Normal doğum moralim bozuk

İşte bütün okuduğum doğum hikayelerinde doğal sancıya katlandım ama suni sancı çok zorladı diyor hanımlar. Ben suni sancı alacağıma sezeryan olurum diye düşünüyorum, tabi dr'a falan sormadım kendi kafamdan düşünüyorum :)

bunun memnuniyetle bir ilgisi yok makas vajinaya atılmıyor yanlış yönlendiriyorsunuz onu diyorum ben
bu şekilde yazınca çok ürkütücü, normal doğum düşünen hamileleri korkutmuş oluyorsunuz yanlış bilgilendiriyorsunuz

ayrıca etrafınızdaki kadınların memnun olmaması kimsenin memnun olmayacağı anlamına da gelmez
üç-beş kişinin deneyimi hiçbir zaman geneli yansıtmaz

BEN YENİ HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM. 2.Cİ GEBELİĞİM AMA DOĞUMU BİLMEME RAĞMEN KORKMUYORUM. 3. CÜ SUNİ SANCI UYGULANDIĞINDA DOĞURMAMA RAĞMEN İNAN HAMİLELİK SÜRECİNİ HIZLI Bİ ŞEKİLDE GEÇİRMEK VE DOĞUM MASASINDA OLMAYI YEĞLERİM... OĞLUMU DOĞURUP YATAĞIMA GEÇİNCE İÇİMDEN AAA DOĞUM BU MU BEN SENEYE YİNE DOĞURURUM DEMİŞTİM .ÜSTELİK BEN HEMŞİREYİM VEDE SIRADAN Bİ DEVLET HASTANESİNDE DOĞURMAMA RAĞMEN.. SİZLERE TAVSİYEM KAFANIZDA O MU OLSUN BU MU OLSUN DİYE KURGU YAPMAYIN.. SADECE BEBEĞİNİZİ SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYA ODAKLANIN... BU ARADA BEN DOĞURACAĞIM ZAMAN MİNİK OĞLUM 3 YAŞINDA OLCAK..

Sizi tebrik ederim, Allah kucağınıza almayı nasip etsin, ömürlü olsun çocuklarınız :)

ayrıca etrafınızdaki kadınların memnun olmaması kimsenin memnun olmayacağı anlamına da gelmez
üç-beş kişinin deneyimi hiçbir zaman geneli yansıtmaz
Kesik estetik olarak atılıyor . Kesik olmazsa yırtık olur zaten . Kesikten niye kaçıyorlar anlamıyorum . Dikişlerin kaynaması zor bir durum değil ki
Ayrıca kesikle Doğum yaptım vajinam da genç kızlık halim gibi

Zorunlu olmadıkça sezeryana karşıyım. Suni sancı da olsa ben normal dogumum cok faydasını gördüm. Aynı odada kaldığım kişi sezeryandı ve ne bebegini emzirdim ne de rahat yattı. Ben ağrılarım olmasına ragmen ve alt tarafta dikiş olmasına ragmen yürüdüm iki günde kendime geldim. Göbek hemen azaldı. Alt kısma attıkları dikiş 20 günde gecti ama sezeryan oldugunda insanlar yıllar sonra bile ayrı hissedebiliyor. Alt kısmın kesilmesi cinsellikte herhangi bir degisiklige yol acmyor. İyileşince eskisi gibi oluyor.

Ay ne olur bana dua edin de normal sancıyla normal doğum yapabileyim, sezeryan videosu izlediğim için şu an çok korkunç geliyor bana ki doktorum hiçbir video falan izlemek yok demişti.

Ay ne olur bana dua edin de normal sancıyla normal doğum yapabileyim, sezeryan videosu izlediğim için şu an çok korkunç geliyor bana ki doktorum hiçbir video falan izlemek yok demişti.
Allah yardımcın olsun canım. İnsallah kolay dogum yaparsın haberini bekliyorz.

Kişiden kişiye değişiyor bence. Ağrı acı eşiğinizle ilgili. 39hafta 4 günlükken sezaryen oldum. Üstelik sabırsızlığım yüzünden kendim tercih ettim. Doktorum normal doğumda ısrar etti ama yapamam kasarım kendimi diye kabul etmedim. Neyse ameliyatım zor geçmiş çünkü çok fazla myom vardı ve boyutları büyüktü. Ayrıca iki tanesini bebeğim gizlemiş ve doktorum ameliyat sırasında şok olmuş. Doğum sonrası iyiki beni dinlememişsin hiç böyle birşey başıma gelmemişti, zaten bende sezaryene dönermiştim doğum sırasında dedi. 4 saat yoğun bakımda kaldım ama çok şükür bebeğime sağlıkla kucağıma aldım. İlk gün yattığım için acı hissetmedim. Çocuğumu emzirdim vs. İkinci gün yürümek için kalkarken evet canım çok yandı ama kalkıp birkaç adım attıktan sonra geçti. Ogün sıksık dolaştım. Ertesi günde eşimin koluna girdim ve rahat yürüyerek hastaneden çıktım. Bana kalsa bebeğimi kucağıma alıp çıkartacak kadar iyiydim ama sen yorma deyip eşim aldı bebeğimizi. Evdede yatmadım fazla dolaltıkca daha iyi hissettim annem ve kv zorla yatırdı ameliyatlısın diye. Yani sezaryen o kadar da korkunç değil

24 saat doğum sancısı çektikten sonra sezeryana alındım. Bebeğim doğum kanalına giremedi. Çarşamba sabahı doğdu, ben daha yeni yeni kendime geliyorum. Aşırı acı çektim hala da çekiyorum. Umarım doğum hikayemi en kısa sürede paylaşabilirim. Allah tüm anne ce anne adaylarının yardımcısı olsun.

ben normal hamıle kalanların normal doğurması taraftarıyım normalde.fakat yenı nesıl değıstığı ıcın bebeklerın durumu da bır alem bebeğın doğum kanalına gırmesı kışıdan kışıye hamılelıkten hamılelığe değısıyor.çocuğum yok henuz.fakat olsa bıle genelleme yapmama kararı aldım.

Ben dogum yapmadan 2 gün sancı cekmistim. Kişiden kişiye degisiyor o zaman. Hayırlısıyla dogum yapmıssnz Allah analı babalı büyütsün.

bilimsel anne diye bir blog var o ters olanlarız düzelmesi için hareket göstermişti bi göz atın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…