- 3 Şubat 2018
- 25.951
- 111.686
- 598
Sanırım bendekorkumu atalatabilrsem normal yaparım eğer 8ay sonra.hala korkum varsa sezeryan.olabilir
Haklısın tabiki öyle inşallah sağlıkla atlatırımDaha çok yenisin. Bunları düşünmene minimum 7 ay var.. hamilelğin tadını çıkart.. sen ne düşünürsen düşün o an hangisi olması gerekiyorsa o oluyor zaten.
Yarın tekrar gidicem doktora keseyi görmek için kan değerim 453cikmisti adetim 4gun geçince tekrar doktor kan değeri yükselmismi diye bakicaz demedi.anlayamadim normalde bakmazlarmi 2gunde bir kan degerineDoktorunuzla bunlari detayli konusursunuz. Benim iki dogumum da normal oldu. Öyle korkulacak birsey yok bana göre. Ben o konuda ama doktoruma ve ebeme de güvendim..yani bana sezeryan önerselerdi olurdum. Önemli olan sizin ve bebeginizin sagligi. Öyle veya söyle olsun diye kendinizi baski altina hissetmeyin
Korkmayın toplu iğne batsa ah diyen bir insanım. Doktorlara yalvardım beni uyutun diye korkudan 9 ayı zehir ettim kendime rabbim yardım ediyor günü geldiğinde.. daha çok yeni uzun zaman var tadını çıkarın hamileliğinizin sağlıcakla gelsin..Doğru diyosunuz gittigim doktordan da kaynaklı bu sanırım kan vermekten korkuyorum dedim o zaman seni sezeryan yaparız deyince korku.sardi iyice çok haklısınız
Yarın tekrar gidicem doktora keseyi görmek için kan değerim 453cikmisti adetim 4gun geçince tekrar doktor kan değeri yükselmismi diye bakicaz demedi.anlayamadim normalde bakmazlarmi 2gunde bir kan degerine
Allah razı olsun inşallah sağlıklı olur bebişimDaha 5 haftalık yaşayacağınız
Korkmayın toplu iğne batsa ah diyen bir insanım. Doktorlara yalvardım beni uyutun diye korkudan 9 ayı zehir ettim kendime rabbim yardım ediyor günü geldiğinde.. daha çok yeni uzun zaman var tadını çıkarın hamileliğinizin sağlıcakla gelsin..
Anladım bana.kan değeri sonucuna göre 4haftalik hamilelik var.keseyi.ilk baktığında çok.kucuk bı kese var falan demiştiIlk basta normal hamilelik te öyle 2 günde kan tahlili yapilmaz. Ilk önce yarin keseye bakacaktir. Hersey yerinde gözükse ondan sonra yine yapilir
Degeriniz takip edilmesine gerek olmayacak kadar yuksek o yuzden istememistir doktorunuzYarın tekrar gidicem doktora keseyi görmek için kan değerim 453cikmisti adetim 4gun geçince tekrar doktor kan değeri yükselmismi diye bakicaz demedi.anlayamadim normalde bakmazlarmi 2gunde bir kan degerine
Doğru yeterki sağlıkla gelsin herşeye dayanırım inşallah2 normal bir acil sezaryanla dogum yapmis biri olarak on kere normal doğum yap bi kere sezaryan olma diyebilirim.
Tabi şartlar ne gösterir bilemeyiz ama seçme şansın varsa tabiki normal doğum...
Buna siz karar vermiyorsunuz en sağlıklısı tabiki normal doğum ben çok uğraştım bebeğimin kafası büyük olduğu için malesef sezeryan oldum normal doğumdan sonra hemen ayağa kalka biliyon fakat sezeryan da 15 gün ayağa kalkamadım ama sonra iyileştimİyi akşamlar değerli üyeler 5haftalik hamileyim şimdiden doğum korkusu sardı sizce normal dogummu yoksa bu korkuyla sezeryanmi olmalıyım
Çok teşekkür ederim internet okuyorum dış gebelik olaylarını ondan korkuyorum tedirgin oldum yarın sabah tekrar gdiicem inşallah sorunsuzdurDegeriniz takip edilmesine gerek olmayacak kadar yuksek o yuzden istememistir doktorunuz
Siz bu tedirginlikle 9 ayi zor gecirirsinizÇok teşekkür ederim internet okuyorum dış gebelik olaylarını ondan korkuyorum tedirgin oldum yarın sabah tekrar gdiicem inşallah sorunsuzdur
Doktoru çok.arastiricam değiştiricem haklısınız doktor önemli bencede güven vermedi benim.doktorum ondan bu kadar korktum belkideNormal doğum istemiştim sezeryan oldu. Normal doğum sancısını tamamen açılmayı vs da yaşadım. Doktorumu da iyi seçmiştim. Kişisine de göre değişir. Ben sezeryandan sonra ilk kontrole zıplayarak girmiştim nerdeyse doktor yavaş ol demişti. Ilk gün sorundu sadece. Hele dikişlerim nerdeyse 10 sene olacak nerdeyse her gittiğim doktor sorar kim yaptı doğumu dikişlerin muntazam diye. Yani doktorunuzu iyi seçin ve gerisini doktora ve bebeğinize bırakın.
Hayırlı olsun bebişiniz.saglikla gelsin inşallahİlk bebeğimi normal çok istememe rağmen sezaryenle doğum yaptım. Şimdi İkinciye hamileyim normal doğum istiyorum nasip olursa. Ssvd için gebe eğitimi aldım. Kesinlikle gebelik eğitimi alın sizde ha nasip olur olmaz normal doğum ama eğitim gerçekten gerekli. En azından ne değildir öğrenmiş olursunuz. Online ücretsiz eğitimler oluyor. Instagram'dan takip edebilirsiniz. Acıbadem hastanesi nin olsun Zeynep Kamil in olsun Etlik Zübeyde hanım olsun. Bunlar ücretsiz. Ücretli olanlarda var ben Gülten Gökkuş hocadan eğitim aldım tavsiye ederim.
Anladım bana.kan değeri sonucuna göre 4haftalik hamilelik var.keseyi.ilk baktığında çok.kucuk bı kese var falan demişti
İnşallah sağlıkli olur bebeğim doğru hayatta hiç birşey planlandığı gibi gitmez elimden.gelenin fazlasını yapıp dayanırım yeterkiki bebeğim iyi olsunÇocuğun doğumundan tutun da yetistirmesine kadar hiç birşey planlandığı gibi olmuyor.
O size göre değil siz ona göre hareket ediyorsunuz.
O yuzden zamana bırakın.
Ben iki normal doğum yaptım. Ilki daha zordu ama ikincide anne olmayı iliklerime kadar hissettim. Yaklaşık 2 sene oluyor ama hala o sahne gözümün önünde. O an çok farklı çok degisik hiç unutulmayan bir an.
Sağlıkla doğsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?