Neden genel anestezi.Bende genel anesteziden korkuyorum sapık hasta bakıcı haberleri yüzünden
Epidural oldum hic pisman degilim hatta 7-8 cm açılma sonrası
Bende normal yapamayacağıma inandığım icin sezeryan oldum ama normal doğum en iyisi cocuk icin bile iyisi normal mesela normal doğumda vajen yolunda olan faydali bakterileri aliyor bebekler doğarken ama sezeryanda bu mümkün degil, vücut icinde normal iyisi gelişmiş ülkelerde normal doğum yapiliyor bence normal doğum en iyisi yapabilenea
ayyy bana hastaneyi vermeyi teklif etseler normalı düsünmem bu ne ısrar normal diyee
Istersen baska doktora hicbir aciklama yapmadan durumunu ogren eger gercekten risk varsa sezeryan olrsnselam kızlar
Ne olur konum taşınmasın, tecrübeli annelerden akıl istiyorum.
Bugün haftalık kontrolüm vardı, hem ultrason hem rahim ağzı muayenesi oldum. Rahim ağzında en ufak bir açılma, kısalma hiçbir belirti, hiçbir şey yok. Yok yok yok. Nst'de en ufak bir sancı yok. Bunun yanında çocuk biraz sıkışık duruyormuş ve suyu azalmış. Salı günü gel nihai kararı verelim bekleyecek misin alacak mıyız son muayeneye göre konuşalım dedi doktorum. Bu zamana kadar hep normal doğum diye konuşmuştuk, çatım da müsaitti. Ama çocuğun doğumla alakası yok, pelvise yakın bile değil. Normal doğum hayalimden vazgeçip planlı planlı sezeryanımı olayım mı ya bu hafta sizce?
Ben 4300 grm normal dogum yaptm ama yine yapsam normal yaparim neden bukdar korkuyorlar anlamiyorumBende normal yapamayacağıma inandığım icin sezeryan oldum ama normal doğum en iyisi cocuk icin bile iyisi normal mesela normal doğumda vajen yolunda olan faydali bakterileri aliyor bebekler doğarken ama sezeryanda bu mümkün degil, vücut icinde normal iyisi gelişmiş ülkelerde normal doğum yapiliyor bence normal doğum en iyisi yapabilene
Walla canim bizim qelin 42 haftalik olmustu bebeqi herseyi cok quzeldi acilmasi yoktu catisi normaldi bebeqin suyu herseyi cok quzeldi oyle olduqu halde beklemedi sezeryan oldu...yine en iyi doktorun bilir ama suyu azaldiysa skntiya atma derim bebeqi...selam kızlar
Ne olur konum taşınmasın, tecrübeli annelerden akıl istiyorum.
Bugün haftalık kontrolüm vardı, hem ultrason hem rahim ağzı muayenesi oldum. Rahim ağzında en ufak bir açılma, kısalma hiçbir belirti, hiçbir şey yok. Yok yok yok. Nst'de en ufak bir sancı yok. Bunun yanında çocuk biraz sıkışık duruyormuş ve suyu azalmış. Salı günü gel nihai kararı verelim bekleyecek misin alacak mıyız son muayeneye göre konuşalım dedi doktorum. Bu zamana kadar hep normal doğum diye konuşmuştuk, çatım da müsaitti. Ama çocuğun doğumla alakası yok, pelvise yakın bile değil. Normal doğum hayalimden vazgeçip planlı planlı sezeryanımı olayım mı ya bu hafta sizce?
Bende normal için bekledim. 40 +2 de suyum azaldığı ve sancılar düzensizde olsa başladığı için 2 cm açıklıkla yatışım yapıldı. 6 saat suni sancı çektim. 6 saat sonra kızım kakasını yaptı kalp atışları yavaşladı. Hiç ikiletmeden sezeryanı kabul ettim. En güzeli adı üstünde normal olan ama gerekli olduğunda sezeryandan da kaçmamalı bir anne.Normal dogumu savunanlardanim ben.ve normal diye direten anneler kendilerini kestirmicem dige drgil degil bebekleri icin boyle dusunuyorlar.bana da doktorum 40 hafta dolmsk uzereyken ksrarini ver dogmazsa sezeryan yspariz demisti o gece sancilandim ve normal dogum yaptim.normal dogumda bebegim kaka yspmisti bi gece yogun bakimda ksldi.ama iyi ki notmal yspmisim diyorum.sezeryan yspan bi arkadsimin da bebegi de dogum sirasinda sorun olmus ve zature demislerdi 10 gun uogun bskimda kalmisti.yani ne olacagini bilemeyiz asla.sagliklisi normsl dogum.ayrica ben de 42 jaftalikken dogmusum.
itabıkı bebek icin daha saglıklı ama cogunluk hemsireler bebegin kafası sıkıstı diye kadınların vajınasına makas atıyolar annemede yapılmıs suan tüm sigortalarda normal yapan kadınlarada ee makas atılınca kadında cinsel muhabbet cıkıyo idrarı tutamıyo diyolar bence normal dogum cesaret isi ben agda bile yaptıramıyorum canım o kadar acıyo sezeryan en guze valla miss gibi giy logusa takımlarını cagır fatografcını resim cektir zaten allahın izniyle hamile olursam sezeryana gitmeden önce sac masamı yaptırcam cıktıgımdada kardesim makyaıı yapar hemen fotogtafBende normal yapamayacağıma inandığım icin sezeryan oldum ama normal doğum en iyisi cocuk icin bile iyisi normal mesela normal doğumda vajen yolunda olan faydali bakterileri aliyor bebekler doğarken ama sezeryanda bu mümkün degil, vücut icinde normal iyisi gelişmiş ülkelerde normal doğum yapiliyor bence normal doğum en iyisi yapabilene
itabıkı bebek icin daha saglıklı ama cogunluk hemsireler bebegin kafası sıkıstı diye kadınların vajınasına makas atıyolar annemede yapılmıs suan tüm sigortalarda normal yapan kadınlarada ee makas atılınca kadında cinsel muhabbet cıkıyo idrarı tutamıyo diyolar bence normal dogum cesaret isi ben agda bile yaptıramıyorum canım o kadar acıyo sezeryan en guze valla miss gibi giy logusa takımlarını cagır fatografcını resim cektir zaten allahın izniyle hamile olursam sezeryana gitmeden önce sac masamı yaptırcam cıktıgımdada kardesim makyaıı yapar hemen fotogtaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?