merhaba cnm.bende dün başladım hayırlısıyla.kendime şimdilik 1 aylık abur cubur yasağı koydum:)1 ay sonra 1 tane dondurma yiyip ödüllendircem kendimi.hadi bakalım kolay gelsin:)
Canım aramıza hoşgeldin, günlüğün hayırlı olsun öncelikle. Bu konuyla ilgili bir günlük tutmanın, aynı dertten muzdarip insanların desteğini görmenin nekadar rahatlatıcı olduğunu tahmin edemezdim. Sen zaten 70-79 topiğinde bu motivasyonun güzelliğini görmüşsün, umarım burasıda senin için güzel bir etki bırakır. Başarılar diliyorum.:13:Selam kızlar adım Buse ...
Aslında pek mutlu ve umutlu değilim yine de çok yavaş da olsa ilerliyorum..
1 beden düşmek bile beni mutlu ediyor ..
Şu ana kadar verdiğim kilo çizelgemde yazmakta, bir başlık açmak istedim çünkü bu yolda gerçekten çok mutsuz olduğum ve yazmaya ihtiyacım olduğu anlar oluyor :26:
Bazen kendinizi dünyanın en çirkini, yada en şişmanı, yada en mutsuzu gibi hissedebiliyorsunuz ve o zaman başlıyor obezlik..
Bunu kırmak için başlık açtım aslında , konuşabileyim diye, çünkü biliyorum ki ben yeniden eski kilolarıma dönebilirim..
Not: 70-79 topiğindeyim aynı zamanda ve albümümde resimlerim mevcut ...
Her kadın mutlu olmayı hakeder
Canım aramıza hoşgeldin, günlüğün hayırlı olsun öncelikle. Bu konuyla ilgili bir günlük tutmanın, aynı dertten muzdarip insanların desteğini görmenin nekadar rahatlatıcı olduğunu tahmin edemezdim. Sen zaten 70-79 topiğinde bu motivasyonun güzelliğini görmüşsün, umarım burasıda senin için güzel bir etki bırakır. Başarılar diliyorum.:13:
hoşgeldin hayırlısı olsun :)
günlük açman iyi olmuş. insan yazdıkça rahatlıyor.
düzenli girersen burdan arkadaşlar da edinirsin.
kolay gelsin :)
ben de 89la başlamıştım, çizelgende gördüm şimdi :)
boyun kaç peki canım?
ben 1.69 um canım fotoğraflar var albümümde
Bu arada ne kadar sürede verdin sen helal olsun
7 ay oldu canım. ama 1.5 ay kadar ara verdim ben 22 kilo verdikten sonra.
son 2-3 haftadır falan tekrar başladım, devam ediyorum bakalım. 25 kilo oldu toplamda verdiğim.
ben de boy yok. 1.60ım ben
topiğin hayırlı uğurlu olsun şekerimmmm
Canım çok merak ettiğim bişi var sende hergün litrelerce su içtin mi :26:
her gün öyle deli gibi su içmedim canım. ama suyu az içen bi insan da değilimdir. günde 1.5 lt suyu mutlaka içtim bu dönemde.
ama diyette olduğum için 2 litreye çıkarmaya çalışıyodum.
hatta bi ara şişkinlik yaptı gibi geldi, 2 lt bile içmediğim zamanlar oldu.
selam bende rejım yapanlardanımama sıze bakrak kılomu soyler ısem benı taslıcagınız kesındır.57 KILOYUM VE HEDEF ESKI KILOMA GERI DONMEK 49 KILOYA EN FAZLA 50 YE kımıne gore kılom gayet ıyı cok guzle olmusun dıyorlar ama benım basen problemım var o yuzden bırazda gobus dogumdan sonra aslında bısye yokdu ama son 5 ayda 38 bedenden 44 bedene cıkdım ve sonra yenıden 38 bedene ındım dıorum cunku gırodum kıyafetlerıme ama basen bolgem cok sırıtıordu bende dıyet de denmez ya benımkınede sabah cok gzuel kahvaltımı yapıorum oglen arada sebze tuketmeye yada corba ıcmeye ozen gosterıorum aksam 6 dan sonra yememeye ozen gosterıorum eger acıkdıysam yogurt yıyorum ( ev yapımı) bol su ıcmeye ozne gortermeye calsıorum yarım lt sulardan alıorum 4 kere doldurup ıcorum buda bana ıkı lt edıor ınsallah azcık verırım
Bence bi kadın kendisinden memnun olana kadar kiloludur, evet kilon gayet iyi ama sen mutsuzsan istediğin bedene girmiyorsan olmuyor işte
Gayet iyi gidiyorsun ama basen bölgesi için spor şart tatlım, benimde mesela kalçada bacaklarda basenlerde hiçbirşey bulamazsın..
Ama göbek, bel, kollay, boyun , yanaklar fln şiş , bende mekik çekiyorum, kol da çalıştırmam lazım :26::26:
44 beden den tekrar 38 e ne kadar sürede indin canım :26:
Bence büyük başarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?