- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi mavilimonata
Kız geçen rekorumuz 6'ydı ve yetmedi bana desem
Galiba 24 saat o eylemi icra edebilecek formdayım![]()
Tövbeler olsun, maşallahın var Anna önünde saygıyla eğiliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız geçen rekorumuz 6'ydı ve yetmedi bana desem
Bol seküslü geceler o zaman sana tatlımOlsun gülüm varken tadını çıkartmak lazım![]()
Bir film vardı Fransız yapımı idi fena halde sallamıyorsam. Kadın bayağı doyumsuzdu yetmiyordu bir türlü.Tövbeler olsun, maşallahın var Anna önünde saygıyla eğiliyorum![]()
Yaa bak böyle şeylerle gel sen alıştık senin enerjineKız geçen rekorumuz 6'ydı ve yetmedi bana desem
Bir film vardı Fransız yapımı idi fena halde sallamıyorsam. Kadın bayağı doyumsuzdu yetmiyordu bir türlü.
Bazen diyorum benden mi ilham alıp yaptilar falan![]()
Bir kadının sex günlüğüBir film vardı Fransız yapımı idi fena halde sallamıyorsam. Kadın bayağı doyumsuzdu yetmiyordu bir türlü.
Bazen diyorum benden mi ilham alıp yaptilar falan![]()
Bi de şey var nymphomaniac mi neBir kadının sex günlüğü![]()
Bazı erkekler hazır olmuyorlar ikinciye kimisi 5 dakika sonra hazır oluyor kimi 1 saat sonra demek ki bizimkiler hemen hazır olamıyorlar o arada da uyuyorlar![]()
Hiç 2 olması miBizim de hep 1 olurdu, erkeğin metabolizmasıyla alakalı bir durum. Ben çok uğraşmıştım ama malesef 1 de kalmıştı. Değişmiyoreşimin yaşı 23 tu bu arada
Allaha şükür ben o konuda sikayetci degilim biz bi gün arayla veya 2gun arayla 2 yapıyoruzBizim de ikinciyi yaptığımız nadirdir her seferinde olacak diye bir şey yok ki bazen 2 3 defa olur bazen bir defa olur biter![]()
Ben30 esim 35 yasinda 8 yıllık evliyim bence erkeğin yapısından kaynaklanıyorBiz de ikinciyi deneyelim dedik ama eşim bi saat uğraştı ama bi türlü gelemedi adam cağız bıraktık. Hafta sonu gün içinde mesela birer ikişer saat ara verince oluyor ama hemen bi 10 dk dinleniyim tekrar deniyim dersen çok uğraşıyoruz yaş 30 eşimde bu arada yaşla alakası yok gibi
Ahh ah bekarken biz de öyleydik birbirimizi özleyinde 4 ü de bulurdu ama iş güç hayat yorgunluğu derken enerji falan kalmıyor bacımBen30 esim 35 yasinda 8 yıllık evliyim bence erkeğin yapısından kaynaklanıyor
Biz ortalama bi gün arayla veya iki gün arayla 2 yapıyoruz bekleme yapmıyoruz biz de 3 de gidiyor sertlik
Bizimki de selami çeşmesi mi bu derdiEşime sorsan bu soruya '' Musluk mu bu?'' derdi![]()
Oluyor tabi ya 3 olduğu zamanlar bile oluyor ama her seferinde değilHiç 2 olması mi
Oluyor tabi ya 3 olduğu zamanlar bile oluyor ama her seferinde değil![]()
Bizim hep 2Oluyor tabi ya 3 olduğu zamanlar bile oluyor ama her seferinde değil![]()
Herkesinki farklı işte illa şu sayıda olmalı veya şu sayıyı geçmemeli diyemeyiz. Kim eşiyle nasıl mutluysa öyle devam ederBizim hep 2
3 olmuyor olması için belki beklemek gerekir ama gerek yok 2 yeterli
Yaşla alakası yok bence ben 22 eşim 25 yaşında bir yıl olacak 2.yi ya 3 ya 4 kere yapmışızdır o da benim zorumlaİlk defa bu topiğe yazıyorum.![]()
Aklıma takılan bir konu var aslında sorun ya da dert değil ama merak ediyorum çok.
6 aydır evliyim ama 3.5 yıldır epey aktif cinsel hayatımız var eşimle.
Eşim 38 yaşında bunu belirtme sebebim yaşla alakalı olup olmadığını anlamak için.
Şimdi biz hep 1 kere sevişiyoruz.
Arayı çok açmayız taş çatlasa 3 gün olur en fazla.
Uzun sürüyor gayet tatmin oluyorum ama neden 1??
Eşime sordum “ne gerek var” tarzı bir yanıt aldım.
Yaştan mı acaba??
Evet gerek yok açıkcası, üstüne ikinci bana da fazla gelir ama normalde 2,3 olur ya o yüzden aklıma takıldı.
Yalnız mıyım acaba bu konuda?
Bir kere ilişki yaşayan bi tek ben miyim?![]()