- 31 Temmuz 2015
- 320
- 159
- 33
- Konu Sahibi Minnakperim
-
Evet o kadar değil tabi biliyorumIki sokak otende degil tabi ki.UK de cok da uzak degil hani.
Evet o kadar değil tabi biliyorum
Her daim heryerdeKahve mi? Vay canına orda da mı kahveye gidiyorlar?
Kadınla arkadaş olmaları bilmiyorum benim için erkek kadın arkadaşlığı bilmiyorum çok normal değil gibi .Kadın hisseder. .
Seni bu kuşkuya iten ne oldu? ?
Eşinle konuş ..Kadınla arkadaş olmaları bilmiyorum benim için erkek kadın arkadaşlığı bilmiyorum çok normal değil gibi .
Diyorum istemiyorum diyor iş için arkadaşım falan filan .Eşinle konuş ..
Durumdan rahatsız olduğunu söyle. .
Diyorum istemiyorum diyor iş için arkadaşım falan filan .
Şimdi normal inşaatla uğraşıyor . Farklı bir yapmayı düşünüyor artık daha önce söylemişti Ama şimdide eğer o bayanla olursa ortak iş yapacaklarNe iş yapıyor eşin?
Olur mu dersinbu işin sonu kötü biter o kadını yok et kocanın hayatından
kuzum ateşle barut sende diyorsun fazla muhatap olmaları hiç iyi olmaz en iyisi o kadını uzaklaştırman ağırlığını koy anlasın eşin benceOlur mu dersin(( e Ateş'le barut Yanyana olmaz herhalde (((
Şimdi normal inşaatla uğraşıyor . Farklı bir yapmayı düşünüyor artık daha önce söylemişti Ama şimdide eğer o bayanla olursa ortak iş yapacaklar
Of evet istemiyorum diyorum . Kadının erkek arkadaşıda varmışOrtak olmasını istemediğini söyle
Of evet istemiyorum diyorum . Kadının erkek arkadaşıda varmış
Evet zaten şuan onu takmıyorum o konuşmaya çalışıyor . İş yapmayacaksından başka muhattap olmuyomkuzum ateşle barut sende diyorsun fazla muhatap olmaları hiç iyi olmaz en iyisi o kadını uzaklaştırman ağırlığını koy anlasın eşin bence
Evet oluyorum ama ben mi yanlış anlıyorum yoksa öyle mi gerçekten onun içinden çıkamadığım için . O yüzdende burya yazdım .Yine de rahatsız oluyorsun. .
Eşini ve kadını tanımadığımız için sen daha iyi bilirsinEvet oluyorum ama ben mi yanlış anlıyorum yoksa öyle mi gerçekten onun içinden çıkamadığım için . O yüzdende burya yazdım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?