normal doğum yapanlar nişanı görenler ve görmeyenler

normal doğum yapanlar, doğumdan önce nişanı

• Ankete Katılan
    40

akpak

maşallah kızıma
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
1.926
14
116
Diğer
uzun süre bu konuyla ilgili bilgi araştırdım ama net birşey oluşmadı aklımda
herhalde en doğrusu tecrübebilerden öğrenmek.
bir de kaç saat önce gördüğünüzü yazarsanız daha güzel olur alkisalkisalkis

Hamile degilim ve dogum´da yapmadim ama merak ettim:

Nisan olayi nedir? kafamçokkarıştı

nişan bebeğin mikrop almaması için yolu kapatan bişeyin kan olarak doğumdan önce gelmesi
anlatamadım :(

Bende gördüm çarşamba akşamı nişan geldi perşembe akşamı doğum yaptım.
nişandan sonra hafif hafif sancılar başladı ama şiddetli değildi.5 dk da bi sancı gelince doğuma gittim
15 dk da bebişimi kucağıma aldım.Allah kurtarsın senide

dogum yapan arkadaslarimiza gözünüz aydin diyorum anali babali büyütün bebeklerinizi :teselli: benimde tahmini dogumum 24 mart gibi sizinde dualarinizla insallah bizlerde yazariz dogurdugumuz zaman

bende pazar sabaha karşı 4 de nişanım geldi bu nişan öyle az buz bişey değil tam kanda değil böyle kanlı sümük gibi bişey ve bayağı çok bişey pztsi öğleden sonra 4 de kızım kollarımdaydı.tam 12 saat sonra doğum yaptım ama nişan gelince bebeğin suyuda gelebiliyor ve evde beklemek tehlikelli ben hemen hastaneye giitm serum takılı bekledim doğuma kadar.

daha ayrıntılı sorusu olanlara anlatabilirim bence normal doğum dünyanın en güzel şeyi.
kızımın kordonu bağlanırken gözgöze geldik inanamadım cin gibi açıktı gözleri ve benim kızım ban bakıyordu aklımdan hiç çıkmıyor

daha ayrıntılı sorusu olanlara anlatabilirim bence normal doğum dünyanın en güzel şeyi.
kızımın kordonu bağlanırken gözgöze geldik inanamadım cin gibi açıktı gözleri ve benim kızım ban bakıyordu aklımdan hiç çıkmıyor

Maaşallah bebişine.Kurtulmuşsun sende çok şükür.Hangi hastanede doğum yaptın?Sancın çokmu fazlaydı?

perşembe günü saat 10 da kontrolüm vardı sekiz saat sonra doğum olur dedi saat 13:42 de nişan gördüm 17:30 da doğum yaptımm :emir_bebek:

ayrıca herkese allah böyle güzell kolay bir doğum nasip etsinnnn epidural anestezi ile yaptım ama her anı yaşamaya değerdi helede kızımı kucağım aldığım an dünyalara bedeldiii opuyorumnanaktan

Maşallah canım. bebişini korusun Rabbim.:nazar:
Canım sen soru beklemesene hatta http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...soyle-dogumu-ayrintisina-kadar-anlatacak.html burada en ince ayrıntısına kadar anlat canım.
Bir yığın hamiş bayan ne nasıl diye meraktan çatlıyoruz inan.

ben ilk bebişimde ne nişan gördüm ne su.hepsi doğum esnasında oldu.36+2 deyiz keşke bunda nişan gelsede hazırlıklı gitsek hastaneye

Doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün,doğuracak arkadaşlara da Allah yardımcınız olsun hayırlı doğumlar diliyorum.Benim nişanım geldikten 1 hafta sonra doğum yaptım.Normalde nişan geldikten sonraki 3 gün içerisinde doğumun gerçekleşmesi gerekir.Fakat yapılan tahlillerde mikrop kapmadığımız çıktığı için,birde cesaretli olduğum için doktorum beklememizi söyledi.6-7 gün sonra da olmuştu.Nişan dediğimiz olay;gebelikte rahim ağzını kapatan,tıkaç görevi gören mukozadır.Hafif kahverengimsi bazen de kanlı sümüksü şekilde gelen mukoza.O geldikten sonra artık rahim ağzı açıktır ve mikrop kapma oranı yüksektir.O yüzden 3 gün içerisinde doğum gerçekleşmeli der hekimler.(bilgilerim doğrultusunda anlatmaya çalıştım)Allah hepinize kolaylık versin.

acaba nişanı görmeyenler suni sancıyla mı doğum yaptılar...
yani zamanı gelince göreceklermiydi ki? bilmiyorumkismile

Back
X