İnşallah inşallah teşekkür ederim ya yarın gidicem keseyi görme ihtimali vardır.degilmi 5haftamO zaman daha cok erkenmis. Hamilelik devam etse devaminda kan tahlilleri felan yapilacak. 6. Haftadan sonra daha net görülüyor. Ilk oglumda 6. Haftada kalp atislarini da görmüstük. Güzel heycanlar bunlar. Saglikla kucaga alin insallah
Biraz öyle olucak gibi yarın keseyi görse rahatladım benceSiz bu tedirginlikle 9 ayi zor gecirirsiniz
Kişiye göre değişiyor iki sezaryanim var ikisinde de ilk gün zorlandım üçüncü gün yemeğimi yaptım evimi temizledim kurban bayramıydi herkez etle uğraştı bakan olmadıBuna siz karar vermiyorsunuz en sağlıklısı tabiki normal doğum ben çok uğraştım bebeğimin kafası büyük olduğu için malesef sezeryan oldum normal doğumdan sonra hemen ayağa kalka biliyon fakat sezeryan da 15 gün ayağa kalkamadım ama sonra iyileştim
İnşallah inşallah teşekkür ederim ya yarın gidicem keseyi görme ihtimali vardır.degilmi 5haftam
Umarim her sey saglikla ilerler sizin icinBiraz öyle olucak gibi yarın keseyi görse rahatladım bence
Çok haklısın hangisi uygunsa onu doktorla konuşup karar vericem zamanı gelince yeterki sağlıkli olsunGerekmedikce sezedyana yaklaşmazdim, ve ben dogumlardan cok cok cok korkardim. Çünkü annemin doumlari cok zor gecerdi, ki simdi düşünüyorum kadina neden her seferinde eziyet etmisler, başından sonuna kadar dogumlari kritik geçermiş. Ve sonuna kadar normal dogum gerceklesmis.
Bu bilinçaltmdaydi ve korktum. Ama doğuma girince ağrı il ugrasmakan nefesimi kontrol etmekten ay ben dogumdan korkuyordum diye aklima getirmedim.
En kotu ihtimal hirsey yolunda gitmese bile sezeryan var. Arkadasim iki kere sezeryan oldu anlatina ben urperdim, tvde denk geldim kadin korkuyor diye sezeryan yapti hani fobi gibide degildi. Doktorlarin yaptigi yirtma hareketlerini filan görünce içim kötü oldu.
Su an bunlari dusunmek icin zaten cok erken, hersey olacagina varir. Gerekirse olursunuz ama gerekmezse olmayin ya, hirakin cocugk rahminden vajimadan ciksin o flora cocua degsin
Daha çok erken bunu planlamak için hamileliğin sonunda da aynı korkuya sahipsen zaten doktor seni sezeryana yönlendirecektir
İnşallah tek isteğimUmarim her sey saglikla ilerler sizin icin
Valla bunu ben doğumda bile düşünmedim.İyi akşamlar değerli üyeler 5haftalik hamileyim şimdiden doğum korkusu sardı sizce normal dogummu yoksa bu korkuyla sezeryanmi olmalıyım
Ben de çok korkaktım zaten ilk birliktelik de çok zor olmuştu. Sonra vajinal muayenelerde bacaklarımı kapamaya çalışırdım farkında olmadan. Kabusu yaşardım muayene öncesi. Hamile kalınca normal doğurucam dedim. Eşim pek inanmadı. Ama nedense hiç korkmadım normal doğumdan. Farklı bir duygu galiba.Ben de ödleğin tekiyimdir
Hatta vajinal muayeneden bile ödüm kopar
Korkudan uyuyamamıştım bi gece önce
O kadar diyeyim
Normal doğum travma gibi geliyor bana o yüzden
Sezeryandan yana kullanırdım oyumu
Ha sezeryanın da illa ağrısı vardır ama o normal doğum anını çok yaşamak istemiyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?