kuzu ben sezeryan ıle dogum yaptım ve 49 kılo ıle hamıle kalıp 60 ıle dogum yaptım cok oburumdur gece 4 lerde kalkr hamur ısı yapr yerımkı bu yuzdne bana kıms eyatıya gelmez kılo alıcaz dıye1 ayda 49 a gerı dondum dogumdna sonra gayet ıyıdım su son 5 ayda bırden kılo aldım 49 ılen bı bakdım pantalonalrımın ıcınıe gıremıorum gobus fıskırıor yaglr fıskıor amanın deıdm ne oldum ben halbuısı dıyette yapmadım o donem yememe devam etımkı gunde 1 ekmek yemeye baslaıdm ekmeye cok dadanmsıdım alsıverıse cıkdım bı elımde 44 bı elımde 40 beden pantalon bakdım 44 e cıkmısım yuh deıdm ıcımden uzulerek aldım cıkdım pantalonu sonra esım ebru sallının platesını ındırdı evde her sabah plates yapıordum sonra bı bakdım 55 olmusum ama tabı platesı bırakınca 57 ye gerı cıkdım sımdık hedef eskı kilo en fazla 50 olsam yeter bana sana tavsıyem plates yap mesela gece yatmadan yapınca vucut rahatlıor uyumadan once mutlaka yogurt ye yogurt yagları erıtıyormus bıyerde okumsudum mutlaka yemekden sonra bı kase yogurt yatarken bı kase yogurt ey yogurt deıdm nelere kadırsın sekersız cay ıcmeye baslaıdm 4 tatlı kasıgı seker atıp ıcerdım cay sımdık 1 kup sekreı atıorum kocaman su bardagına tuzu kesdım zaten etı sevmıorum sebzeyı daha cok sevıroum acıkdımmı bakıorum 6 dan sonra hemen elıme salatalık alıorum yada eksı elma abur cuburu kesdım dondurmayı kesmedım ama mutlaka ıkı gunde bı dondurma yıyıroum ınsnaın cnaı ıstıro tatlıdan zak durorum bol ayran ııorum
yaa beni bu su işi çok kastı :26:
O yüzden sabah 0,5lik şişe ve akşam , öğlen 0,5lik şişe bitiriyorum, yani toplamda 1,5 litre su..
Bende hiç su içmeyen bi insanım...
Şimdi günde 2 pkaet sigara içip hiç su içmeyen kız, 2-3 sigara içip 1,5 litre su tüketiyor
Sağol cevabın için canım, başka tavsiyelerin var mı şu dobiçe
valla canım değişik bi şey yapmadım pek, hala da yapmıyorum.
her gün 2 fincan yeşil çayım var mutlaka.
ara öğünlerin bi tanesinde hurma yiyorum, hem çok seviyorum hem de tatlı krizini önlüyor. tavsiye edebilirim. zararlı değil, diyetisyenler de öneriyor.
yoğurdumu asla ihmal etmem. doymıycamı düşündüğüm yemeğin yanında bol pulbiberli yoğurt yerim.
haftada 4 ya da 5 gün spor yapıyorum. 45 dk kadar.
sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı keten tohumu içiyorum. alışkanlık oldu artık bu bende.
böyle :) aklıma geldikça yazarım...
Aayyyy gamzoşum sende gelK
ızlar bu hanımkız da 1 aylık rakibim gamze
Gerçi hiç kazanma şansı yok ama işte denicek bakalım
geldim bile şekerim
denemek bedeva tatlım bakalım 1 ay sonra sonuç ne olcak?
ama sen bu azimle dileğin dediği gibi beton delersin allahıma
Orası hiç belli olmuyor be gamzem
belli güzelim belli sen cesaretini kırma.bak ne güzel bir adım daha attın topik açtın.
sen çözdün bu işi inş devamıda gelecek.hem biraz önce yine baktım fotolorına yemin ederimki çok zayıf görünüyorsun
okadar kafana takma
işte kiloların daha yerleşmemiş olmasından kaynaklanıyo bebeğim o ..
Her hafta resimli bildirim yapıcam bu hafta aslında 80 küsür hedefliyorum da nasıl olucak bilmiyorum
1 ay sonraki hedefin ne cnm bileyimde ona göre yani
Gamzem 70leri göreyimde küsüratlar çok dert değil
Senin hedefin ne de bakiim
Ayyy evet canım çok iyi anlıyorsun beni okudum da yazdıklarını...Canım evet sağolsun kızlar çok yardımcı oluyorlar benim motivasyonumu bozan sadece 1 şey kaldı o da bi türlü kontol edemediğim yeme atakları
İlk başlarda hiç yapmıyordum şimdi 2 haftada +lardayım ...
Sende yeni başlamışsın sanırım diyetine :26:
Ayyy evet canım çok iyi anlıyorsun beni okudum da yazdıklarını...Şu yeme atağı lanetinden bıktııııım. Okadar pis boğazımkiii
valla hedef 1 ayda 4 kilo cnm:18: ama zor gibi.bakalım nasıl olacak bende 65 altına bi düşersem göbek atacam
senin 7 li rakamları görmen yakın ama valla.2 haftaya görücen inş.
İnşallah bebeğim yaa sıkıldım artık, bence zor değil gamzem 1 ayda 4 kilocuk senin için
senin içinde hiç zor değil biliyorsun demi noram?
Aynen canım ayneeeen yaa nefsime sahip çıkamamak beni deli ediyor. Sanki başka bir insanın bilinciyle gidip yiyiorum o yemekleri..çok kötü çokBende aynen
Bu miğdeden çok bağımsız bişi çünkü doyduğum halde hala ellerim birşeyler arayabiliyor
Ve ataktan sonra inancım azalıyor moralim bozuluyor kendimden nefret eden biri oluyorum :26:
Benim için zor olan şey ve en büyük engelim yeme ataklarım ve o ataklar sonrası uzun bi süre kendimden nefret ediyor olmam gamzem
Bugün mesela dikkat ediyorum ama mutsuzum , o eski nora yok yani ...
2 şeyin kırılması kötü hani biri kalp ya, öbürü de heves!
Umarım geri gelir :26:
hep aynı dert.. ben 50 kiloyum daha doğrusu 44 den 50 oldum.. ve sanırım aldığım bütün kilolar göbeğime yaradı.. çok iğrenç bi göbeğim var ve eritemiyorum.. her yer ince göbek şişko olunca gerçekten çok kötü duruyor.. babaannem de dalga geçiyor benimle.. ve tabi motive etmek yerine böyle moral bozan birileri oluncada psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum.. şimdi aranız da senin ki dert mi göbek neymiş diyenler olabilir.. ama gerçekten yaşayan bilirçok kötü bi görüntü oluyo.. elbise giyince fırlıyo resmen yağlar dışarı.. diyet fln denedim ama malesef uyamıyorum.. abur cubur da yemiyorum çok.. bu arada karın egzersizleri yapmaya başladım.. inşallah faydası olur Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Aynen canım ayneeeen yaa nefsime sahip çıkamamak beni deli ediyor. Sanki başka bir insanın bilinciyle gidip yiyiorum o yemekleri..çok kötü çok
gelecek noram gelecekkkkk........ben sana çok güveniyorum.dileğin yaşadığı mutluluğu sende bende yaşayacaz.
Allah bizede o günleri gösterecek inşşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?