- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi tombul cilek
-
Uyusturmadan kesip dikiyorlarmis galiba :/nıye pekı o kesıgı atarken orası uguşturulamıomu acaba
Uyusturmadan kesip dikiyorlarmis galiba :/
Millet diyor o sanciyi cekmekten anlamiyorsn kesildgni.dikildigini.ama nasil anlamazsn bnde onu.anlamiyorum
ya tamam çok sancı oluyo oda ayrı bı acıdır nebılım offf. bıde dıkıyorlar. sancı azalmıs rahatlamısken nasıl hıssedılmez bılmıyorum. cok acıtan bısey olsa bı ıgne yaparlardı oraya ya ufacık bıseyMillet diyor o sanciyi cekmekten anlamiyorsn kesildgni.dikildigini.ama nasil anlamazsn bnde onu.anlamiyorum
valla ben kesi attirmiycamya tamam çok sancı oluyo oda ayrı bı acıdır nebılım offf. bıde dıkıyorlar. sancı azalmıs rahatlamısken nasıl hıssedılmez bılmıyorum. cok acıtan bısey olsa bı ıgne yaparlardı oraya ya ufacık bısey
Belden altini uyustiruyorlar sekerim :)
ee benim yengemde epidural lj dogum ysptii onun belden alti uyusmus hatta ikinma hissi kayboldugu icinde cocugu karnina bastira bastira almislar dokyora sordugundada doktor normal bisey epidural boylr oluyor demis degisken mi oluyor acaba uff :/yalnız epidural normal doğum böyle bir şey değil..
belden aşağısı uyuşmuyor yani bildiğin sancı çekiyorsun sadece bir az hafifleme oluro sancıda..
ben epidural normal doğum yaptım oradan biliyorum canım..sakın kendinizi kandırmayın bişey hissetmiycem diye..
ki zaten belden aşağısı uyuşursa sancı çekemezsin buda normal doğum olmayacağı anlamına gelir.
Ozaman dedigin gibi ilaci fazla vermisler.belkide ilacı fazla vermiş olabilirler ona canım..
yoksa belden aşağın uyuşursa zaten normal doğum olmazki ?
Ben sezeryan yaptım yardimci olacam malesefKizlar ben 3 aylik hamileyim. Etrafimda cok insan var kmisi normal kimi de sezaryan dogum yapiyolar. Sizlere sormak istiyorum normal dogumda dikis atarlarken hissediyomusunuz. Yurumeniz ayagi kalkmaniz ne kadr surdu. Bunlari ogrenmek istiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Tesekkur ederim genede biraz da olsa korkuyorum dogrusuBen sezeryan yaptım yardimci olacam malesef
Sezaryani oneriyomusun buara da cok merak ediyorum cok zor oluyo muBen sezeryan yaptım yardimci olacam malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?