Nora 2 yılda 30 kilo aldı ve veriyor ..

Eve gidince menümü bopzacağım diye çok krkuyorum birgüne daha bu şekilde uyanmaya tahmmülüm yok bi de

Bugün kendimi çok iyi hiissediyorum dün çok güzel geçti , bozmadım hiç menümü, sabah haftasonundan kalan şişkinlik yoktu tartı bana baktı ben tartıya ama tartılmadım..

Umarım bugünü de güzel atlatırım yetti bu dobiçlik

Sabah:

2 dlm çavdar ekmek arası kaşarlı - maydanozlu sandviç

Ara:

10 çilek
1 form çayı

Öğlen:

1 bardak mercimek çorbası
1 kase yoğurtlu semizotu ( bol acılı)

Ara:

1 ayva
1 maydanoz suyu

Akşam:

Mantar Sote
1 kase pul biberli yoğurt
2 salatalık

Toplamda 1,5 litre su, 1 saat yürüyüş + 100 mekik

İnşallah bi aksilik çıkmaz

aa listen harika ya keşke ben de böyle yapabilsem sporu da katmışsın gercekten buna uy bak ayda 5 6 hatta belki daha fazla kilo gider

aa listen harika ya keşke ben de böyle yapabilsem sporu da katmışsın gercekten buna uy bak ayda 5 6 hatta belki daha fazla kilo gider

Sağol bebeğim

Spor şöyle ,

işe yürüyerek gidip geliyorum sabah yarım saat akşam yarım saat sürüyo

Sabah 50 mekik akşam 50 mekik çekiyorum bunu da her hafta 10 mekik arttırmayı planlıyorum

Bozmadığım zaman çok güzel gidiyo kilolar ama bozunca da fena kaçırıyorum

bu yogurt acı biber ne işe yarıyor?

bu yogurt acı biber ne işe yarıyor?

Canım acı metabolizmayı hızlandırır aslında yemeklerde de kullanılması iyi

Yoğurt ve diğer süt ürünleri protein olup yağ yakıcıdır canım ve özellikle yoğurt diyetlerin vazgeçilmezidir bel çevresindeki yağların yakımında yardımcı olur

Ayrıca tok tutar canım yoğurt mükemmel birşey

Bi de menüde maydanoz suyu var kızlar, gerçekten çok etkili afedersiniz ama daha içerken geğirmeye başlıyorsunuz, müthiş bir ödem söktürüücü

kırmızı biber mi koyyuyorsun? vakit buldukça yapmaya calıscam egzersiz ama olmyor olmyor.

ve ve ve şok oldum yani sen burada kaç kilosun?

kırmızı biber mi koyyuyorsun? vakit buldukça yapmaya calıscam egzersiz ama olmyor olmyor.

ve ve ve şok oldum yani sen burada kaç kilosun?

86 kiloyum canım ama benim kilolar sonradan gelme olduğu için daha tam oturmadı sanırım , şu an 42 beden sıkıyor biraz ama tartıda görünen o

Yani bütün tartılarda görünen o :26: bi de zamanında baya spor yaptım, volaybol hentbol fln ...

Her hafta resim yüklicem bakalım

inanmak istemiyorum bu görüntü 86 olamaz:18: boyun kaç?

​Canım senin boyun kaç? Hiç 84 göstermiyorsun vallahi

İş yerinde çok sıkılıyorum zaman geçmiyor :26:

Bi de sanki oturduğum yerden kilo alıyormuşum gibi oluyo böyle yürümek koşmak hareket etmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…