Uzun bir bekleme süreci sonucunda mecburi sezeryan oldum. İyiki olmuşum. Ben en ufak bir sıkıntı yaşamadım kızımda öyle. Çok şükür diyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. İnsanlar günlerce haftalarca neyin acısını çekiyorlar anlamıyorum. Tabi biraz acıyor ama kesik sonuçta. Kendini kollarsan ölmüyorsun da.selam kızlar
Ne olur konum taşınmasın, tecrübeli annelerden akıl istiyorum.
Bugün haftalık kontrolüm vardı, hem ultrason hem rahim ağzı muayenesi oldum. Rahim ağzında en ufak bir açılma, kısalma hiçbir belirti, hiçbir şey yok. Yok yok yok. Nst'de en ufak bir sancı yok. Bunun yanında çocuk biraz sıkışık duruyormuş ve suyu azalmış. Salı günü gel nihai kararı verelim bekleyecek misin alacak mıyız son muayeneye göre konuşalım dedi doktorum. Bu zamana kadar hep normal doğum diye konuşmuştuk, çatım da müsaitti. Ama çocuğun doğumla alakası yok, pelvise yakın bile değil. Normal doğum hayalimden vazgeçip planlı planlı sezeryanımı olayım mı ya bu hafta sizce?
yahu ne farkeder. doktora birakin isi. ikisi de bi dogum sekli. sizin bebeginizin sagligi hangisine izin veriyorsa o olsun. su azalmasi ciddi bi konu.selam kızlar
Bugün haftalık kontrolüm vardı, hem ultrason hem rahim ağzı muayenesi oldum. Rahim ağzında en ufak bir açılma, kısalma hiçbir belirti, hiçbir şey yok. Yok yok yok. Nst'de en ufak bir sancı yok. Bunun yanında çocuk biraz sıkışık duruyormuş ve suyu azalmış. Salı günü gel nihai kararı verelim bekleyecek misin alacak mıyız son muayeneye göre konuşalım dedi doktorum. Bu zamana kadar hep normal doğum diye konuşmuştuk, çatım da müsaitti. Ama çocuğun doğumla alakası yok, pelvise yakın bile değil. Normal doğum hayalimden vazgeçip planlı planlı sezeryanımı olayım mı ya bu hafta sizce?
selam kızlar
bende suni sancı ile doğum yaptım zor ama herşey geçip bittiğinde iyiki dersin.Doktor ne diyecek bakalım, sabırsızım çok. Böyle giderse normal doğumu beklerim ama su azlığı sıkıntıya sokacaksa dr tavsiyesi ile sezeryana dönebilirim karşı çıkmam. Suni sancıdan çok korkuyorum açıkçası buradakş doğum hikayelerini hep okuyorum orada suni sancıdan çok kötü bahsetmişler
ayyy bana hastaneyi vermeyi teklif etseler normalı düsünmem bu ne ısrar normal diyeeselam kızlar
aynen sezeryani neden bi olay mıs gibi anlatıyolar anlamam normal yapanları görüyoruz 3 görümcemde ilk cocuklarını normal yapcam diye tutturdu sonra ne oldu resmen seyi yırtıldı makas atmıslar ve sürekli idrar sonu yasadılar 2 si bundan dolayı ameliyat oldu kuzenlerim ve yakın arkadaslarım sezeryan miss gibiler valla hatta dikisli degil lazer yapıstırma olmuslar iz bile yok nerdeyse bikini giymicemiz icin o kadar altta sorun yokUzun bir bekleme süreci sonucunda mecburi sezeryan oldum. İyiki olmuşum. Ben en ufak bir sıkıntı yaşamadım kızımda öyle. Çok şükür diyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. İnsanlar günlerce haftalarca neyin acısını çekiyorlar anlamıyorum. Tabi biraz acıyor ama kesik sonuçta. Kendini kollarsan ölmüyorsun da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?