkdım sımdık hedef eskı kilo en fazla 50 olsam yeter bana sana tavsıyem plates yap mesela gece yatmadan yapınca vucut rahatlıor uyumadan once mutlaka yogurt ye yogurt yagları erıtıyormus bıyerde okumsudum mutlaka yemekden sonra bı kase yogurt yatarken bı kase yogurt ey yogurt deıdm nelere kadırsın sekersız cay ıcmeye baslaıdm 4 tatlı kasıgı seker atıp ıcerdım cay sımdık 1 kup sekreı atıorum kocaman su bardagına tuzu kesdım zaten etı sevmıorum sebzeyı daha cok sevıroum acıkdımmı bakıorum 6 dan sonra hemen elıme salatalık alıorum yada eksı elma abur cuburu kesdım dondurmayı kesmedım ama mutlaka ıkı gunde bı dondurma yıyıroum ınsnaın cnaı ıstıro tatlıdan zak durorum bol ayran ııorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…