Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
5 siyah zeytin
5 yaptak tere
Ara:
1 avuç beyaz leblebi
Form çayı
Öğlen:
Akdeniz Salata
3 yk yoğurt ( pul biberli)
Ara:
1 yeşil çay
1 avuç leblebi
Akşam:
1 kase tarhana
4 yk tavuk sote
Toplamda 1,5 litre su, 100 mekik, 1,5 saat yürüyüş
aa listen harika ya keşke ben de böyle yapabilsem sporu da katmışsın gercekten buna uy bak ayda 5 6 hatta belki daha fazla kilo gider
ev çok kalabalık canım platese vaktim olmuyor ama yoğurt - acı biber karışımını yiyorum bende gerçekten etkili oluyo..
Ben hayatımda hiç kilo almamış insandım 60-55 arasında gider gelirdim son 2 yılda çok şey oldu ve ben bi baktım bi akşam tartı 90 küsür gösteriyor
Çok kötü bi deneyim oldu ve ben hayatıma ara verdim, şimdi bile kimseyle doğru dürüst görüşmem mesela
evden işe işten eve bu aralar
Bebişini Allah analı babalı büyütsün canım benim
bu yogurt acı biber ne işe yarıyor?
Canım acı metabolizmayı hızlandırır aslında yemeklerde de kullanılması iyi
Yoğurt ve diğer süt ürünleri protein olup yağ yakıcıdır canım ve özellikle yoğurt diyetlerin vazgeçilmezidir bel çevresindeki yağların yakımında yardımcı olur
Ayrıca tok tutar canım yoğurt mükemmel birşey
86 kiloyum canım ama benim kilolar sonradan gelme olduğu için daha tam oturmadı sanırım , şu an 42 beden sıkıyor biraz ama tartıda görünen o
Yani bütün tartılarda görünen o :26: bi de zamanında baya spor yaptım, volaybol hentbol fln ...
Her hafta resim yüklicem bakalım
​Canım senin boyun kaç? Hiç 84 göstermiyorsun vallahi86 kiloyum canım ama benim kilolar sonradan gelme olduğu için daha tam oturmadı sanırım , şu an 42 beden sıkıyor biraz ama tartıda görünen o
Yani bütün tartılarda görünen o :26: bi de zamanında baya spor yaptım, volaybol hentbol fln ...
Her hafta resim yüklicem bakalım
inanmak istemiyorum bu görüntü 86 olamaz:18: boyun kaç?
Bende 1.70 sayılırım 84 kiloykan böyle değildim. Çok şanslısın valla tatlım1.70 canım :26:
Valla bak bu hafta tartılırken tartıyı da çekip koycam zaten :26:
Bende 1.70 sayılırım 84 kiloykan böyle değildim. Çok şanslısın valla tatlım
Bende 1.70 sayılırım 84 kiloykan böyle değildim. Çok şanslısın valla tatlım
valla çok şanslısınbenm boyum 160 61 kiloym ve görüntü senden farksız nora
Olsun üzülme tatlım. Sen hata ettiğini fark etmişsin ve harekete geçmişsin daha önemli birşey yok şuan.:13:sen beni 57 kiloyken görücektin
O halimi görsen neden yaptın bunu kendine diye isyan edersin
Olsun üzülme tatlım. Sen hata ettiğini fark etmişsin ve harekete geçmişsin daha önemli birşey yok şuan.:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?