Normal mi ki?

mavilimonata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
1.738
3.490
83
İlk defa bu topiğe yazıyorum. o_O o_O

Aklıma takılan bir konu var aslında sorun ya da dert değil ama merak ediyorum çok.

6 aydır evliyim ama 3.5 yıldır epey aktif cinsel hayatımız var eşimle.
Eşim 38 yaşında bunu belirtme sebebim yaşla alakalı olup olmadığını anlamak için.
Şimdi biz hep 1 kere sevişiyoruz.
Arayı çok açmayız taş çatlasa 3 gün olur en fazla.
Uzun sürüyor gayet tatmin oluyorum ama neden 1??
Eşime sordum “ne gerek var” tarzı bir yanıt aldım.
Yaştan mı acaba??
Evet gerek yok açıkcası, üstüne ikinci bana da fazla gelir ama normalde 2,3 olur ya o yüzden aklıma takıldı.

Yalnız mıyım acaba bu konuda?
Bir kere ilişki yaşayan bi tek ben miyim?:KK48:

Yaa, arada okuyordum bu topiği ve bazı siteleri okuduklarıma göre herkes 2-3, acaba bizde mi bir sorun(?) var diye düşünmüştüm.
İçim rahatladı:)
Bazı erkekler hazır olmuyorlar ikinciye kimisi 5 dakika sonra hazır oluyor kimi 1 saat sonra demek ki bizimkiler hemen hazır olamıyorlar o arada da uyuyorlar 😀

Aklıma takılan bir konu var aslında sorun ya da dert değil ama merak ediyorum çok.

Eşim 38 yaşında bunu belirtme sebebim yaşla alakalı olup olmadığını anlamak için.
Yaştan mı acaba??
Evet gerek yok açıkcası, üstüne ikinci bana da fazla gelir ama normalde 2,3 olur ya o yüzden aklıma takıldı.

Bizde bir kez yapiyoruz HAFTADA BİR 😂😂😂😂😂😂

Siz kaç yaşındasınız mavilimonata? Siz sanki dahasını istiyorsunuz gibi geldi. Ayrıca, bir sefer var bir sefer var. 30-40 dk sürüyorsa tek seferde güzel bir zaman ama 10-15 dk sürüyorsa az gibi...

Siz kaç yaşındasınız mavilimonata? Siz sanki dahasını istiyorsunuz gibi geldi. Ayrıca, bir sefer var bir sefer var. 30-40 dk sürüyorsa tek seferde güzel bir zaman ama 10-15 dk sürüyorsa az gibi...

23 yaşındayım, yok daha fazlasını kaldıramam açıkcası çünkü dediğiniz gibi 30-40 dk sürüyor ve yetiyor da.
Ben sadece tek sefer olmasının yaşla mı alakası var onu merak ettim çünkü burada ve arkadaşlarımla konuşurken hep 2-3’lerden bahsediliyor o yüzden.:KK51:

Biz de geçeriz herhalde yavaştan sizin tarafa:KK48:

23 yasindaydi esim evlendigimizde o zamandan beri haftada 1 yani 😂 hi bazen cok nadir bir sekilde haftada 3-4 oluyor. Ama ben bu durumdan artik oldukca hoşnutum. Bizim kapasitemiz bu. Herkesin bi kapasitesi var. Kafanizi yormayin. 40 yasinda bir kadin var gecen anlatiyo kocamla gecede 3 kez yapiyoz diye 😂😂😂😂 masallah allah arttirsin ddm. Gorseniz adam uflesen olecek incecik zayiff bisey 😂 ne diyeyim allah baska dert vermesin

23 yasindaydi esim evlendigimizde o zamandan beri haftada 1 yani 😂 hi bazen cok nadir bir sekilde haftada 3-4 oluyor. Ama ben bu durumdan artik oldukca hoşnutum. Bizim kapasitemiz bu. Herkesin bi kapasitesi var. Kafanizi yormayin. 40 yasinda bir kadin var gecen anlatiyo kocamla gecede 3 kez yapiyoz diye 😂😂😂😂 masallah allah arttirsin ddm. Gorseniz adam uflesen olecek incecik zayiff bisey 😂 ne diyeyim allah baska dert vermesin

Haha Allah arttırsın.:halay:

Yaştan mı acaba??

Bence sizin eşiniz de yaşın da etkisi var kolay değil yani. Ben genelde altta olmayı tercih ederim 1-2 kere üstte olayım dedim 5 dakka olmadı vazgeçtim erkeklerin işide zor, sırf adam evirip çeviriyor yani... Ama yaşı genç olup ta tek sefer yapan da var. Tamamen kişiden kişiye değişiyor. Benim tavsiyem 1 den fazla olsun istiyorsanız ilişki bitince uyutmayın sohbet edin rahatlatın dinlensin şöyle bir 15-20 dakka geçsin tekrardan cilveye başlayın. Ben genelde böyle yapıyorum. Eşim genelden iki sefer yapıyor ama bu rakamı geçmek bana bağlı kalıyor. Uyutmazsam sohbet eder cilveleşirsem bir gece de 5'i gördük biz(ilk aylarımızdı:). Ama uzun vakte yayarak tabii ki, gece 12 gibi başlarsan sabah ezanı hatta hava aydınlanana kader devam... 1 bitti bekle sohbet et iki oldu yine sohbet, 3 oldu telefona falan bakın yatakta haberlere falan bakın oyalanın 4 oldu son biraz masaj yapın ve 5 finiş yatın uyuyun öğleye kadar :)))

Back
X