Secsin konu sahibi ozaman özele gidiyorsa sezeryan özelde 2 bin 500 falanmis yuhhh sanki estetik yaptırılacak
Buna siz değil drnız karar verir.İyi akşamlar değerli üyeler 5haftalik hamileyim şimdiden doğum korkusu sardı sizce normal dogummu yoksa bu korkuyla sezeryanmi olmalıyım
Anamm yuhhhh yani almanyada 2 cocuk doğurdum 5 kurus ödemedimO fiyata normal doğum bile yok artık
Anamm yuhhhh yani almanyada 2 cocuk doğurdum 5 kurus ödemedim
Özel ve devlet arasinda ne farklar var yani degiyormu o parayi vermeye eger devlette parasizsaDevlette doğum yapılırsa burada da beş kuruş ödemezsiniz. Ozellerden bahsetmiştim. Yani insanlar maddi olarak çok sıkıntıda değilse haklı olarak devleti tercih etmiyor. Ortalama bir hastaneye 7 sene önce bahsettiğiniz fiyatı odemistim
Özel ve devlet arasinda ne farklar var yani degiyormu o parayi vermeye eger devlette parasizsa
Yurtdışında bu soru bile sorulmuyor. Çünkü normal doğurabilen herkes normal doğuruyor. Yani sezaryen istiyorum diyen bir kadın göremezsinizNormal doğurabiliyorsan tabi ki de normal ama şimdi normal doğum da zorlaştı.
Benim bir arkadaş illa normal doğum yapicam dedi.cocugun başı dönmedi suyu bitti mecbur sezeryan oldu.
O çok üzülmüştü bu duruma.
Yani kısaca bazen istediklerimizin dışında da gelişebilir olaylar.
Hayırlısı ne ise o olsun.
Ama benim düşüncem normal dogurabilen herkes normal dogurmali.
Amin çok teşekkürler şükür bugün keseyi gördük bebiste varmış içindeDoktorlar dünden meraklı sezaryene.
Bayılırlar korkutmaya.
sezaryen anne bebek ve doktor için en risksiz yöntemdir. Günü belli saati belli. Her şey doktorun kontrolü altında. Doğum esnasında beklenmeyen bir şey olmaz.
bu sebeple sen narkoz almışsın. dikişlerin varmış. 1 hafta doğru düzgün yürüyememişsin. 6 ay spor yapamamışsın. Kimin umrunda korkut hamileyi yapıştır sezaryeni.
Bende de sezaryen korkusu var açıkçası. Resmen fobi oldu. Eğer mecbur kalırsam da epidural sezaryen tercih ederim. Bayılmak istemem bi doğum için.
Allah hepimize bir avazda doğurmayı nasip etsin
Bunlari düşünmek icin 5.hafta cok erken diyemicem çünkü ben daha hamile kalmadan once düşündüm
Hatta istege bagli sezeryan yasaklandiginda tamam ben cocuk mocuk yapmam demistim :)
Tabi ki yapabilen icin en guzeli normal dogumdur ama ben yapamazdim. O yüzden sezeryan oldum. Hic pisman degilim. Yine olsa yine sezeryan olurdum.
Bende biliyorum bunu benim değil doktorum karar vermesi gerektiğini korkum var diye fikir almak istemiştim böyle garip bir tepki vermenize gerek yok insanın en mutlu günlerine saçma tepkinize şaşırdım kremalı kremasizla ne alakası var lütfen kırmadan yorum yapın.Buna siz değil drnız karar verir.
Son ana kadr normal istedim 40 nca haftada artık alıyorz dedi drm.
Ne bu kremalı mı olsun?Kremasız mı der gibi?
Ben ilk kontrolde normal istiyorm demistim eger kısmet olursa.
Drm ona ben karar vereceğim son ana kadr norml düsüneceğiz.
Bu bir secim değil demisti.
Bence mantıklı olan da bu.
Çok teşekkürlerSanirim ilk bebekdaha 5 haftalik hamilesiniz. Yasadikca goreceksiniz ki dogum sekli en son akliniza gelen sey olacak. Kendi surecimden bahsedeceksem mesela hic oyle hamile kaldim ayy ne guzel 9 ay sonra dogurucam seklinde filmlerdeki gibi bir sevinc yasayamadim. Hamile oldugumu ogrendim,doktorum hemen sevinme bi bakalim kese gorunsun dedi. Keseyi gorduk bu sefer kalp atisini duymayi bekliycez dedi. Kalp atisini duyduk bu sefer ikili testim yuksek riskli cikti ve fetal dna yaptirdik, cok yipratici bir surecti bekleyis. Hadi onu da iyi haberlerle atlattik bu sefer de 4 aya yakin gecmeyen mide bulantilariyla basetmeye calistim. Oydu buydu suydu derken daha yeni 23. Haftama giriyorum.
Dilerim sizin sureciniz saglikla ilerlesin, bebeginizi vakti gelince saglicakla kucaklayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?