On altı yaşındayım, 27 Ağustos'ta, üç gün önce, ilk kez erkek arkadaşımla yaklaşık iki dakika süren korunmasız bir birliktelik yaşadım. Dışardayken boşalmasına rağmen içerdeyken akmış olabilecek birkaç damlanın yarattığı malum riski göze alamadığım için birliktelikten 42 saat sonra, dün sabah, prospektürde yazanlara harfiyen uyarak ertesi gün hapı kullandım. İlişkiden on beş dakika sonra, vajinal bölgemi temizlememin ardından pembemsi ve çok çok az miktardaki kan kızlık zarımın yırtılmadığını mı belirtiyor? Bu başlıkta okuduğum yorumlara dayanarak hapın işe yaramamasından, düşük bir ihtimal olmasına rağmen ilk ilişkimin gebeliğe sebebiyet vermesinden endişeleniyorum. Bünyem güçlü ve hapın şimdilik vücudumda oluşturduğu tek yan etki hafif bir karın ağrısı. Beş yıldır regl oluyorum, yaşıtlarıma nazaran fazlasıyla erken gelişmiş biriyim ve yumurtalarım beş yıl kadar bir süredir etkin olduğundan yaşımın gebelik ihtimali düşürdüğünü sanmıyorum. Yarın bir kadın doktoruna gidip bu süreci düzenli olarak kontrol altına almaya çalışacağım. Bu karın ağrısı ertesi gün hapının yan etkisi değil de gebeliğin belirtisi olabilir mi ve hapı kullanmak için çok mu geciktim? Bu konuda bilgisi ve yaşanmışlığı olan arkadaşlardan bilgi almak benim için çok önemli, öneri ve fikirlerinizi bekliyorum.
benimde norlevodan sonra olması gereken kanamam oldu ondan sonra normal adet kanamam 17 ağustosta olmalıydı ama bugün 11. gün gecikti hala adet olmadım snn kaç gün oldu adet olmayalı ? Herkeste mi böyle yoksa bi pislik mi var anlayamadım arkadaşlar yardımcı olursanız içime su serpmiş olursunuz
22 temmuzda bende norlevo kullandım tam 7 gün sonra yani 29 temmuzda kanamam oldu, adet kanaması gibi ağrılı olmasına rağmen koyu, kahverengimsi renkteydi. Kanamam 6 gün kadar sürdü, ondan beri adet olmuyorum yaklaşık 10 gün geciktim bende. Korkuyorum yaa((( Gelişmelerini bildirirsen çok sevinirim.
On altı yaşındayım, 27 Ağustos'ta, üç gün önce, ilk kez erkek arkadaşımla yaklaşık iki dakika süren korunmasız bir birliktelik yaşadım. Dışardayken boşalmasına rağmen içerdeyken akmış olabilecek birkaç damlanın yarattığı malum riski göze alamadığım için birliktelikten 42 saat sonra, dün sabah, prospektürde yazanlara harfiyen uyarak ertesi gün hapı kullandım. İlişkiden on beş dakika sonra, vajinal bölgemi temizlememin ardından pembemsi ve çok çok az miktardaki kan kızlık zarımın yırtılmadığını mı belirtiyor? Bu başlıkta okuduğum yorumlara dayanarak hapın işe yaramamasından, düşük bir ihtimal olmasına rağmen ilk ilişkimin gebeliğe sebebiyet vermesinden endişeleniyorum. Bünyem güçlü ve hapın şimdilik vücudumda oluşturduğu tek yan etki hafif bir karın ağrısı. Beş yıldır regl oluyorum, yaşıtlarıma nazaran fazlasıyla erken gelişmiş biriyim ve yumurtalarım beş yıl kadar bir süredir etkin olduğundan yaşımın gebelik ihtimali düşürdüğünü sanmıyorum. Yarın bir kadın doktoruna gidip bu süreci düzenli olarak kontrol altına almaya çalışacağım. Bu karın ağrısı ertesi gün hapının yan etkisi değil de gebeliğin belirtisi olabilir mi ve hapı kullanmak için çok mu geciktim? Bu konuda bilgisi ve yaşanmışlığı olan arkadaşlardan bilgi almak benim için çok önemli, öneri ve fikirlerinizi bekliyorum.
arkadaslar Allah rızası icin bilen biri yardım etsin kafayı yemek üzereyim gecen ayın 20sinde afet olmam gerekiyordu fakat adet olmadan önce erkek arkadasmla sürtünme ile iliskide bulundum fakat menisinin vajinama geldiğini hissetttim hemen sildim sonrasında 48 saat içinde norlevo ictim 2sini birlikte, ayın 29unda ara kanama oldu, 7 gün sürdü, o günden beri adet olmuyorum kafayı yemek üzereyim ne yapıcam bilmiyorum lütfen yardım edin
testlerin her ikiside negatif çıktı.Norlevodan sonra 2 aydır adet olamıyorum ne bir belirti ne birşey var korkudan 2 tane gebelik testi yaptım 1er gün arayla. Neden böyle oldu kafayı yemek üzereyim.
Norlevodan sonra 2 aydır adet olamıyorum ne bir belirti ne birşey var korkudan 2 tane gebelik testi yaptım 1er gün arayla. Neden böyle oldu kafayı yemek üzereyim.
ya 18 mayısta aldım norlevo.. adet olmam mı lazım illa. adet olmadım henüz. hamile miyim o zaman ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?