normal doğum yapan ANNİŞLER kesik atılırken veya dikiş atılırken çok acıyormuu ?

Sezaryani oneriyomusun buara da cok merak ediyorum cok zor oluyo mu
Valla benim için çok kolaydı girdim 15 dk sonra çıktım ne olgGNU anlamadan 2 gün atağa kalmakta zorlandım ama snra toparladı fakat mecbur kalmadkca sezeryan olma herseyin doğal güzel . Mesela epidural ile normal doğum yapabilirsin fazla açıdan hisstmezsn

Bende normal dogum istiyorum zaten bakalim artik zamani geldgnde ne olcak gorucem tessekkurler aciklaman icin

2 tane dogum yaptim ilkinde kesti ebe sonra da dikti aci fln hissettigimi hatirlamiyorum.

Dogumdan 5-6 saat sonra ayaga kalkabilirsin hatta hemen kalkabilirsin ama basin fln döner.
Cok hizli sekilde normal hayatina dönüyor insan normal dogumda Allah herkese dogal sekilde hayirli dogumlar nasip etsin.

1.dogumum normaldi. . ben hic bisi hissetmedim . agri kesicilerden sonra da cok bi aci olmuyor . zaten bi kac gune 2gune bi sikinti kalmiyor.

2.dogum sezaryendi ve sonrasi cok kotiydu ayaga kalkmak o kesik yeri hissetmek yanio resmen . benim baska rahatsizliklarim sa oldugundan bir de astim krizine girdim.

normal dogumun konforu kesinlikle sezaryenle kiyaslanmaz .

ama tabi drniz sizin icin neyi onerirse en iyisi o.

hic korkmayin gercekten cok guzel bir duygu . saglik şartlarım musait degil yoksa 3-.4.isterdim .

İlk bebeğimi normal doğumla dünyaya getirdim. Su anda 2. bebeğime hamileyim. Herhangi bir sakınca olmayan bütün hamilelere kesinlikle normal doğumu tavsiye ederim. 9 saat sancı çektim Bende kesik attılar ama inanın hiç haberim olmadı dikerken felan da hiç ağrı hissetmedim çok rahat bir doğum yaptım. İnşallah 2. bebeğimide herhangi olumsuz bir durum olmazsa normal doğum yapacağım.

arkadaşlar hastanede doktorun rahatlığı düşünülerek kadınların doğasına aykırı olan doğum sanldalyesi doğum masasında ıkınması isteniyormuş. bu yırtıklar da ondan dolayı oluyormuş. yatarak tuvaletinizi ne derece sağlıklı yapabilirsiniz bi düşünün. en iyi aktif ıkınma pozisyonları çömelme veya hafif çömelme pozisyonunda ayakta durmak imiş o zaman yırtılma olmayacağı için kesiğe de gerek kalmıyormuş. doğal doğum destekleyen ve bu anlattığm şekilde doğm gerçekleşmesine izin veren doktorlar hiç kesik atmadan yırtıksız doğumlar yaptırıyolar kadınlar dikişsiz kesiksiz doğumhaneden bebeği kucağında yürüyerek çıkıyolar.

kesik olmazsa kendi kendine yırtılıyomuş yanlış bi yerden ve daha büyük bi yırtık oluyomuş kızlar öyle duydum

kesik olmazsa kendi kendine yırtılıyomuş yanlış bi yerden ve daha büyük bi yırtık oluyomuş kızlar öyle duydum
O doktorların yalanı.. kadını zorla doğum sandalyesinde doğurtursa yırtılır tabi çoğu kadın var epizyotomi yapılmamasına rağmen yırtıksız doğum yapan. Doktorlarn uğraşmamak için kesik atmasının bahanesi de yırtık olur. Avrupa da ve amerika da doğumlarn çok çok az kısmında epizyo uygulanıyo. Çünkü akyif ıkınma yöntemleri uyguluyolar. Ve kesi atmaya gerek kalmıyor. Doğal doğum savunucusu doktorları, ebeleri ve doulaları takip edin daha iyi anlarsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…