• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi değil mi ??

Minnakperim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
320
159
33
Bir yıllık evliyiz . Fransa'da yaşıyorum.
Sorunum Eşim burada kahveye arada gittiğinde orada çalışan bir bayan varmış ve normal arkadaşlarımş . Ve kızın numarasında kendisinde vardı gördüm ilk sordum kim diye söyledi ben numarayı sildim bir kaç hafta sonra tekrar baktığımda yine numara ekli ve bana söylemedi . Neden ekledin falan dediğimde ise kız ile iş yapmayı falan konuşmuşlarmış ya ondan eklemiş . Tekrar sildim. Bir daha eklemedi fakat hala arkadaşlıkları devam ediyormuş . Ama iş içinmiş yani :P :@ . Peki sizce bunların arkadaş olmaları normal mi değil mi ? Ve kendisi bunları anlatıyor . İnşallah anlatabilmişimdir . Anlatım bozukluğu varsa kusura bakmayın . Sizce aralarında bişey var mıdır yok mudur ?

Bir yıllık evliyiz . Fransa'da yaşıyorum.
Sorunum Eşim burada kahveye arada gittiğinde orada çalışan bir bayan varmış ve normal arkadaşlarımş . Ve kızın numarasında kendisinde vardı gördüm ilk sordum kim diye söyledi ben numarayı sildim bir kaç hafta sonra tekrar baktığımda yine numara ekli ve bana söylemedi . Neden ekledin falan dediğimde ise kız ile iş yapmayı falan konuşmuşlarmış ya ondan eklemiş . Tekrar sildim. Bir daha eklemedi fakat hala arkadaşlıkları devam ediyormuş . Ama iş içinmiş yani :p :mad: . Peki sizce bunların arkadaş olmaları normal mi değil mi ? Ve kendisi bunları anlatıyor . İnşallah anlatabilmişimdir . Anlatım bozukluğu varsa kusura bakmayın . Sizce aralarında bişey var mıdır yok mudur ?

Bu bu şekilde anlaşılmaz malesef . Aralarında birşey olup olmadığını hissiyatınla ve onu tanıdığın kadarıyla davranışlarıyla anlamaya çalışmalısın . Gizli telefon konuşmaları yapıyor mu mesela ? Ya da sürekli eli telefonda mı ? Telefonunda şifre var mı ? Telefonunu kurcalamak istediğin zaman sorun yaratıyor mu ? Süreklio kahveye gidiyor mu ? Eğer bunlar varsa bu soruların cevapları evetse aralarında birşey vardır ama hayırsa normal arkadaşlardır .

Bu bu şekilde anlaşılmaz malesef . Aralarında birşey olup olmadığını hissiyatınla ve onu tanıdığın kadarıyla davranışlarıyla anlamaya çalışmalısın . Gizli telefon konuşmaları yapıyor mu mesela ? Ya da sürekli eli telefonda mı ? Telefonunda şifre var mı ? Telefonunu kurcalamak istediğin zaman sorun yaratıyor mu ? Süreklio kahveye gidiyor mu ? Eğer bunlar varsa bu soruların cevapları evetse aralarında birşey vardır ama hayırsa normal arkadaşlardır .
Şifre falan yok istediğim Zaman telefonuyla uğraşabilirim sorun etmiyor . Normalde bana çok ilgili . İki hafta da bir falan gider 3 saat falan kalır onun dışında işten eve evden işe gider yani öyle tek başına gezmelere falan çıkmaz . Çıkarsak arada birlikte .Fakat normal arkadaş mı yoksa değil mi kafamı çok karıştırdı bilmiyorum. Yada kıskanıyor muyum diye mi bu fikri oluşuyor :((

Şifre falan yok istediğim Zaman telefonuyla uğraşabilirim sorun etmiyor . Normalde bana çok ilgili . İki hafta da bir falan gider 3 saat falan kalır onun dışında işten eve evden işe gider yani öyle tek başına gezmelere falan çıkmaz . Çıkarsak arada birlikte .Fakat normal arkadaş mı yoksa değil mi kafamı çok karıştırdı bilmiyorum. Yada kıskanıyor muyum diye mi bu fikri oluşuyor :KK43:(

Bence aralarıında birşey yok . Yani öyle görünüyor . Ama yine de sende şüphe vs. uyandırıyorsa görüşmesini engelle . Arkadaşlığında sonu iyi olmuyor yani bi erkek ve bi bayan sonu pek hayra değil .

Birlikte yapmak istedikleri iş ne ki ? Cidden böyle bir şey olabilir mi bunu en iyi siz bilirsiniz nede olsa eşinizin planlarını kızın ne iş yaptığını siz biliyorsunuz

Bence aralarıında birşey yok . Yani öyle görünüyor . Ama yine de sende şüphe vs. uyandırıyorsa görüşmesini engelle . Arkadaşlığında sonu iyi olmuyor yani bi erkek ve bi bayan sonu pek hayra değil .
Aynen bende öyle düşünüyorm bayan ve erkek pek sağlam gütmez kadın ayrıca Fransız

Is icin de olabilir, arkadasta olabilir ama en iyisi kendisiyle tanismayi teklif et. Panik mi yapiyor yoksa rahat rahat tabi mi diyor. Ona gore daha iyi anlarsin.

O zaman işin içine siz de girin. Ne de olsa eşinizin işi sizi de alakadar eder. Hatta çalışmıyorsanız ortak olmayı teklif edin. Cafeye birlikte gidin siz de tanımış olursunuz.
. Öyle yapayım kendisine bu defa birlikte gidelim diyeyim bilmiyorum kendisi gayet normal davranıyor ama ben neden böyle düşünmedim bilemiyorum inşallah bişey yoktur .

Back
X