- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Bazi özel hastaneler le ilgili okuduklarim cokta iyi bir secenek oldugunu soylemiyor her hastane ayni degil tabiki iki çocuğumu dogurdugum almanyanin cok iyi ve eski hastanesinde 1 sene önce doktor hatasi ve hemsire hatasi yuzunden 2 gunluk bebek öldu 3. Yaparsam orda dogurmamDevlette hiç doğum yapmadım ama yapanların anlattıklarına göre değiyor. 20 kişi ile aynı anda aileni göremeden sancı çekmek var, özel odanda eşinin desteğiyle sancı çekmek var. Devletteki doktor hemşire tavrı ile ozeldeki tavırda farklı tabiki. Tıbbi olarak farkı yoktur hatta devletteki doktorlarin daha deneyimli olduğunu düşünüyorum ama insan o özel anında daha hassas oluyor hassaslik bekliyor
Ortaya karışık alın benceNormal doğum istemiştim sezeryan oldu. Normal doğum sancısını tamamen açılmayı vs da yaşadım. Doktorumu da iyi seçmiştim. Kişisine de göre değişir. Ben sezeryandan sonra ilk kontrole zıplayarak girmiştim nerdeyse doktor yavaş ol demişti. Ilk gün sorundu sadece. Hele dikişlerim nerdeyse 10 sene olacak nerdeyse her gittiğim doktor sorar kim yaptı doğumu dikişlerin muntazam diye. Yani doktorunuzu iyi seçin ve gerisini doktora ve bebeğinize bırakın.
Ne demek istediniz anlamadım.Ortaya karışık alın bence
Aslında bende ne dediğimi bilmiyorumNe demek istediniz anlamadım.
Bazi özel hastaneler le ilgili okuduklarim cokta iyi bir secenek oldugunu soylemiyor her hastane ayni degil tabiki iki çocuğumu dogurdugum almanyanin cok iyi ve eski hastanesinde 1 sene önce doktor hatasi ve hemsire hatasi yuzunden 2 gunluk bebek öldu 3. Yaparsam orda dogurmam
Siz bana lafmi çarpiyorsunuz kendi capinizda ben yorumumda her hastane ayni degil dedim zaten hamile olan ben degil sizsiniz siz düşünün bence turkiyenin devletini özeliniTürkiye'ye gelin burada devlette dogurun iyi bir secenekse :)) doğumda risk azda olsa herzaman vardır. Sadece doğumda değil en basit ameliyatta bile vardır. Bu devlet hastanesi'nde de başınıza gelebilir en lüks ozelde de Allah korusun.
AyyySanirim ilk bebekdaha 5 haftalik hamilesiniz. Yasadikca goreceksiniz ki dogum sekli en son akliniza gelen sey olacak. Kendi surecimden bahsedeceksem mesela hic oyle hamile kaldim ayy ne guzel 9 ay sonra dogurucam seklinde filmlerdeki gibi bir sevinc yasayamadim. Hamile oldugumu ogrendim,doktorum hemen sevinme bi bakalim kese gorunsun dedi. Keseyi gorduk bu sefer kalp atisini duymayi bekliycez dedi. Kalp atisini duyduk bu sefer ikili testim yuksek riskli cikti ve fetal dna yaptirdik, cok yipratici bir surecti bekleyis. Hadi onu da iyi haberlerle atlattik bu sefer de 4 aya yakin gecmeyen mide bulantilariyla basetmeye calistim. Oydu buydu suydu derken daha yeni 23. Haftama giriyorum.
Dilerim sizin sureciniz saglikla ilerlesin, bebeginizi vakti gelince saglicakla kucaklayin
Sormayin valla, yasamadan bilinmiyorAyyyokurken kendi hamilelik hikayemi okur gibi oldum. Ben de ilk gittim kese göründü. Kese var ama bebek oluşmayabilir dedi. Haydaaa bebek oluşsun diye 10 gün dualarla geçti. Bebeği gördük. Kalp atışı henüz oluşmamıştı sanırım. Kalbi bazen oluşmayabiliyor dedi. Gece gündüz kalbi oluşsun diye dua ettim kalbi oluştu. Kalp atışını duyduk. Bu sefer de böbrek genişlemesi olduğunj söyledi ama normal seviyedeymiş. Bidahaki gittiğimde bebek ters dönmüş dedi üçlü test yaptırdım 174/1 riskli çıktı. 1 hafta ağlamaktan içim dışıma çıktı. Gerçekten k kadar zolu bir sürec ki doğumu düşinmeye fırsat kalmadı. Umarım bundan sonra sıkjntı çıkmaz artkk
Aynı dertten istiyorum
Dinimiz amin
Hamile değilim hiç olmadım ama olsaydım sezeryan seçerdim sanırım
Sırf korktuğum için sezaryenle doğum yaptım çok memnun kaldım fakat normal doğum hep içimde ukde kaldı keşke bir deneseydim diyorum hep yani sonuçta normali bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?